Keystone logo

4 MBA Προγράμματα σε Νέα Ζηλανδία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • MBA
Πεδία μελέτης
    Ανθρωπιστικές Σπουδές (0)Αρχιτεκτονικές Σπουδές (0)Αυτοβελτίωση (0)Βιοεπιστήμες (0)Γενικές Σπουδές (0)Γλωσσολογία/Γλώσσες (0)Δεξιότητες Ζωής (0)Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (0)Ενεργειακές Επιστήμες (0)Επαγγελματικές Σπουδές (0)
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    MBA Προγράμματα σε Νέα Ζηλανδία

    Η Νέα Ζηλανδία προσφέρει υψηλής ποιότητας προγράμματα MBA που προσελκύουν πολλές επιχειρήσεις και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Κερδίστε MBA σας στη Νέα Ζηλανδία μεταξύ την εκπληκτική φυσική ομορφιά και φιλική, φιλόξενη, πολυπολιτισμική άνθρωποι που κάνουν ένα MBA στη Νέα Ζηλανδία μια επιλογή για πολλούς ξένους φοιτητές.

    MBA στη Νέα Ζηλανδία προσφέρει μια αξιοσέβαστη εκπαίδευση που περιλαμβάνει τη θεωρία των επιχειρήσεων και την εφαρμογή, τη στρατηγική και την κριτική σκέψη, και ένα γερό θεμέλιο επιχείρηση που προετοιμάζει τους αποφοίτους για μεγάλη σταδιοδρομία στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, καθώς και σε μικρές επιχειρήσεις και πολυεθνικές εταιρείες . Με ένα MBA στη Νέα Ζηλανδία, οι μαθητές μπορούν να ειδικεύονται σε τομείς όπως η λογιστική, το μάρκετινγκ, τη διαχείριση, ή τεχνολογίας των πληροφοριών και καθοδηγούνται από την κορυφαία σχολή.

    Ένα MBA Νέα Ζηλανδία πρόγραμμα μπορεί να είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να ληφθούν για την αντιμετώπιση επαγγελματικών και εκπαιδευτικών στόχων σας. Ρίξτε μια ματιά στις περιγραφές του προγράμματος κάτω και να δούμε αν βρείτε το MBA στη Νέα Ζηλανδία που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σας!