Keystone logo

1 MBA Μερικής Παρακολούθησης Προγράμματα σε Τζέντα, Σαουδική Αραβία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • MBA Μερικής Παρακολούθησης
  • Σαουδική Αραβία
  • Τζέντα
Πεδία μελέτης
    Ανθρωπιστικές Σπουδές (0)Αρχιτεκτονικές Σπουδές (0)Αυτοβελτίωση (0)Βιοεπιστήμες (0)Γενικές Σπουδές (0)Γλωσσολογία/Γλώσσες (0)Δεξιότητες Ζωής (0)Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (0)Ενεργειακές Επιστήμες (0)Επαγγελματικές Σπουδές (0)
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    MBA Μερικής Παρακολούθησης Προγράμματα σε Τζέντα, Σαουδική Αραβία

    Βρίσκεται στη δυτική επαρχία της Σαουδικής Αραβίας είναι Τζέντα. Η πόλη είναι ένα σημαντικό αστικό κέντρο σε αυτή την περιοχή και ο επικεφαλής πόρτα στην Ισλαμική ιερή πόλη - Μέκκα. Τζέντα είναι μια πόλη των τεχνών, το σπίτι σε μια ντουζίνα μουσεία και υπαίθριο τέχνης.

    Η Σαουδική Αραβία είναι μία από τις δύο χώρες, που ονομάστηκε για βασιλικές οικογένειες τους, μαζί με του Χασεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας. Υπάρχουν αρκετές θέσεις εργασίας για τους ομογενείς στη Σαουδική Αραβία. Θα 's συνιστάται να μάθετε πώς να διαβάζουν αραβικά, τις βασικές tajweed, και κάποιες βασικές δεξιότητες ομιλίας, πριν να έρθει.

    Ένα MBA, ή Μεταπτυχιακό Διοίκησης Επιχειρήσεων, μερικής παρακολούθησης είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες μεταπτυχιακής εκπαίδευσης. Σχεδιασμένο για εργαζόμενους επαγγελματίες, αυτό το είδος προγράμματος γενικά προσφέρει πιο ευέλικτα προγράμματα παρακολούθησης από οτι ένα τυπικό πτυχίο.