Keystone logo

1 Στην Πανεπιστημιούπολη MBA Προγράμματα σε Επιχειρήσεις και Οικονομικά σε Ρωσία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • MBA
  • Οικονομικές Σπουδές
  • Οικονομικά
  • Επιχειρήσεις και Οικονομικά
  • Στην Πανεπιστημιούπολη
Πεδία μελέτης
  • Οικονομικές Σπουδές (1)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Στην Πανεπιστημιούπολη MBA Προγράμματα σε Επιχειρήσεις και Οικονομικά

    Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η οικονομία μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στις επιχειρήσεις. Σε επιχειρήσεις και την οικονομία πρόγραμμα, οι μαθητές μπορούν να μελετήσουν αυτή τη σχέση και να αποκτήσουν δεξιότητες σε θέματα επιχειρήσεων, ενώ μάθετε περισσότερα για το πώς λειτουργεί η οικονομία.

    Ρωσία (Ρωσικά: Россия) είναι μακράν η μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο, που καλύπτουν πάνω από το ένα όγδοο της Γης 's κατοικημένη περιοχή της γης. Ο πρώην Κρατική Επιτροπή για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Ρωσία χρηματοδοτείται 240 πανεπιστήμια, ακαδημίες και ινστιτούτα, καθιστώντας τη Ρωσία μια σταθερή χώρα για να σπουδάσουν μέσα

    Ένα μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) είναι ένα επαγγελματικό πτυχίο που απονέμεται σε όσους σπουδάσουν διαχείριση επιχειρήσεων σε μια σχολή επιχειρήσεων. Καλύπτονται διάφορες μορφές ανάλυσης και στρατηγικής συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων, του μάρκετινγκ, της χρηματοδότησης, και της λογιστικής.

    Η μάθηση στην πανεπιστημιούπολη αναφέρεται στην αυτοπροσώπως παρακολούθηση των μαθημάτων. Συνήθως περιλαμβάνει τη μετάβαση σε παραδοσιακά μαθήματα και διαλέξεις, τη συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες και την προσωπική επαφή με τους καθηγητές και τους συνομηλίκους. Η μάθηση στην πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνει επίσης συχνά πρόσβαση σε εργαστήρια, βιβλιοθήκες και άλλους πόρους της πανεπιστημιούπολης, όπως φοιτητικές λέσχες, γραφεία υπηρεσιών σταδιοδρομίας και κέντρα αναψυχής.