Keystone logo

2 Μερικής απασχόλησης MBA Προγράμματα σε Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας σε Βαρκελώνη, Ισπανία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • MBA
  • Ισπανία
  • Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας
  • Βαρκελώνη
  • Μερικής απασχόλησης
Πεδία μελέτης
  • Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (2)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Μερικής απασχόλησης MBA Προγράμματα σε Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας

    Όντας η 2η μεγαλύτερη πόλη στην Ισπανία, η Βαρκελώνη είναι η πρωτεύουσα της Καταλονίας επαρχίας. Έχει πάνω από 4 εκατομμύρια κατοίκους. Είναι μια ζωντανή πόλη που φιλοξενεί χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο. Είναι κατ 'οίκον στο πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης, μεταξύ άλλων.

    Οι μελέτες πολυμέσων μπορούν να διδάξουν μια ποικιλία τρόπων όπως η φωτογραφία, η εκτύπωση, το βίντεο ή ο ήχος για την παροχή πληροφοριών σε ένα κοινό. Μπορεί να ενσωματώσει έννοιες από διαφορετικούς κλάδους όπως οι επικοινωνίες, η τεχνολογία και το μάρκετινγκ.

    Ισπανία (ισπανικά: España) είναι μια ποικιλόμορφη χώρα κατανομή της Ιβηρικής Χερσονήσου με την Πορτογαλία στο δυτικό άκρο της Μεσογείου. Η Ισπανία θεωρείται μια εξωτική χώρα στην Ευρώπη λόγω φιλόξενους κατοίκους του και χαλαρό τρόπο ζωής. Η κανονική διάρκεια για Πανεπιστημιακά μαθήματα στην Ισπανία είναι 4 χρόνια, εκτός από την ιατρική και το διπλό βαθμούς, που είναι 6. Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη είναι γνωστές πόλεις σε όλο τον κόσμο για την κουζίνα του, την έντονη νυχτερινή ζωή, και το παγκοσμίου φήμης λαογραφία και εορταστικές εκδηλώσεις.

    Ένα μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) είναι ένα επαγγελματικό πτυχίο που απονέμεται σε όσους σπουδάσουν διαχείριση επιχειρήσεων σε μια σχολή επιχειρήσεων. Καλύπτονται διάφορες μορφές ανάλυσης και στρατηγικής συμπεριλαμβανομένων των δραστηριοτήτων, του μάρκετινγκ, της χρηματοδότησης, και της λογιστικής.

    Η μερική μάθηση επιτρέπει σε κάποιον να αποκτήσει πτυχίο ή προσόντα ακόμη και αν δεν μπορεί να παρακολουθήσει το σχολείο με πλήρη απασχόληση. Κάποιος μπορεί να μάθει με τον δικό του ρυθμό, συγκεντρώνοντας σταδιακά πιστωτικές μονάδες που μετρούν για την τελική πρόκριση.