Keystone logo
© Czestochowa University of Technology
Warsaw University Of Technology Business School

Warsaw University Of Technology Business School

Warsaw University Of Technology Business School

Εισαγωγή

Σχεδιάζετε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα Executive MBA και αναζητάτε τη σωστή κατεύθυνση για εσάς; Ελάτε μαζί μας για το webinar στις 26 Μαρτίου, 5:00 μ.μ.
Εγγραφείτε εδώ - https://link.do/yKdSJ


Σχετικά με εμάς

Warsaw University Of Technology Business School είναι από τα καλύτερα πολωνικά σχολεία που προσφέρουν υψηλής ποιότητας διαχειριστική εκπαίδευση. Το σχολείο λειτουργεί εδώ και πάνω από 27 χρόνια. Έχει καταχωρηθεί τακτικά στην κορυφή της εθνικής κατάταξης και βελτιώνει συνεχώς τη θέση της στις διεθνείς βαθμολογίες. Σκοπός της Σχολής είναι να εκπαιδεύσει τους σημερινούς διαχειριστές που καταλαβαίνουν σαφώς τον σημερινό κόσμο καθώς και τον δικό τους ρόλο ως ηγέτες των επιχειρήσεων. Η αποστολή μας είναι να καλλιεργούμε υπεύθυνους ηγέτες οι οποίοι να είναι σε θέση να καθοδηγούν τους άλλους και που εργάζονται συνεχώς για τις δικές τους γνώσεις, δεξιότητες και ταλέντα.

Η αποστολή μας είναι να καλλιεργούμε υπεύθυνους ηγέτες.

Ένα σχολείο για ηγέτες

Η σύγχρονη οικονομία και η κοινωνία έχουν ανάγκη από πραγματικούς ηγέτες - ηγέτες που είναι σε θέση να σχεδιάσουν στρατηγικά, να ενεργούν υπεύθυνα, να επιλύουν αποτελεσματικά τα ζητήματα, να λαμβάνουν τον υπολογιζόμενο κίνδυνο και να μοιράζονται τον ενθουσιασμό τους με άλλους. Θα πρέπει να αναπτύξουν τις διαχειριστικές και επιχειρηματικές δεξιότητές τους και να έχουν βαθιά γνώση της οικονομίας και της ίδιας της οργάνωσής τους. Οι ηγέτες πρέπει επίσης να είναι ανοιχτοί, ευέλικτοι και να είναι σε θέση να προσαρμοστούν στις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στο περιβάλλον τους.

Το WUT Business School διαμορφώνει τους ανθρώπους που καταλαβαίνουν τις απόψεις των άλλων, πείθουν και οδηγούν άλλους ανθρώπους.

Ένα ευρωπαϊκό πείραμα

Warsaw University Of Technology Business School δημιουργήθηκε το 1991 ως αποτέλεσμα ενός τολμηρού πειράματος. Συγκροτήθηκε από κοινού από τέσσερα ιδρύματα: το καλύτερο πολωνικό τεχνικό πανεπιστήμιο, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας και τρία κύρους σχολές επιχειρήσεων από τη Δυτική Ευρώπη - HEC School of Management (Παρίσι, Γαλλία), Λονδίνο Business School (UK) και Νορβηγική Σχολή Οικονομικών Επιστημών (Bergen, Νορβηγία). Ως εκ τούτου, από την αρχή, το WUT Business School είχε έναν πραγματικά διεθνή χαρακτήρα, ο οποίος διατηρήθηκε επιτυχώς χάρη στη συνεχή συμμετοχή των ιδρυτών. Για πολλά χρόνια, η Σχολή είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος για την Ανάπτυξη της Διοίκησης που δημιουργήθηκε από κορυφαίες ευρωπαϊκές σχολές διαχείρισης.

110414_inauguracja2018-64.jpg

Η υψηλότερη ποιότητα της εκπαίδευσης

Warsaw University Of Technology Business School έχει αναπτύξει το δικό του μοντέλο εκπαίδευσης , ανταποκρινόμενο στην πολυπλοκότητα του σύγχρονου κόσμου και στις υψηλές προσδοκίες που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι ηγέτες. Το μοντέλο βασίζεται σε τρεις πυλώνες:

  • ανάπτυξη δεξιοτήτων και γνώσεων
  • χρησιμοποιώντας τις γνώσεις στην πράξη
  • την προσωπική ανάπτυξη των σπουδαστών

Το μοντέλο μας είναι προσανατολισμένο προς την κατανόηση της πολυπλοκότητας της σύγχρονης οικονομίας και της κοινωνίας, των σχέσεων μεταξύ των διαφόρων τομέων δραστηριότητας καθώς και της κατανόησης των προκλήσεων που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι ηγέτες. Ανεξάρτητες ομάδες, αποτελούμενες από πολωνούς και ξένους επιστήμονες και επιχειρηματίες, διασφαλίζουν ότι τα προγράμματα σπουδών παραμένουν της υψηλότερης ποιότητας.

Είμαστε περήφανοι για την παροχή εκπαίδευσης που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των μαθητών μας.

Δίκτυο Αποφοίτων

Εκτός από την ποιότητα της εκπαίδευσης, το πρόγραμμα των αποφοίτων μας MBA προγραμμάτων είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της WUT Business School . Οι απόφοιτοι μας είναι εξαπλωμένοι σε όλο τον κόσμο, κατέχουν υψηλές θέσεις σε οργανισμούς και πολλές φορές έχουν αναπτύξει δικές τους επιχειρήσεις. Χάρη σε ένα συνεργατικό δίκτυο αποφοίτων, οι απόφοιτοι μας δημιουργούν μοναδικές επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

  • Warsaw

    Warsaw University of Technology Business School Koszykowa 79, 02-008 Warsaw, 02-008, Warsaw

Προγράμματα

Ερωτήσεις