Keystone logo
Al Yamamah University

Al Yamamah University

Al Yamamah University

Εισαγωγή

σχετικά με YU

Al Yamamah Πανεπιστήμιο (YU) ιδρύθηκε το Μάιο του 2001 ως ένα ενιαίο κολέγιο από την οικογένεια Al-Khudair. Αυτό σηματοδότησε δεύτερη σημαντική συμβολή τους στην εκπαίδευση στη Σαουδική Αραβία, αφού πρωτοστάτησε στην ίδρυση των πρώτων ιδιωτικών σχολείων στο Ριάντ το 1957. Έχει λάβει άδεια ως ίδρυμα ανώτατης εκπαίδευσης από το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης, Al Yamamah Κολλέγιο άνοιξε τις πόρτες του για άνδρες φοιτητές το Σεπτέμβριο του 2004 και φοιτήτριες το Σεπτέμβριο του 2006. Το 2008, ο Θεματοφύλακας των Δύο Ιερά Τζαμιά, ο βασιλιάς Αμπντουλάχ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ, είθε ο Αλλάχ να τον προστατεύσει, εξέδωσε βασιλικό διάταγμα εγκρίνεται η ανύψωση της Αλ Yamamah Κολλέγιο στην κατάσταση πανεπιστήμιο, το αποκορύφωμα οκτώ χρόνια σχεδιασμού και σκληρή δουλειά για τη δημιουργία ένα διακριτικό, σύγχρονο Σαουδική εκπαιδευτικό ίδρυμα που παρέχει τόσο προπτυχιακής και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης. Από την ίδρυσή της, το Πανεπιστήμιο έχει καθιερωθεί στην πρώτη γραμμή του ανταγωνισμού μεταξύ των ιδιωτικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Βρετανία, χρησιμοποιώντας την αγγλική ως ένα μέσο για τη διδασκαλία.

Al-Yamamah Πανεπιστήμιο βρίσκεται βόρεια του Ριάντ, στο Al-Qassim εθνική οδό, και καταλαμβάνει έκταση 160.000 τετραγωνικών μέτρων. Είχε σχεδιαστεί σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα. πανεπιστημιούπολη των ανδρών αποτελείται από το κεντρικό κτίριο ακαδημαϊκό, το μεγάλο αμφιθέατρο, κεντρική βιβλιοθήκη, σαλόνι μαθητών, αθλητικό σωματείο και ένα τζαμί. Επιπλέον, από την ίδρυσή της, το Al-Yamamah Πανεπιστήμιο έχει δεσμευτεί να παρέχει φοιτήτριες με τις εκπαιδευτικές ευκαιρίες που θα τους προετοιμάσουν για τον ζωτικό ρόλο τους στην αναδυόμενη αγορά της Σαουδικής Αραβίας εργασίας. πανεπιστημιούπολη των γυναικών είναι ο καρπός αυτής της δέσμευσης, με ένα state-of-the-art πανεπιστημιούπολη διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις - τόσο ακαδημαϊκή και αναψυχής - τα οποία είναι πλήρως ισοδύναμα με αυτά που απολαμβάνουν στην πανεπιστημιούπολη των ανδρών. Χτισμένο με συνολικό κόστος 300 εκατ Ριάλ Σαουδικής Αραβίας (περίπου US $ 80 εκατομμύρια), υπερσύγχρονο campus του Πανεπιστημίου παρέχει state-of-the-art εγκαταστάσεις και καινοτόμα εκπαιδευτικά σχέδια και τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται από την σχολή από όλο τον κόσμο.

Από την ίδρυσή της, Al Yamamah Κολλέγιο (τώρα Al Yamamah Πανεπιστήμιο) έχει πραγματοποιήσει το βασικό ρόλο ότι η αγγλική γλώσσα παίζει στο σημερινό κόσμο των επιχειρήσεων, της γνώσης και της τεχνολογίας και έχει λάβει τη στρατηγική απόφαση να προσφέρουν προγράμματα στα αγγλικά. Με αυτό κατά νου, YU ξεκίνησε μια μακροπρόθεσμη εταιρική σχέση με τις ΗΠΑ, με βάση INTERLINK Κέντρα Γλώσσα για να παρέχει το πρόγραμμα προετοιμασίας γλώσσα Αγγλικά για φοιτητές Al Yamamah. Μετά τη βάσει σχεδίου, μαθητοκεντρική προσέγγιση και με υψηλά προσόντα του διδακτικού προσωπικού, τη Σαουδική INTERLINK Γλώσσα Κέντρα (SILC) έχουν παράσχει την Προσανατολισμός Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας από το 2004 για να εξοπλίσει τους φοιτητές με την αγγλική γλώσσα και σε άλλες ακαδημαϊκές δεξιότητες που χρειάζονται για να επιτύχουν κατά το ακαδημαϊκό πλαίσιο σε YU και πέρα.

Al Yamamah Πανεπιστήμιο προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε τρεις σχολές: το Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων (COBA), το Κολέγιο Πληροφορικής & Πληροφοριακών Συστημάτων (ΣΠΙ) και Σώμα των Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων (CEA).

Δήλωση αποστολής

Al Yamamah Πανεπιστήμιο παρέχει ακαδημαϊκή εκπαίδευση και την επαγγελματική κατάρτιση από τα υψηλότερα πρότυπα που προσδίδουν στους φοιτητές του μια ισόβια αφοσίωση στη μάθηση και την αυτο-ανάπτυξη, επιτρέποντας συγχρόνως αυξάνεται γενιές να διαμορφώσουμε ένα μέλλον που χαρακτηρίζεται από θετική οικονομική και κοινωνική πρόοδο

ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΑΜΑ

Al Yamamah Πανεπιστήμιο φιλοδοξεί να αποτελέσει το κύριο Σαουδική εκπαιδευτικό ίδρυμα φημίζονται για την αποτελεσματική προετοιμασία της δημιουργικής και επιχειρηματικής επαγγελματίες που είναι σταθερά σε υψηλή ζήτηση από τους κορυφαίους οργανισμούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

Αξίες Πανεπιστήμιο

Πιστότητα στη θρησκευτική, ηθική και πολιτιστική κληρονομιά μας Υποστήριξη και ενθάρρυνση της επιστημονικής έρευνας Η δημιουργικότητα, η καινοτομία και η δέσμευση για την αριστεία Επαγγελματισμό και την αφοσίωση για συνεχή βελτίωση Την αξιοπιστία και την ομαδική εργασία Διαφάνεια

Χαρακτηριστικά Πανεπιστήμιο

Ένα ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που χαρακτηρίζεται από την πνευματική αυστηρότητα και δεσμεύεται για την επέκταση της γνώσης, προσφέροντας προγράμματα διδασκαλίας και πρακτική κατάρτιση σε επαγγελματικές ειδικότητες της κρίσιμης ανάγκης Τα αγγλικά ως γλώσσα διδασκαλίας που παρέχουν βελτιωμένη πρόσβαση στις παγκόσμιες πηγές γνώσης παράλληλα με την ανάπτυξη σε ζήτηση δεξιοτήτων επικοινωνίας και ιδιαίτερα κινητές επαγγελματικές ικανότητες Al Yamamah Πανεπιστήμιο αναπτύσσεται ενεργά και καλλιεργεί συνεργασίες με κορυφαίους εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα για την ενθάρρυνση της σχολής και την ανταλλαγή φοιτητών και τη μεταφορά γνώσης και εμπειρογνωμοσύνης Δεσμευτεί για την επίτευξη των εθνικών, περιφερειακών και διεθνών προτύπων αριστείας, όπως αποδεικνύεται από τις θεσμικές και εξειδικευμένο πρόγραμμα διαπίστευσης Εργάζεται για τη δημιουργία στενών δεσμών με τους βασικούς εκπροσώπους της βιομηχανίας και των υπηρεσιών, προκειμένου να εντοπιστούν και να απαντήσετε σε αναδυόμενες ανάγκες τους Επιδιώκει να προσλάβουν προσωπικό με υψηλά προσόντα διεθνή σχολή και το προσωπικό με ακαδημαϊκά διαπιστευτήρια από αναγνωρισμένους κορυφαία ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Έχουμε υποβάλει προγράμματα και τα προγράμματα σπουδών μας σε συνεχή αναθεώρηση, εξασφαλίζοντας ότι αντικατοπτρίζουν την τρέχουσα εξέλιξη της τεχνολογίας σε διάφορους κλάδους τους, ενώ είναι έτοιμη να επεκτείνει τα προγράμματα σπουδών ή την ανάπτυξη νέων προγραμμάτων σε επίπεδο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό σε απάντηση στις ανάγκες της κοινότητας Ολοκληρωμένη εφαρμογή των προτύπων διασφάλισης της ποιότητας και των αρχών σε όλους τους τομείς Ενθάρρυνση της επιστημονικής έρευνας με την ειδική εφαρμογή για την ανάπτυξη της κοινότητας ανάγκες

Τοποθεσίες

  • Riyadh

    P.O. Box 45180 , 11512, Riyadh

    Ερωτήσεις