Keystone logo
Waseda Business School

Waseda Business School

Waseda Business School

Εισαγωγή

Waseda Business School (WBS) - Graduate School of Business and Finance, ένα μέρος του

Το WBS θα απονείμει, σε εκείνα τα άτομα που έχουν ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα επιχειρηματικής εκπαίδευσης που αντικατοπτρίζει τα τελευταία ερευνητικά ευρήματα, με βάση τα κατάλληλα πρότυπα αξιολόγησης, και που έχουν αποκτήσει υψηλού επιπέδου πρακτική εξειδίκευση και δεξιότητες λήψης αποφάσεων ως ηγέτες επιχειρήσεων, το πτυχίο Master Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA), και σε όσους έχουν αποκτήσει προηγμένες οικονομικές γνώσεις και θεωρία με βάση τα διεθνή πρότυπα, το πτυχίο Master of Science in Finance (MSc in Finance). Έχουμε τρία προγράμματα που διεξάγονται όλα στα Αγγλικά (Μερικά μαθήματα είναι διαθέσιμα και στα Ιαπωνικά)

Το WBS είναι σε θέση να παρέχει ένα καλά ισορροπημένο, εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών μέσω μιας εκτεταμένης σειράς μαθημάτων επιλογής, συμπεριλαμβανομένης της καλλιέργειας παγκόσμιων προοπτικών και επαγγελματικής δεοντολογίας, ώστε να μπορεί να προσφέρει πληθώρα ευκαιριών μάθησης σε θεωρητικές και εμπειρικές προσεγγίσεις, καθώς και στην εφαρμογή του.

Η αποστολή μας

Το WBS δημιουργεί μια δυναμική κοινότητα μάθησης για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη ως καταλύτη για την ανάπτυξη διορατικών και υπεύθυνων παγκόσμιων ηγετών με γνώσεις διαχείρισης που μπορούν να λειτουργήσουν.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Η ζωή στο WASEDA

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εμπλακείτε και να εξερευνήσετε τα ενδιαφέροντά σας στο Waseda Business School . Στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους μαθητές μας, τις εκδηλώσεις και τις παραδόσεις που απολαμβάνουν και πού και πώς ζουν στο Τόκιο.

Η ζωή στο WASEDA – Waseda Business School (Graduate School of Business and Finance)

Ζώντας στο Τόκιο

Πληροφορίες σχετικά με τη στέγαση και γενικά θέματα καθημερινής ζωής και έναν περιεκτικό οδηγό για την απόκτηση φοιτητικής βίζας μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του Κέντρου Διεθνούς Εκπαίδευσης.

Το Τόκιο είναι μια διασκεδαστική, καθαρή, ασφαλής, μοντέρνα, παγκόσμιας κλάσης μεγαλούπολη με περισσότερα εστιατόρια Michelin τριών αστέρων από το Παρίσι και διάφορα εξειδικευμένα μπαρ που προσφέρουν τις καλύτερες μικροζυθοποιίες, σάκε και κρασί. Η ποιότητα ζωής στο Τόκιο είναι εξαιρετικά υψηλή και το γεγονός ότι οι Ιάπωνες έχουν μερικά από τα υψηλότερα προσδόκιμα ζωής στον κόσμο δεν αποτελεί έκπληξη.

Το Τόκιο παράγει πολιτιστικά αντικείμενα όπως anime και manga που είναι δημοφιλή σε όλο τον κόσμο. Υπάρχει όμως και ένα ήθος εδώ, που αποτυπώνεται στην ταινία της Sophia Coppola Lost in Translation, που πρέπει να βιωθεί για να γίνει κατανοητό.

Το Τόκιο έχει ένα καταπληκτικό σύστημα δημόσιας συγκοινωνίας. Έτσι, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε μουσεία, γκαλερί τέχνης, συναυλίες και αθλητικές εκδηλώσεις, πάλη σούμο και διάφορα πολιτιστικά φεστιβάλ. Δύο διεθνή αεροδρόμια στο Τόκιο (Haneda και Narita) καθιστούν δυνατή την εύκολη μετακίνηση σε όλη την Ασία και πέρα από αυτήν.

Το Τόκιο είναι επίσης το επιχειρηματικό και πολιτικό κέντρο της τρίτης μεγαλύτερης οικονομίας στον κόσμο και ένας κόμβος που συνδέεται με την υπόλοιπη Ασία. Εκεί βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία των περισσότερων ιαπωνικών εταιρειών του Fortune 500 και των περισσότερων ιαπωνικών θυγατρικών των πολυεθνικών εταιρειών του Fortune 500. Υπό αυτή την έννοια, το ίδιο το Τόκιο είναι σαν ένα ζωντανό εργαστήριο για ανθρώπους με έντονο ενδιαφέρον για την επιχείρηση. Λέγεται λοιπόν ότι το Τόκιο είναι το τέλειο σκηνικό για φοιτητές από όλο τον κόσμο που θέλουν να αποκτήσουν MBA στην Ασία. Το καλύτερο από όλα, ακόμη και οι μαθητές που δεν μπορούν να μιλήσουν ιαπωνικά αναφέρουν ότι μπορούν να απολαύσουν τη ζωή τους στο Τόκιο πάρα πολύ.

Εγκαταστάσεις

HyFlex Classroom

Βιβλιοθήκες

Οι φοιτητές του WBS έχουν πρόσβαση στις ακόλουθες εγκαταστάσεις βιβλιοθήκης. Οι ώρες που αναφέρονται παρακάτω είναι οι ώρες που οι βιβλιοθήκες είναι ανοιχτές κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου. Φροντίστε να ελέγχετε τις ώρες λειτουργίας κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

 • Business Library (10ος Όροφος, Κτίριο 11)
  Αυτή η βιβλιοθήκη παρέχει υλικό αναφοράς, όπως βιβλία και περιοδικά στους τομείς του εμπορίου και των επιχειρήσεων για καθηγητές και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Ορισμένα υλικά είναι διαθέσιμα για δανεισμό (έως δύο είδη κάθε φορά για δύο εβδομάδες).
 • Business Library Reference Room (10ος Όροφος, Κτήριο 11)
  Η Business Library διαθέτει μια συνημμένη αίθουσα αναφοράς με περίπου 50 θέσεις για φοιτητές.
 • S. Takata Memorial Research Library (Κτίριο 2)
  Η S. Takada Memorial Research Library, αφιερωμένη στη χρήση του διδακτικού προσωπικού και των μεταπτυχιακών φοιτητών στον τομέα των κοινωνικών επιστημών, προσφέρει ερευνητικό υλικό καθώς και βιβλία και περιοδικά σε ξένες γλώσσες. Η συλλογή, η οποία έχει συνολικά περισσότερα από 320.000 αντικείμενα, είναι διαθέσιμη σε μεταπτυχιακούς φοιτητές για περιήγηση, δανεισμό και αντιγραφή και η εγκατάσταση είναι εξοπλισμένη με 110 θέσεις. Ανοιχτή περισσότερες ώρες από άλλες βιβλιοθήκες στην πανεπιστημιούπολη και ακόμη και κατά την περίοδο των εισαγωγικών εξετάσεων, αυτή η βιβλιοθήκη θα είναι πολύ χρήσιμη για τους φοιτητές του WBS, ιδιαίτερα όσους επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε ξενόγλωσσο υλικό. Για να επισκεφτείτε τη βιβλιοθήκη, μπείτε από τη νότια είσοδο στην πλευρά που βλέπει το Κτήριο 2 και, στη συνέχεια, ανεβείτε στον 3ο όροφο.
 • Μαθητικό Αναγνωστήριο (Υπόγειο, Κτίριο 11)
  Αυτή η διευκόλυνση προορίζεται κυρίως για προπτυχιακούς φοιτητές των Σχολών Εμπορίου και Διεθνών Φιλελεύθερων Σπουδών, ωστόσο, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να τη χρησιμοποιήσουν για περιήγηση και δανεισμό.
 • Ολόκληρο το σύστημα βιβλιοθηκών του Πανεπιστημίου
  Οι φοιτητές έχουν επίσης πρόσβαση στην Κεντρική Βιβλιοθήκη και στις άλλες εγκαταστάσεις της βιβλιοθήκης στην πανεπιστημιούπολη.

Εισαγωγή στο Κτίριο 11

Waseda Business School βρίσκεται σε ένα από τα νεότερα κτίρια του Πανεπιστημίου Waseda - το Κτήριο 11 - στην κύρια πανεπιστημιούπολη Waseda. Το κτίριο ολοκληρώθηκε το 2009 με την οικονομική υποστήριξη της Daiwa Securities Group Inc., μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες κινητών αξιών στην Ιαπωνία. Το κτίριο έχει πολλαπλές διαρρυθμίσεις στην τάξη και κάθε τάξη είναι εξοπλισμένη με σύγχρονη τεχνολογία διδασκαλίας.

Οι μαθητές του WBS παρακολουθούν μαθήματα κυρίως στον 9ο και στον 11ο όροφο. Οι μαθητές μπορούν να κάνουν κράτηση τάξεων για ομαδικές συνεδρίες μελέτης όταν οι αίθουσες δεν χρησιμοποιούνται για μαθήματα. Το κτίριο 11 διαθέτει πολλά σημεία πρόσβασης δικτύου που επιτρέπουν στους φοιτητές να έχουν πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο υψηλής ταχύτητας του Πανεπιστημίου Waseda.

  Διαπιστεύσεις

  Διαπιστευμένο από EFMD EquisΔιαπιστευμένο από AACSB

  Τοποθεσίες

  • Tokyo

   WASEDA Business School Admissions Office 3rd Floor, Bldg.11 1-6-1 Nishi-Waseda, Shinjuku-ku Tokyo 169-8050 JAPAN, , Tokyo

   • Singapore

    50 Nanyang Ave, Singapore 639798, , Singapore

    Ερωτήσεις