Keystone logo

1 MBA Προγράμματα σε Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού σε Αρούσα, Τανζανία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • MBA
  • Σπουδές Διοίκησης
  • Ανθρώπινο Δυναμικό
  • Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Διοίκησης (1)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    MBA Προγράμματα σε Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

    Η απόκτηση πτυχίου στη διοίκηση ανθρωπίνου δυναμικού είναι χρήσιμη για όσους ενδιαφέρονται να καθοδηγήσουν και να διοικήσουν εργαζομένους σε μια εταιρεία ή οργανισμό. Αυτό το πεδίο σπουδών προσφέρει στους φοιτητές κατάρτιση στη διαχείριση των συγκρούσεων, τη δημιουργία ROI, τις εργασιακές σχέσεις και τη δημιουργία ομάδων εργασίας, για να αναφέρουμε μερικές.

    Οι καλές ιδέες επικυρώθηκε από το Τανζανίας θα μπορούσε να είναι ένας καλός λόγος για να έρθετε σε αυτή χώρα της Ανατολικής Αφρικής. Λοιπόν, υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι η χώρα μιλώντας Σουαχίλι ως ένα καλό μέρος για να ζήσουν και να απολαύσουν το τροπικό κλίμα της περιοχής. Η πολιτιστική βάθος εδώ είναι μόνο αξίζει να αλληλεπιδρά με, όπως μπορείτε να μάθετε περισσότερα από τα ιδεώδη. Τα ανθρώπινα δικαιώματα σοβαρά φυλασσόμενο, και ο καθένας στη χώρα απολαμβάνει μια ίση ευκαιρία για την ποιότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η πανεπιστημιακή ζωή στις μεγάλες πόλεις της Αρούσα, Salaam Mwanza και τολμούν s αξίζει να δοκιμάσετε. Ελάτε και απολαύστε ποιοτική εκπαίδευση σε προσιτό κόστος εδώ.

    Ένα μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) είναι ένα επαγγελματικό πτυχίο που απονέμεται σε όσους σπουδάσουν διαχείριση επιχειρήσεων σε μια σχολή επιχειρήσεων. Καλύπτονται διάφορες μορφές ανάλυσης και στρατηγικής συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων, του μάρκετινγκ, της χρηματοδότησης, και της λογιστικής.