Keystone logo

2 Εξ αποστάσεως εκπαίδευση MBA Προγράμματα σε Διεθνείς Επιχειρήσεις σε Σαουδική Αραβία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • MBA
  • Σαουδική Αραβία
  • Σπουδές Επιχειρήσεων
  • Διεθνείς Επιχειρήσεις
  • Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Επιχειρήσεων (2)
    • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
    Τοποθεσίες
    Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
    Τύπος πτυχίου
    Διάρκεια
    Ρυθμός μελέτης
    Γλώσσα
    Γλώσσα
    Μορφή μελέτης

      Εξ αποστάσεως εκπαίδευση MBA Προγράμματα σε Διεθνείς Επιχειρήσεις

      Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για τη διεθνή αγορά μπορεί να θελήσουν να ακολουθήσουν ένα MBA Διεθνών Επιχειρήσεων. Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα εστιάζει στις δραστηριότητες και τη διαχείριση παγκοσμίων εταιρειών καθώς επίσης και στις επικοινωνιακές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την εργασία με διαφορετικές γλώσσες και πολιτισμούς.

      Η Σαουδική Αραβία είναι μία από τις δύο χώρες, που ονομάστηκε για βασιλικές οικογένειες τους, μαζί με του Χασεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας. Υπάρχουν αρκετές θέσεις εργασίας για τους ομογενείς στη Σαουδική Αραβία. Θα 's συνιστάται να μάθετε πώς να διαβάζουν αραβικά, τις βασικές tajweed, και κάποιες βασικές δεξιότητες ομιλίας, πριν να έρθει.

      Ένα μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) είναι ένα επαγγελματικό πτυχίο που απονέμεται σε όσους σπουδάσουν διαχείριση επιχειρήσεων σε μια σχολή επιχειρήσεων. Καλύπτονται διάφορες μορφές ανάλυσης και στρατηγικής συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων, του μάρκετινγκ, της χρηματοδότησης, και της λογιστικής.

      Η διαδικτυακή ή εξ αποστάσεως εκπαίδευση αναφέρεται στη χρήση ηλεκτρονικών μέσων και τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην εκπαίδευση. Με τη διαδικτυακή μάθηση, μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στην εκπαίδευση ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε τοποθεσία με διαθέσιμη σύνδεση στο Διαδίκτυο.