Keystone logo

7 MBA Προγράμματα σε Τεχνολογία της Πληροφορικής σε Ηνωμένες Πολιτείες για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • MBA
  • Ηνωμένες Πολιτείες
  • Τεχνολογικές Σπουδές
  • Τεχνολογία της Πληροφορικής
Πεδία μελέτης
  • Τεχνολογικές Σπουδές (7)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    MBA Προγράμματα σε Τεχνολογία της Πληροφορικής

    Η IT βιομηχανία βιώνει μια πρωτοφανή ανάπτυξη σήμερα με την ανάγκη ειδικευμένων και των εξαιρετικά καταρτισμένους επαγγελματίες αυξάνεται σταθερά. Λαμβάνοντας ένα MBA στον τομέα της πληροφορικής στις ΗΠΑ μπορεί να σας βοηθήσει να γίνει ένα IT ειδικός περιζήτητα από τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

    Ένα MBA στον τομέα της πληροφορικής στις ΗΠΑ θα σας δώσει εξαιρετική εκπαίδευση στην ίδια χώρα που σχετίζονται με την ανάπτυξη της Πληροφορικής. Τα μαθήματα που καλύπτονται σε ένα MBA στον τομέα της πληροφορικής στις ΗΠΑ θα μπορούσε να περιλαμβάνει λογισμικό υπολογιστή και την αξιολόγηση του υλικού, τον προγραμματισμό, τις τηλεπικοινωνίες ή αλγόριθμοι. Επιπλέον, θα σας εκπαιδεύσει σε βασικούς τομείς της διαχείρισης και διοίκησης των επιχειρήσεων συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών, οικονομία, μάρκετινγκ, ανθρώπινου δυναμικού, τη λογιστική, τη στρατηγική, διαχείριση έργου και την ηγεσία.Με αυτό το εκπαιδευτικό συγκρότημα, θα είστε σε θέση να αναλάβει ηγετικό ανώτερες θέσεις στον κλάδο σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο.

    Αν θέλετε να είναι ένα μέρος της ολοένα αυξανόμενης, προκλητική και κύρους της πληροφορικής παγκοσμίως, να λάβει ένα MBA στον τομέα της πληροφορικής στις ΗΠΑ. Κοιτάξτε τις επιλογές που αναφέρονται παρακάτω, επικοινωνήστε με το αγαπημένο του σχολείου σας και να αρχίσετε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα ήδη από σήμερα!