Keystone logo

33 MBA Προγράμματα σε Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • MBA
  • Σπουδές Διοίκησης
  • Ανθρώπινο Δυναμικό
  • Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Διοίκησης (33)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    MBA Προγράμματα σε Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

    Ένα Master of Business Administration είναι μια δημοφιλής επιλογή σπουδών για φοιτητές που ελπίζουν να αναπτύξουν δεξιότητες ηγεσίας, να προσγειώσουν μια υψηλότερη αμοιβή εργασίας και / ή να αναπτύξουν ευκαιρίες δικτύωσης. MBA προγράμματα προσφέρουν συνήθως ένα πρόγραμμα σπουδών που αγγίζει τις πολλαπλές πτυχές της σύγχρονης επιχειρησιακής εμπειρίας διευθυντικών στελεχών.

    Τι είναι το MBA στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού; Πολλοί φοιτητές MBA επιλέγουν να επικεντρωθούν σε μια σαφώς καθορισμένη θέση στο πλαίσιο της μελέτης της διοίκησης επιχειρήσεων, και ο ανθρώπινος πόρος γίνεται ολοένα και περισσότερο ένα από τα πιο περιζήτητα παραφυάσματα. Η σχέση μεταξύ των εργαζομένων, των εργοδοτών, των διευθυντών και του χώρου εργασίας βρίσκεται στον πυρήνα της μελέτης των ανθρώπινων πόρων. Οι σπουδαστές λαμβάνουν μαθήματα όπως η οργανωτική συμπεριφορά και η στρατηγική διαχείριση και εκπαιδεύονται ώστε να χρησιμεύουν ως υποστηρικτές για τους υπαλλήλους καθώς και να συμμετέχουν στη διαδικασία πρόσληψης και συνέντευξης νέων μισθωτών.

    Οι σπουδαστές που επιδιώκουν αυτό το πτυχίο μπορούν να αποκτήσουν μια ποικιλία δεξιοτήτων που θα πάρουν μαζί τους στο εργατικό δυναμικό. Οι δεξιότητες στη διαπραγμάτευση, την οργανωτική συμπεριφορά και τη διαμεσολάβηση είναι λίγες που μπορούν να συλλεχθούν από αυτό το μάθημα.

    Το κόστος για ένα MBA στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού ποικίλλει ανάλογα με το μήκος του μαθήματος, τη θέση του σχολείου και αν το πρόγραμμα προσφέρεται σε απευθείας σύνδεση ή σε περιβάλλον τάξης. Οι μαθητές έχουν μια ποικιλία επιλογών και πρέπει να είναι σε θέση να βρουν ένα πρόγραμμα που ταιριάζει με τις δικές τους οικονομικές ανάγκες.

    Όσο υπάρχουν εργοδότες και εργαζόμενοι, θα υπάρξει μια ισχυρή αγορά εργασίας για τους επαγγελματίες του ανθρώπινου δυναμικού. Οι πτυχιούχοι ενός προγράμματος MBA στο πρόγραμμα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού είναι συνήθως βιώσιμοι υποψήφιοι για θέσεις εργασίας όπως σύμβουλος HR, διευθυντής ανθρωπίνων πόρων, διεθνής επαγγελματικός του ανθρώπινου δυναμικού, εμπειρογνώμονας μη κερδοσκοπικού ανθρώπινου δυναμικού, σύμβουλος εκπαίδευσης εργαζομένων, διευθυντής κατάρτισης και ανάπτυξης,

    Υπάρχουν αμφότερες ευκαιρίες εκπαίδευσης σε απευθείας σύνδεση και επιτόπου για να κερδίσετε ένα MBA στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού. Σκεφτείτε τι θέλετε και καθορίστε ποια επιλογή είναι τέλεια εφαρμογή. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.