Keystone logo
© Eric Masi
Wright Graduate University

Wright Graduate University

Wright Graduate University

Εισαγωγή

Στο Wright Graduate University , η εξατομικευμένη μάθηση δεν σημαίνει μόνο μικρές τάξεις: βιώνετε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην εκπαίδευση που σας επιτρέπει να εφαρμόσετε τις σπουδές σας στις πιο πιεστικές προκλήσεις σας, κερδίζοντας πιστώσεις καθώς οδηγείτε τη ζωή και την επιχείρησή σας.

Πιστεύουμε ότι μια πραγματιστική εκπαίδευση είναι πιο πολύτιμη από μια υψηλού κύρους – και πρόσφατη έρευνα το επιβεβαιώνει. Εάν πρόκειται να επενδύσετε σε ένα πτυχίο ή πιστοποιητικό, θα πρέπει να κάνετε περισσότερα από το να επιλέξετε ένα πλαίσιο για να αποκτήσετε ένα διαπιστευτήριο. Θα πρέπει να αφορά τις δεξιότητες που κάνουν τη διαφορά μεταξύ μεσαίων και πρωταγωνιστών, καθώς και μεταξύ βραχυπρόθεσμων κερδών και βιώσιμων αποτελεσμάτων.

Στη Wright, βιώνεις ό,τι σπουδάζεις, λαμβάνοντας καθοδήγηση για να εφαρμόσεις τις μεθοδολογίες στη δική σου ανάπτυξη, καθιστώντας σε έναν αυθεντικό οδηγό για αυτούς που καθοδηγείς και καθοδηγείς. Η προσέγγιση Wright σάς προσφέρει εφικτές καθημερινές προκλήσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε οπουδήποτε στην καριέρα και τη ζωή σας.

Η σχολή Wright είναι υπότροφοι - ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, σύμβουλοι, επιχειρηματίες και προπονητές - που έχουν συγκεντρώσει τις πιο αποτελεσματικές μεθοδολογίες μάθησης από την τριακονταετή πρακτική τους έρευνας και ανάπτυξης ηγεσίας με υψηλές επιδόσεις.

Κάθε πρόγραμμα διαθέτει ένα βασικό πρόγραμμα σπουδών μετασχηματιστικής ηγεσίας, δίνοντάς σας πρακτικές εμπειρίες προσωπικής ηγεσίας (αυτοσυνείδηση και ανάπτυξη), ατομικής ηγεσίας (coaching) και ομαδικής διευκόλυνσης και εκπαίδευσης από την πρώτη μέρα του προγράμματός σας.

Αυτή η διεπιστημονική προσέγγιση εμβαθύνει τόσο στη νέα όσο και στην ιστορική έρευνα στις επιχειρήσεις, τη φιλοσοφία, την ψυχολογία, την εκπαιδευτική μεθοδολογία και τη νευροεπιστήμη, δίνοντάς σας τα εργαλεία για να κατανοήσετε τι καθολικά οδηγεί και παρακινεί τα ανθρώπινα όντα.

Εάν είστε έτοιμοι να προκαλέσετε τον εαυτό σας να ανακαλύπτει νέους τρόπους σκέψης και λειτουργίας στη ζωή και την καριέρα σας κάθε μέρα για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας στην καριέρα σας, τις σχέσεις σας και τα όνειρα και τους στόχους που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς, το Wright Graduate University είναι το σωστό εκπαίδευση για εσάς.

Σχετικά με εμάς

Wright Graduate University ιδρύθηκε το 2006 από τους Δρ. Οι Bob Wright, Judith Wright και Michael Zwell, για να προσφέρουν μεταπτυχιακά πτυχία στους αναδυόμενους τομείς ηγεσίας και προπονητικής. Αυτό το ινστιτούτο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης προσφέρει σε μελλοντικούς ηγέτες και στελέχη τα εργαλεία για να αναπτύξουν ηγετικές δεξιότητες για να ενθαρρύνουν, να υποστηρίξουν, να παρακινήσουν και να εμπνεύσουν τους υπαλλήλους και τους συναδέλφους τους, δημιουργώντας θετικές αλλαγές και επιτυχία σε οργανισμούς και εταιρείες.

Wright Graduate University (WGU) δεσμεύεται στα υψηλότερα πρότυπα ακαδημαϊκής αριστείας και αξιών, όπου η εμπειρία των μαθητών είναι θετική, εξατομικευμένη και υποστηρικτική. Επειδή το WGU παρέχει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων και τάξεων, έχουμε κερδίσει τη φήμη για την αριστεία, την ανακάλυψη και τη γνώση. Το ευρύ φάσμα μαθημάτων της WGU σε προγράμματα λόγιων-επαγγελματιών είναι γνωστό για την εστίαση στις μοναδικές ανάγκες εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανάπτυξης των ενηλίκων μαθητών. Οι εργαζόμενοι ενήλικες από όλη τη χώρα επιτυγχάνουν τους ακαδημαϊκούς τους στόχους, ενώ παράλληλα εξισορροπούν τις απαιτήσεις για θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, οικογενειακές και κοινοτικές ευθύνες. Οι απόφοιτοι μπορούν να εφαρμόσουν την εκπαίδευσή τους στις δουλειές και τα επαγγέλματά τους ενώ μαθαίνουν στο καινοτόμο σύστημα εικονικής τεχνολογίας της WGU.

Η WGU υπερηφανεύεται που κάνει την τριτοβάθμια και επαγγελματική εκπαίδευση διαθέσιμη σε όλους, με μια σειρά από καινοτόμες, ποικίλες και αυστηρές προσφορές μαθημάτων που θα προκαλέσουν, θα εμπνεύσουν και θα παρακινήσουν τους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους για ένα νέο ξεκίνημα, μια τριτοβάθμια εκπαίδευση και ακόμη και μια νέα διαδρομή καριέρας. Το Wright Graduate University είναι ένα θετικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Το κοινό νήμα σε όλες τις προσφορές μαθημάτων και τα πιστοποιητικά της WGU είναι, «Η εκπαίδευση όπως θα έπρεπε να είναι».

Εισαγωγές

Απαιτήσεις εισδοχής

  • Αίτηση Online: Συμπληρώστε την ηλεκτρονική μας αίτηση. Δεν υπάρχει χρέωση για την αίτηση.
  • Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων προτεραιότητας για την έναρξη της επόμενης τάξης είναι η 11η Ιανουαρίου 2023. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τηρήσετε αυτήν την προθεσμία, καθώς οι υπηρεσίες φοιτητών, όπως η συσκευασία οικονομικής βοήθειας, ενδέχεται να χρειαστούν δύο εβδομάδες για επεξεργασία.
  • Αντικειμενικές δηλώσεις: Γράψτε και υποβάλετε δύο αντικειμενικές δηλώσεις 600 λέξεων που σχετίζονται με το πρόγραμμα σπουδών σας. Οι προτροπές για το δοκίμιο μπορούν να ληφθούν από έναν εκπρόσωπο εισδοχής.
  • Μεταγραφές: Ζητήστε ένα επίσημο αντίγραφο που να τεκμηριώνει την παραλαβή πτυχίου από διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο. Αυτό το αντίγραφο πρέπει να ληφθεί πριν από το τέλος των πρώτων τριάντα ημερών από την έναρξη του πρώτου τριμήνου σας.
  • Διεθνείς μεταγραφές: Οι υποψήφιοι με πτυχία από ίδρυμα εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών πρέπει να αξιολογήσουν αυτά τα αντίγραφα ως προς την ισοδυναμία πτυχίου με ένα διαπιστευμένο πτυχίο ή σχολή των ΗΠΑ.
  • Δοκιμές Αγγλικής Γλώσσας: Οι υποψήφιοι των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι τα Αγγλικά πρέπει να αποδείξουν επάρκεια στα γραπτά και προφορικά αγγλικά, όπως αποδεικνύεται από βαθμολογία τουλάχιστον 60 στην έντυπη εξέταση TOEFL, 71 στην εξέταση TOEFL μέσω Διαδικτύου ή επιτυχία βαθμολογία σε αναγνωρισμένη διεθνή ισοδύναμη εξέταση. Εάν ο αιτών έχει αποκτήσει πτυχίο από κατάλληλα διαπιστευμένο ίδρυμα όπου τα αγγλικά είναι η κύρια γλώσσα διδασκαλίας, αυτός ή αυτή εξαιρείται από την απαίτηση εξέτασης.

Τοποθεσίες

  • Elkhorn

    County Highway H,7698, 53121, Elkhorn

Ερωτήσεις