Keystone logo

MBA Προγράμματα σε Επιχειρήσεις Ειδών Πολυτελείας 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • MBA
  • Σπουδές Επιχειρήσεων
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Επιχειρήσεων (0)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

MBA Προγράμματα σε Επιχειρήσεις Ειδών Πολυτελείας

Όταν πρόκειται για την επίτευξη της επιτυχίας στον κόσμο των επιχειρήσεων, το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων μπορεί να είναι το πρώτο βήμα για την υλοποίηση απόλυτη φιλοδοξίες την καριέρα κάποιου. Πτυχία MBA παρέχουν στους φοιτητές τη βάση για μια άκρως ικανοποιητική και κερδοφόρα καριέρα. Μαθημάτων εστιάζει σε έναν εξειδικευμένο τομέα των επιχειρήσεων, καθώς και πιο γενικές μελέτες, όπως η χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ, και τους ανθρώπινους πόρους.

Ίσως να αναρωτιέστε "Τι είναι ένα MBA στη Luxury Business;" Οι μελέτες αυτές περιλαμβάνουν όλους τους τομείς της πολυτέλειας, από την βαθιά γνώση των εκλεκτό κρασί και τα οινοπνευματώδη ποτά, σε μελέτες που επικεντρώνονται σε πράγματα όπως τα καλλυντικά και άλλα high-end στοιχεία. Άλλα σημεία εστίασης περιλαμβάνουν τη διαχείριση της μάρκας πολυτελείας, τη μόδα και το σχεδιασμό και τη διαχείριση των ξενοδοχείων και άλλων ακινήτων. Για όσους ενδιαφέρονται για τη διαχείριση μιας επιχείρησης πολυτελείας, όπως μαθημάτων είναι ζωτικής σημασίας για την οικοδόμηση ένα γερό θεμέλιο.

Πολλές θέσεις στον τομέα πολυτελείας τείνουν να είναι αρκετά προσοδοφόρα, το οποίο παρέχει στους φοιτητές τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα μεγάλο καθιστικό αμέσως μετά την αποφοίτησή τους. Οι θέσεις αυτές είναι διαθέσιμες σε πολλές διαφορετικές θέσεις σε όλο τον κόσμο. Αυτό επιτρέπει στους μαθητές να ταξιδεύουν εκτενώς στην επιδίωξη της μια κερδοφόρα καριέρα.

Σε πολλές περιπτώσεις, το συνολικό κόστος των διδάκτρων για ένα MBA εξαρτάται από την εστίαση των μελετών, καθώς και την περιοχή όπου βρίσκεται το σχολείο. Για παράδειγμα, μελετώντας για ένα πτυχίο σε ένα διεθνούς κύρους σχολείο μπορεί να κοστίσει λίγο περισσότερο από ό, τι πτυχία σε κρατικά κολέγια.

Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων MBA με έμφαση στη πολυτέλεια των επιχειρήσεων μπορούν να ακολουθήσουν μια σειρά από συναρπαστικές καριέρες.Μόλις μερικά περιλαμβάνουν θέσεις με υψηλού προφίλ εμπορικά σήματα μόδας, που πληρούν τις υπηρεσίες concierge στο παγκοσμίου φήμης ξενοδοχεία, θέσεις με κορυφαίες επιχειρήσεις εμπορίας αφιερωμένη στην μαρκάρισμα είδη πολυτελείας, εκτός από πολλά άλλα συναρπαστικά μονοπάτια καριέρας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η εστίαση της σταδιοδρομίας είναι η παροχή πελατεία με την καλύτερη υπηρεσία ή το προϊόν ότι τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν. Αυτό συνεπάγεται ένα τολμηρό γνώση της περιοχής μελέτης.

&nbsp

Για όσους ζητούν "Τι είναι ένα MBA στη Luxury Business;" η σωστή εκπαίδευση είναι το πρώτο βήμα προς την επίτευξη της επιτυχίας στον τομέα της πολυτέλειας. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας και να επικοινωνήσετε απευθείας με το γραφείο εισδοχή σχολείο της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.