Keystone logo

1 Μερικής απασχόλησης MBA Προγράμματα σε Διεθνής Διαχείριση Φιλοξενίας σε Ντόχα, Κατάρ για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • MBA
  • Τουρισμός και Φιλοξενία
  • Φιλοξενία
  • Διεθνής Διαχείριση Φιλοξενίας
  • Μερικής απασχόλησης
Πεδία μελέτης
  • Τουρισμός και Φιλοξενία (1)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μερικής απασχόλησης MBA Προγράμματα σε Διεθνής Διαχείριση Φιλοξενίας

    Όντας η πρωτεύουσα του Κατάρ, Ντόχα είναι επίσης η μεγαλύτερη πόλη με πληθυσμό περίπου 1 εκατομμύριο ανθρώπους. Η πόλη έχει 8 πανεπιστήμια και πάνω από 15 σχολεία. Είναι κατ 'οίκον στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης.

    Ένα διεθνές πρόγραμμα σπουδών διαχείριση φιλοξενία παρέχει στους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες να διαχειριστεί μια ποικιλία του τουρισμού και της φιλοξενίας χώρους. Μαζί με την ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας, οι μαθητές μάθουν τα ins και outs του κλάδου της φιλοξενίας.

    Υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα μπορούσαν να σας δούμε να σπουδάσουν ή να επισκεφθείτε τη Δυτική χώρα της Ασίας, Κατάρ. Από το θερμό κλίμα σε αθλητικές δραστηριότητες, οι άνθρωποι έρχονται για να απολαύσουν τις καλές στιγμές στην Ασία, ενώ στη χώρα. Τριτοβάθμια εκπαίδευση θεωρείται ότι είναι υψηλής ποιότητας. Κατάρ προσφέρει πολλά προγράμματα για να ακολουθήσει συμπεριλαμβανομένων των αμερικανικών, Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Η είσοδος είναι από την ακαδημαϊκή επιλογή και είναι ανοιχτή σε κάθε εθνικότητας του φοιτητή.

    Ένα μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) είναι ένα επαγγελματικό πτυχίο που απονέμεται σε όσους σπουδάσουν διαχείριση επιχειρήσεων σε μια σχολή επιχειρήσεων. Καλύπτονται διάφορες μορφές ανάλυσης και στρατηγικής συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων, του μάρκετινγκ, της χρηματοδότησης, και της λογιστικής.

    Η μερική μάθηση επιτρέπει σε κάποιον να αποκτήσει πτυχίο ή προσόντα ακόμη και αν δεν μπορεί να παρακολουθήσει το σχολείο με πλήρη απασχόληση. Κάποιος μπορεί να μάθει με τον δικό του ρυθμό, συγκεντρώνοντας σταδιακά πιστωτικές μονάδες που μετρούν για την τελική πρόκριση.