Keystone logo
Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Εισαγωγή

Καλώς ήλθατε στο Wittenborg

Είμαστε μια μοναδική σχολή επιχειρήσεων όπου το " Καλύτερος στον εαυτό σου, ο καλύτερος κόσμος μας " είναι το σύνθημά μας.

Στο Wittenborg, η αποστολή μας είναι: Να προωθήσουμε την αριστεία στη διδασκαλία και τη μάθηση των διεθνών επιχειρήσεων και διαχείρισης, καθώς και να δημιουργήσουμε το καλύτερο περιβάλλον για τους σπουδαστές και το προσωπικό, όπου η διεθνοποίηση, η ποικιλομορφία και η ηθική αποτελούν τα θεμέλια της παγκόσμιας μάθησης που εφαρμόζεται με επιτυχία.

Με την κύρια πανεπιστημιούπολη που εδρεύει στο Apeldoorn, εισάγουμε φοιτητές σε οργανισμούς στην περιοχή και στην περιοχή, ενισχύοντας την οικονομία, το πολιτιστικό και κοινωνικό κλίμα της περιοχής. Η θέση μας στο Άμστερνταμ μας δίνει τη δυνατότητα να υποστηρίξουμε διεθνείς επιχειρηματίες που έρχονται στην Ολλανδία, με ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα επιχειρηματικού πτυχίου. Εισαγάγετε το Wittenborg και εισάγετε έναν οργανισμό με πολύ κίνητρα και αποτελέσματα που λειτουργεί σε ένα ποικίλο και πολυπολιτισμικό περιβάλλον, στο οποίο εργάζονται, σπουδάζουν, καινοτομούν και κοινωνικοποιούν περισσότερες από 100 εθνικότητες. Στο Wittenborg πιστεύουμε ότι η μάθηση πρέπει να είναι μια ευχάριστη διαδικασία που σας επιτρέπει να αναπτύξετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και σας παρέχει τη συνεχή υποστήριξη και την απαιτούμενη πίεση μελέτης για την επίτευξη αυτών των στόχων.

Οι απόφοιτοι του Wittenborg είναι πολίτες του κόσμου. τροφοδοτούν το σεβασμό και έχουν μια αίσθηση του επιτεύγματος. Έχουν αναπτύξει φιλοδοξία και υπερηφάνεια για την αριστεία. Είναι οι μεγαλύτεροι πρεσβευτές μας!

110437_WittenborgBuildingwithLogo.png

Ανεξάρτητη & Διεθνής

Ανά πάσα στιγμή, πάνω από 100 εθνικότητες εργάζονται και μελετούν από κοινού στις δύο περιοχές του Apeldoorn και στο Άμστερνταμ. Τα αγγλικά είναι η μόνη γλώσσα διδασκαλίας σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις.

Πάνω από 30 χρόνια ιστορικό

Χιλιάδες αποφοίτων υψηλής απασχόλησης, από το 1987, τώρα ακολουθούν καριέρες στις Κάτω Χώρες και σε όλο τον κόσμο.

τριπλό ευρωπαϊκό διαπιστευμένο

Τα προγράμματα πτυχίων αναγνωρίζονται και αναγνωρίζονται από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού και Επιστημών της Ολλανδίας (NVAO), επίσης από το FIBAA (Γερμανικά, Ελβετικά & Αυστριακά) και το Πανεπιστήμιο του Μπράιτον (ΗΒ).

Γλωσσική και τοπική αφοσίωση

Εταιρικές επισκέψεις, έργα πραγματικής ζωής, πρακτική άσκηση και προσκεκλημένοι ομιλητές: άφθονη τοπική και περιφερειακή συνεργασία με την κυβέρνηση, τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς. Σκέψη σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά ενεργώντας τοπικά.

ερευνητικό περιβάλλον

Υποκίνηση και εκτέλεση περιφερειακών, ευρωπαϊκών και διεθνών έργων στο Κέντρο Έρευνας, σε τομείς όπως η αειφορία, η τεχνολογία, η κοινωνική καινοτομία, η εκπαίδευση και η υγειονομική περίθαλψη.

προσανατολισμένη προς τον πελάτη προσέγγιση

Μια προσωπική προσέγγιση, ένα οικογενειακό περιβάλλον και προσωπική καθοδήγηση, καθοδήγηση και υποστήριξη. Τα περισσότερα προγράμματα επιτρέπουν στους μαθητές να ξεκινήσουν και να αποφοιτήσουν 6 φορές το χρόνο.

.

Wittenborg

Εκπαίδευση

alt = "Η εκπαιδευτική φιλοσοφία του Wittenborg είναι να προωθήσει την πραγματική ζωή στην προσέγγισή του στην εκπαίδευση. Το διαφοροποιημένο μας πρόγραμμα συνδυάζοντας την παραδοσιακή διδασκαλία με την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων οδηγεί σε μια κατάσταση επαγγελματικής κατάρτισης στην οποία οι μαθητές μπορούν να ανακαλύψουν τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες τους - με βάση το πρώτο και τη βελτίωση του τελευταίου.

  • alt = "Οι μαθητές του Wittenborg θα μάθουν να αναγνωρίζουν το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται και να προσαρμόζονται αναλόγως.
  • alt = "Οι μαθητές του Wittenborg θα μάθουν να λένε τι κάνουν και να κάνουν ό, τι λένε.

112598_logos.png

Τοποθεσίες

  • Apeldoorn

    Laan van de Mensenrechten 500

  • Amsterdam

    Piet Heinkade 55

Ερωτήσεις