Keystone logo
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Εισαγωγή

Πανεπιστήμιο Οικονομικών και Επιχειρήσεων της Βιέννης

 • Η WU Executive Academy, η σχολή επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Οικονομικών και Επιχειρήσεων της Βιέννης (WU), φέρνει περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας και εξαιρετική φήμη στον τομέα της εκπαίδευσης στελεχών
 • Η κατάταξη των Financial Times Executive MBA Ranking και διάφορες άλλες κατατάξεις μας κατατάσσουν σταθερά ανάμεσα στα καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης.
 • Επιπλέον, είμαστε τριπλά διαπιστευμένοι από τα κορυφαία ιδρύματα. Λιγότερο από το 1% των σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο έχουν επίπεδα ποιότητας αναγνωρισμένα από τους τρεις μεγαλύτερους οργανισμούς διαπίστευσης σχολών επιχειρήσεων: AMBA (Association of MBAs) , AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) και EQUIS (Ευρωπαϊκό Σύστημα Βελτίωσης Ποιότητας) από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Διαχείρισης.
 • Ως πανεπιστήμιο, είμαστε ανεξάρτητοι, έχοντας επίγνωση της ευθύνης μας απέναντι στην κοινωνία και αφοσιωμένοι στην επιστημονική ακεραιότητα.

Για να δείτε τα τρέχοντα επιτεύγματα του WU Executive Academy, μεταβείτε στη διεύθυνση: https://executiveacademy.at/en/university/accreditation-rankings

Βιέννη - στην καρδιά της Ευρώπης

Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας ζωής, πλούσιας ιστορίας, πολιτισμού και φύσης στη Βιέννη είναι μοναδικός.

Επιπλέον, η Βιέννη βρίσκεται σε μια από τις πιο βιώσιμες πόλεις του κόσμου, εύκολη πρόσβαση και σημαντικό κόμβο για διεθνείς οργανισμούς και εταιρείες.

Διεθνής Διαφορετικότητα σε ΔΕΠ και Φοιτητές

Στα προγράμματά μας συγκεντρώνουμε

 • καταξιωμένους καθηγητές από κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο
 • κορυφαία στελέχη και ειδικοί από κορυφαίες εταιρείες

για να σας παρέχει τα πιο πρόσφατα επιστημονικά ευρήματα καθώς και πρακτική τεχνογνωσία σχετικά με την εφαρμογή στη δουλειά σας.

Κατά τη διάρκεια του MBA σας θα δημιουργήσετε ένα εξαιρετικά πολύτιμο δίκτυο με τους συμμαθητές σας, οι οποίοι είναι από πολλές διαφορετικές εθνικότητες, βιομηχανίες και λειτουργίες. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση στο πανίσχυρο WU Executive Club που αποτελείται από 5.000 φοιτητές και αποφοίτους από 100 έθνη.

Επιπλέον, οι διεθνείς εμπειρίες μας θα σας επιτρέψουν να ξεπεράσετε τα πολιτιστικά εμπόδια και να βιώσετε επιχειρηματικές πρακτικές σε διάφορες χώρες.

Στο WU Executive Academy, στοχεύουμε να σας δώσουμε την τεχνογνωσία να πετύχετε σε συνδυασμό με υπεύθυνη ηγεσία.

Τα MBA μας είναι μερικής απασχόλησης με αποκλεισμένες ενότητες Σαββατοκύριακου και σας παρέχουν επιχειρηματική τεχνογνωσία, ηγετικές ικανότητες και προσφέρουν τεχνογνωσία σε μια επιλεγμένη λειτουργία ή κλάδο.

Θα επεκτείνετε την εμπειρία σας όταν κάνετε ένα MBA. Ωστόσο, ένα MBA υπερβαίνει τη θεωρία. Είναι ένα καταπληκτικό ταξίδι. Διευρύνετε τον ορίζοντά σας ανταλλάσσοντας ιδέες και εξελίσσεστε ως άτομο όταν:

 • τόνωση της αυτοπεποίθησης
 • επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη
 • βελτιώστε τις ηγετικές σας ικανότητες
 • Μάθετε πρακτικά πόσο ισχύει στη δουλειά σας
 • κατανοούν καλύτερα άλλα τμήματα και κλάδους

Στατιστική

Επειδή οι αριθμοί μας αλλάζουν τακτικά, σας συνιστούμε να ρίξετε μια σύντομη ματιά στον ιστότοπό μας: https://executiveacademy.at/en

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Η σύγχρονη πανεπιστημιούπολη μας στην καρδιά της Ευρώπης είναι:

  • βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης σε μια από τις πιο κατοικήσιμες πόλεις του κόσμου
  • εύκολη πρόσβαση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς
  • βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα της Βιέννης
  • σπίτι για 25.000 φοιτητές και 1.500 μέλη ΔΕΠ
  • που αποτελείται από έξι μεμονωμένα κτιριακά συγκροτήματα, σχεδιασμένα από διεθνούς φήμης αρχιτέκτονες

  Σε αυτό το συναρπαστικό αρχιτεκτονικό περιβάλλον, βρίσκετε ιδανικές συνθήκες για μάθηση, έρευνα και εργασία. Στο Campus WU επωφεληθείτε από τεχνολογία αιχμής και υποδομές (εστιατόρια, καταστήματα) που είναι ειδικά σχεδιασμένες για εκπαίδευση στελεχών.

   Εισαγωγές

   Ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληρώ για να γίνω δεκτός για MBA στο WU Executive Academy ;

   Εάν κάνετε αίτηση, θα αξιολογήσουμε προσεκτικά τη δική σας

   • ακαδημαϊκό υπόβαθρο,
   • την εργασιακή σας εμπειρία και τη δική σας
   • διαπροσωπικές, διαπολιτισμικές και επικοινωνιακές δεξιότητες.

   Σε γενικές γραμμές, αναμένουμε από εσάς να έχετε μια σταθερή εξέλιξη σταδιοδρομίας και τη δέσμευση να ακολουθήσετε ένα MBA δίπλα στο πολυάσχολο πρόγραμμά σας.

   Χρειάζεστε τουλάχιστον ένα προπτυχιακό πανεπιστημιακό πτυχίο (π.χ. πτυχίο) για τα προγράμματα MBA μας. Επιπλέον, απαιτείται ελάχιστη εργασιακή εμπειρία 3 ετών (5 χρόνια για το Executive MBA) μαζί με άριστη γνώση της γλώσσας του προγράμματος (Αγγλικά ή Γερμανικά).

   Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση για MBA στο WU Executive Academy ;

   1. Ηλεκτρονική αίτηση: Για να υποβάλετε αίτηση για MBA, πρέπει να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης και να πληρώσετε το τέλος αίτησης των 200 ευρώ μέσω πιστωτικής κάρτας.
   2. Υποβολή εγγράφου: Μετά από αυτό, θα σας ζητηθεί να στείλετε με email όλα τα απαιτούμενα έγγραφα. Οι υπεύθυνοι του προγράμματός μας τους ελέγχουν σχετικά με τις ισχύουσες απαιτήσεις εισδοχής.
   3. Συνέντευξη εισαγωγής: Εάν είστε υποψήφιος φοιτητής, θα προσκληθείτε σε μια προσωπική συνέντευξη με τον ακαδημαϊκό διευθυντή και τον υπεύθυνο του προγράμματος.
   4. Απόφαση εισδοχής: Λίγο μετά τη συνέντευξη, θα λάβετε την απόφασή μας. Εάν γίνετε δεκτοί, θα σας στείλουμε σημαντικές οδηγίες για το πώς να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο MBA. Θέλετε σχόλια για το προφίλ σας πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή; Απλώς στείλτε το βιογραφικό σας στο [email protected].

   Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις, εξετάστε τις συνήθεις ερωτήσεις μας εδώ: https://executiveacademy.at/en/information-for/future-students/faq

   Απαιτήσεις Βίζας

   Η ποικιλομορφία των φοιτητών είναι ένα πλεονέκτημα των προγραμμάτων MBA μας και καλωσορίζουμε φοιτητές από όλο τον κόσμο. Εάν δεν είστε πολίτης της ΕΕ, μπορεί να χρειαστείτε βίζα για να εισέλθετε, να ζήσετε και να εργαστείτε στην Αυστρία. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για ξένους φοιτητές εδώ.

   Μόλις γίνει δεκτός στα προγράμματά μας, ένας φοιτητής λαμβάνει υποστήριξη βίζας από τον διευθυντή του προγράμματος MBA για συμμετοχή σε ενότητες στην Αυστρία καθώς και στην κατοικία. Έχουμε ένα καλό ιστορικό στο να βοηθάμε τους φοιτητές να λάβουν βίζα, επομένως θα σας προτείναμε απλώς να κάνετε αίτηση και να κάνετε τα επόμενα βήματα μόλις γίνετε δεκτοί. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

   Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

   Το WU Executive Academy προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υποτροφιών και επιλογών χρηματοδότησης. Ανακαλύψτε τα εδώ . Οι υποτροφίες χορηγούνται κατά περίπτωση. Η επιτροπή εισδοχής αποφασίζει εάν και σε ποιο βαθμό θα χορηγηθεί υποτροφία αξιολογώντας:

   • Υποβλήθηκαν δικαιολογητικά αίτησης
   • Απόδοση στη συνέντευξη εισαγωγής
   • Πιθανή συμβολή στη μάθηση από ομοτίμους στην τάξη
   • Οικονομική κατάσταση (εισόδημα, κόστος για logistics κ.λπ.)
   • Δυναμικό ηγεσίας
   • Αναλυτικές δεξιότητες
   • Ικανότητα ομαδικής εργασίας
   • Στόχοι καριέρας και κίνητρα
   • Προσωπικές συνθήκες

   Πρόσθετα κριτήρια επιλεξιμότητας για κάθε υποτροφία μπορείτε να βρείτε εδώ .

   Ωστόσο, υπάρχουν διάφορες επιλογές χρηματοδότησης:

   • χορηγία εργοδότη
   • πληρωμές με δόσεις
   • πρώτα πτηνά

   Επιπλέον, τα δίδακτρα MBA εκπίπτουν πλήρως από φόρους για τους φορολογούμενους στην Αυστρία. Με τους ευέλικτους τρόπους πληρωμής μας, μπορείτε να κατανείμετε τις χρεώσεις σε διάφορες φορολογικές περιόδους. Μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα οικονομικά οφέλη για ιδιώτες και εταιρείες στην Αυστρία εδώ . Ωστόσο, καθώς η φορολογική έκπτωση μπορεί να διαφέρει πολύ από άτομο σε άτομο, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε επίσης με έναν φοροτεχνικό ή να ρωτήσετε απευθείας στην εφορία.

   Εάν είστε φορολογούμενος άλλης χώρας, επικοινωνήστε με τις τοπικές φορολογικές αρχές για πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες φορολογικές εκπτώσεις.

   Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό εδώ: https://executiveacademy.at/en/information-for/future-students/financing

   Στατιστικά Αποφοίτων

   Κατάταξη

   Η κατάταξη των Financial Times Executive MBA και διάφορες άλλες κατατάξεις μας κατατάσσουν σταθερά ανάμεσα στα καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης

   Επιπλέον, είμαστε τριπλά διαπιστευμένοι. Λιγότερο από το 1% των σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο έχουν επίπεδα ποιότητας αναγνωρισμένα από τους τρεις μεγαλύτερους οργανισμούς διαπίστευσης σχολών επιχειρήσεων: AMBA (Association of MBAs), AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) και EQUIS (Ευρωπαϊκό Σύστημα Βελτίωσης Ποιότητας) από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Διοίκησης.

   Για να δείτε τα τρέχοντα επιτεύγματα της WU Executive Academy , μεταβείτε στη διεύθυνση: https://executiveacademy.at/en/university/accreditation-rankings

   Διαπιστεύσεις

   Διαπιστευμένο από EFMD EquisΔιαπιστευμένο από AMBAΔιαπιστευμένο από AACSB

   Μαρτυρίες Φοιτητών

   Τοποθεσίες

   • Vienna

    Welthandelsplatz 1, Building EA, 1020, Vienna

    • Bucharest

     Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca Courtyard Bucharest Floreasca Boulevard Dimitrie Pompeiu 2 A, 020337, Bucharest

     Ερωτήσεις