Keystone logo

2 MBA Προγράμματα σε Σπουδές Διαχείρισης σε Σαν Χουάν, Δυτική Όχθη για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • MBA
  • Σπουδές Διαχείρισης
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Διαχείρισης (2)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    MBA Προγράμματα σε Σπουδές Διαχείρισης

    San Juan είναι η πρωτεύουσα του Πουέρτο Ρίκο, αλλά και η πιο πυκνοκατοικημένη, με περίπου 400.000 κατοίκους. Έχει ένα σταθερό σύστημα υγείας και άλλες ανέσεις. San Juan 136 δημόσια σχολεία στο πλαίσιο του Υπουργείου Παιδείας και έχει 9 επιρροή πανεπιστημιουπόλεις και άλλα μικρότερα κολλέγια.

    Οι φοιτητές που επιθυμούν να εργαστούν στην οργανωτική διαχείριση μπορούν να επωφεληθούν από την επιδίωξη ενός MBA Διαχείρισης. Μαθήματα σε αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα μπορεί να περιλαμβάνουν τη λογιστική, το μάρκετινγκ, το επιχειρηματικό δίκαιο, την εφοδιαστική, την επικοινωνία, την επίλυση συγκρούσεων, τη δεοντολογία, την ηγεσία και τις δημόσιες σχέσεις.

    Υπάρχουν πολλά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκονται σε όλο το Πουέρτο Ρίκο, με το Πανεπιστήμιο του Πουέρτο Ρίκο είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο. Ως έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών, οι πολίτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε επιπλέον ευκαιρίες για εκπαίδευση.

    Ένα μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) είναι ένα επαγγελματικό πτυχίο που απονέμεται σε όσους σπουδάσουν διαχείριση επιχειρήσεων σε μια σχολή επιχειρήσεων. Καλύπτονται διάφορες μορφές ανάλυσης και στρατηγικής συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων, του μάρκετινγκ, της χρηματοδότησης, και της λογιστικής.