Keystone logo
Vrije Universiteit Amsterdam - School of Business and Economics

Vrije Universiteit Amsterdam - School of Business and Economics

Vrije Universiteit Amsterdam - School of Business and Economics

Εισαγωγή

Από την ίδρυσή του, το Vrije Universiteit Amsterdam υπερασπίστηκε την επιστημονική εκπαίδευση, την έρευνα και τη μεταφορά γνώσης με γνώμονα τις αξίες. Είμαστε ελεύθεροι στοχαστές με εξειδίκευση και ευρύτερο μυαλό. Και εργαζόμαστε μαζί για να οικοδομήσουμε έναν καλύτερο κόσμο για τους ανθρώπους και τον πλανήτη.

Ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο με επίκεντρο την κοινωνία

Ο κόσμος αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις, ενώ υπάρχουν αυξανόμενοι διαχωρισμοί στην κοινωνία. Αυτό απαιτεί επιστήμη με συνείδηση. Με την τεχνογνωσία μας, το ανοιχτό μυαλό μας, το επιχειρηματικό πνεύμα και την πολυεπιστημονική μας προσέγγιση, εργαζόμαστε για την ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων που επηρεάζουν την κοινωνία. Εστιάζουμε σε τέσσερα θέματα προφίλ: Συνδεδεμένος κόσμος, Διακυβέρνηση για την κοινωνία, Επιστήμες της ανθρώπινης υγείας και ζωής και επιστήμη για την αειφορία.

Το μοναδικό και πολυεπιστημονικό πανεπιστήμιο

Το VU Amsterdam είναι ένα μοναδικό πανεπιστήμιο με σχολές στις ανθρωπιστικές επιστήμες, το STEM, τις κοινωνικές επιστήμες και τις ιατρικές επιστήμες. Η εκπαίδευση και η έρευνά μας συνδέονται στενά. Συνδυάζουμε την κορυφαία θέση μας στην έρευνα με έναν ισχυρό κοινωνικό προσανατολισμό, που έχει ως αποτέλεσμα μια εξαιρετική διεθνή φήμη. Η εκπαίδευση και η έρευνά μας είναι σαφώς πολυεπιστημονικά. Αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι οι σχολές μας βρίσκονται όλες σε μια πανεπιστημιούπολη. Είμαστε ένα αληθινό πανεπιστήμιο στην καρδιά της περιοχής γνώσης Zuidas, που μοιραζόμαστε την εξαιρετική εθνική και διεθνή θέση και προσβασιμότητα.

Σχολή Επιχειρήσεων και Οικονομικών Επιστημών

Το School of Business and Economics (SBE) γεφυρώνει την έρευνα και την εκπαίδευση στα οικονομικά και τη διοίκηση επιχειρήσεων

Πιστεύουμε στην επιστήμη με έναν σκοπό. Οι φοιτητές, οι επιστήμονες και το προσωπικό της σχολής μας αποκτούν και διαδίδουν σύγχρονες γνώσεις στη διοίκηση επιχειρήσεων και στα οικονομικά, έτσι ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας. Τώρα και στο μέλλον.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συνεργασία, το άνοιγμα και η κοινωνική ευθύνη είναι ο μόνος δρόμος προς τα εμπρός - για την επιστήμη, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία. Εκπαιδεύουμε τους μαθητές μας να γίνουν ακαδημαϊκοί πολίτες με ξεκάθαρο όραμα για τις αξίες και τα ιδανικά τους, που θα κάνουν τη διαφορά στον κόσμο.

Στατιστική

Το Vrije Universiteit Amsterdam φιλοξενεί 26.370 φοιτητές με περίπου 15.000 πτυχιούχους και 11.500 μεταπτυχιακούς φοιτητές. Το φοιτητικό σώμα περιλαμβάνει περισσότερους από 4.000 διεθνείς φοιτητές που φέρνουν ποικιλομορφία στην πανεπιστημιούπολη. Η σχολή θετικών επιστημών έχει την υψηλότερη εγγραφή φοιτητών ακολουθούμενη από τη σχολή επιχειρήσεων και οικονομικών επιστημών με 6.911 και 4.918 φοιτητές αντίστοιχα.

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Το VU Amsterdam έχει μια πολυσύχναστη κεντρική πανεπιστημιούπολη στην περιοχή Zuidas Knowledge του Άμστερνταμ. Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εκπαίδευσης και έρευνας, η πανεπιστημιούπολη συγκεντρώνει φοιτητές, ακαδημαϊκό προσωπικό, την επιχειρηματική κοινότητα και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών σε ένα περιβάλλον που τονώνει τη συνεργασία.

  Το VU Campus είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι συναντούν ο ένας τον άλλον και όπου εμφανίζονται νέες μορφές συνεργασίας. Η τοποθεσία, δίπλα στην περιοχή Zuidas Innovation District του Άμστερνταμ και το κοντινό αεροδρόμιο Schiphol, το καθιστά ένα εύκολα προσβάσιμο σημείο συνάντησης.

  Η VU Amsterdam είναι μια διεθνής κοινότητα που συνεργάζεται με άλλα κέντρα γνώσης και συνεργάζεται με την επιχειρηματική κοινότητα καθώς και με οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών. Το VU Campus προσαρμόζεται και αναπτύσσεται συνεχώς για να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις και τις απαιτήσεις της εποχής μας.

  Εγκαταστάσεις στο VU Campus

  • Εγκαταστάσεις εστίασης
  • Πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη και χώροι μελέτης
  • VU Boekhandel (βιβλιοπωλείο)
  • Rialto, Griffioen και VU ART SCIENCE Gallery
  • Βοτανικός Κήπος Ζούιδας
  • Repro

   Εισαγωγές

   Το VU Amsterdam προσφέρει τόσο σε εγχώριους όσο και σε ξένους φοιτητές την ευκαιρία να συνεχίσουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως Επιστήμες Υγείας, Επιχειρήσεις και Μαθηματικά, Μηχανική, Δίκαιο και Διακυβέρνηση κ.λπ.

   Πού να υποβάλετε αίτηση: Πύλη εφαρμογών VUNet
   Τέλη αίτησης: 100 EUR
   Απαιτήσεις εφαρμογής:

   • Ελάχιστη GPA 3.0
   • Οι φοιτητές θα πρέπει να υποβάλουν τις επίσημες ακαδημαϊκές τους μετεγγραφές από ιδρύματα στα οποία συμμετείχαν τελευταία
   • Απόδειξη της επάρκειας της αγγλικής γλώσσας
   • Αντίγραφο έγκυρου διαβατηρίου

   Απαιτήσεις Βίζας

   Το Vrije Universiteit Amsterdam βοηθά τους φοιτητές υποβάλλοντας αίτηση για φοιτητική βίζα για την Ολλανδία για λογαριασμό τους. Αν και η διαδικασία είναι απλή, χρειάζεται περίπου ένας μήνας για την έγκριση βίζας. Ως εκ τούτου, συνιστάται στους μαθητές να ολοκληρώσουν τη διαδικασία τους σε εύθετο χρόνο.

   Για τη φοιτητική βίζα της Ολλανδίας, πρέπει να προσκομίσετε τα έγγραφα που αναφέρονται παρακάτω:

   • Διαβατήριο που πρέπει να ισχύει για τουλάχιστον έξι μήνες
   • Αντίγραφο της άδειας διαμονής Σένγκεν εάν υπάρχει
   • Τα αποτελέσματα των τεστ Αγγλικής Γλώσσας είναι υποχρεωτικά
   • Θα πρέπει επίσης να προσκομιστεί το αποδεικτικό της οικονομικής απόδειξης
   • Οι φοιτητές θα πρέπει επίσης να πληρώσουν τα τέλη βίζας μακράς διάρκειας και την άδεια παραμονής, που είναι 250 EUR

   Στατιστικά Αποφοίτων

   Διαπιστεύσεις

   Διαπιστευμένο από EFMD EquisΔιαπιστευμένο από AACSB

   Τοποθεσίες

   • Amsterdam

    De Boelelaan,1105, 1081 HV, Amsterdam

   Ερωτήσεις