Keystone logo
Vlerick Business School

Vlerick Business School

Vlerick Business School

Εισαγωγή

Vlerick Business School είναι μια τριπλή διαπιστευμένη, διεθνής σχολή επιχειρήσεων στην καρδιά της Ευρώπης – κατατάσσεται νούμερο ένα στη Μπενελούξ για την εκπαίδευση στελεχών και 19 στην Ευρώπη. Διαθέτουμε ειδική τεχνογνωσία στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία, την Υγεία, την Ενέργεια και τις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες. Εκτός από τους στενούς δεσμούς μας με το KU Leuven και το Πανεπιστήμιο της Γάνδης – και τις στρατηγικές μας συμμαχίες με το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου και το Πανεπιστήμιο του Stellenbosch Business School – χτίζουμε συνεχώς το δίκτυο των εταιρικών μας συνεργατών σε όλο τον κόσμο.

Η αποστολή μας

Ζω. Μαθαίνω. Πηδάω.

Όταν ο André Vlerick ίδρυσε το σχολείο πριν από περισσότερα από 65 χρόνια, το έχτισε πάνω σε μια ισχυρή πίστη στη δύναμη της επιχείρησης ως πηγή προόδου και ευημερίας. Και ενώ αυτό το όραμα δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα, ο κόσμος στον οποίο θέλουμε να ευδοκιμήσει η πρόοδος και η ευημερία έχουν αλλάξει.

Η συνεχής παγκόσμια αλλαγή και οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις διαταράσσουν πολλές αγορές. Γι 'αυτό χρειαζόμαστε θετικούς φορείς αλλαγής με ένα όραμα που βασίζεται σε ένα όνειρο.

 • Ζήσε το όνειρό σου.

Τα όνειρά μας δίνουν ουσία, νόημα και κατεύθυνση στη ζωή μας. Και κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες, μας δίνουν τη δυνατότητα να αγγίζουμε τις ζωές των άλλων και να επηρεάζουμε τον κόσμο γύρω μας. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο κοντά ή μακριά μπορεί να είναι το όνειρό σας, ένα είναι σίγουρο: χρειάζεστε τα κότσια για να κάνετε αυτό το πρώτο βήμα.

Στη Vlerick, παρέχουμε το γόνιμο έδαφος για τα όνειρά σας να ριζώσουν, να αναπτυχθούν και τελικά να ευδοκιμήσουν. Να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στο όνειρο, το τόλμημα και το να κάνεις.

Σας παρέχουμε την έμπνευση, την τεχνογνωσία και την υποστήριξη από ομοτίμους για να σας ενθαρρύνουμε να ζήσετε το όνειρό σας.

 • Μάθετε συνεχώς.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει γρήγορα, το μέλλον ανήκει σε εκείνους τους ανθρώπους με την ικανότητα και την προθυμία να συνεχίσουν να μαθαίνουν. Να συμβαδίζουμε με τις αλλαγές γύρω μας αλλά και να κάνουμε απολογισμό των δικών μας εξελισσόμενων προοπτικών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στο Vlerick, συνεχίζουμε να προκαλούμε τους μαθητές και τους συμμετέχοντες μας να αμφισβητήσουν τόσο τον εαυτό τους όσο και το status quo. Γιατί μπορείς να οδηγήσεις μόνο όταν συνεχίσεις να μαθαίνεις.

Ως σχολή επιχειρήσεων και ευρύτερη κοινότητα, εμείς στο Vlerick δεν θεωρούμε καμία εξαίρεση. Όπως και εσείς, γνωρίζουμε ότι είτε καινοτομείτε είτε πεθαίνετε. Γι 'αυτό συνεχίζουμε να επανεξετάζουμε τα μαθησιακά ταξίδια του Vlerick, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα μεθόδων και εμπειριών διδασκαλίας - είτε βρίσκονται στην τοποθεσία είτε στο διαδίκτυο - για να δημιουργήσουμε μάθηση με αντίκτυπο.

Επειδή αυτό είναι που οδηγεί ολόκληρη την κοινότητα του Vlerick: προκαλέστε τον εαυτό σας πάντα, γίνετε πάντα μαθητής.

 • Άλμα με αυτοπεποίθηση.

Η εμπειρία σας στο Vlerick όχι μόνο θα χρωματίσει το μυαλό σας, θα διευρύνει την προοπτική σας και θα ανοίξει νέες ευκαιρίες, αλλά θα σας δώσει επίσης την υποστήριξη που χρειάζεστε για να κάνετε αυτό το άλμα προς τα εμπρός. Το άλμα πίστης βρίσκεται ανάμεσα στις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα εργαλεία που έχετε αποκτήσει και να τα εφαρμόσετε για να ηγηθείτε με σκοπό. Και να μετατρέπουμε τη γνώση σε πράξη.

Γιατί είναι αυτό το άλμα που βρίσκεται στο κέντρο του δικού μας σκοπού: να γίνουμε μαγνήτης που προσελκύει επιχειρηματικούς ηγέτες, πυροδοτεί το πάθος τους και το διοχετεύει σε μια θετική δύναμη αλλαγής.

Επειδή γνωρίζουμε ότι η επιτυχία έχει τη δυνατότητα να εμπνεύσει και να μαγνητίσει άλλους, δημιουργώντας ένα κυματιστό αποτέλεσμα του οποίου ο αντίκτυπος μπορεί να γίνει αισθητός σε όλο τον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις το άλμα.

Η μαθησιακή μας προσέγγιση

Πηδά μπροστά. Ενισχύουμε τον τρόπο σας.

Για να ευδοκιμήσετε στο σημερινό συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον σημαίνει δέσμευση για μάθηση – και συνεργασία με έναν οργανισμό που αλλάζει το παιχνίδι του οποίου οι πρακτικές, ολοκληρωμένες προσεγγίσεις σας κρατούν μπροστά.

Στη Vlerick δημιουργούμε έναν χώρο όπου μπορείτε να βυθιστείτε σε ενεργητική, εμπνευσμένη και άκρως διαδραστική μάθηση. Είναι το σημείο όπου πηδάς σε νέες προσεγγίσεις, μαθαίνεις από το να κάνεις, να μοιράζεσαι και να απορροφάς – και ζεις την επαγγελματική ζωή που πάντα ονειρευόσουν.

Και μπορείτε να το κάνετε χάρη στις ΠΕΝΤΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ που σας δίνουμε.

# 1. Η ασφάλειά σας = Η ανησυχία μας

Η εμπειρία Vlerick ήταν πάντα η ύπαρξη ενός ασφαλούς χώρου για να πειραματιστείτε, να εξερευνήσετε και να λάβετε υποστήριξη καθώς μαθαίνετε – και αυτό ισχύει τώρα, περισσότερο από ποτέ.

Στην πανεπιστημιούπολη, τα επίπεδα ενέργειας είναι υψηλά – με μέτρα που ισχύουν για να σας κρατήσουν ασφαλείς. Έτσι, μπορείτε να εστιάσετε πλήρως στην εκμάθηση και την απορρόφηση της ατμόσφαιρας του Vlerick.

Στις μικρές ομάδες μάθησης - την ευέλικτη, υποστηρικτική ομάδα συνομηλίκων σας - θα ζήσετε οικεία, μέγιστη επίδραση μάθηση με ασφαλή φυσική απόσταση.

Στο διαδίκτυο, αισθάνεστε το θόρυβο του ενθουσιασμού και της εμπλοκής καθώς συμμετέχετε σε προκλήσεις και εργάζεστε με ευελιξία με συνομηλίκους από όλο τον κόσμο.

Όπου κι αν βρίσκεστε και όπως κι αν μαθαίνετε, θα βιώνετε πάντα έναν ασφαλή χώρο για να σκεφτείτε πέρα από τα συμβατικά, να εκφράσετε τις ιδέες και τις εμπειρίες σας – και να περιβάλλεστε από συνομηλίκους και καθηγητές που ακούν, μοιράζονται και υποστηρίζουν.

# 2. Οι μελλοντικές σας ανάγκες = Το σημείο εκκίνησής μας

Εξερευνάτε τις πραγματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εταιρεία σας. Ονειρεύεστε μεγάλα, αμφισβητείτε το status quo, ανακαλύπτετε έναν κόσμο ευκαιριών και πειραματίζεστε με νέες δεξιότητες.

Η μάθηση έχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο όταν μαθαίνεις και για τον εαυτό σου. Και για να κάνετε τα αποτελέσματα απτά, το σημείο εκκίνησης θα είναι συγκεκριμένο, σχετικό και προσωπικό – με βάση τις πραγματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο οργανισμός σας, μια σάρωση 360° των δυνατών και αδυναμιών σας, μια πρόσφατη έρευνα, ένα έργο εντός εταιρείας , και τα λοιπά.

Αξιοποιούμε τις προηγούμενες εμπειρίες σας και την τρέχουσα κατάσταση για να σας δώσουμε τα εργαλεία και την αυτοπεποίθηση για να κάνετε τα επόμενα βήματα στην επαγγελματική σας ανάπτυξη - δίνοντάς σας μια απτή απόδοση της επένδυσής σας.

Επιλέγετε τη μαθησιακή προσέγγιση που σας ταιριάζει καλύτερα. Θα μπορούσε να είναι 100% σε απευθείας σύνδεση και αυτορυθμισμένο. Ή θα μπορούσε να είναι ένα υβρίδιο μάθησης στην πανεπιστημιούπολη και στο διαδίκτυο.

# 3. Η εκμάθησή σας = Πάντα ενεργός

Στο Vlerick, βάζετε τη γνώση στη δράση και τη δράση στη γνώση.

Καταδύεστε σε εξαιρετικά διαδραστικές μαθησιακές εμπειρίες που αποτελούνται από διαφορετικές μορφές και δραστηριότητες. Εργάζεστε μαζί με συνομηλίκους από διαφορετικά υπόβαθρα, μοιράζεστε, μαθαίνετε και βιώνετε το θόρυβο της ομαδικής ενέργειας.

Όλα ενσωματώνονται – από επιχειρηματικές προσομοιώσεις, παιχνίδια και παιχνίδια ρόλων μέχρι πρακτικές προκλήσεις, είτε βουτάτε στο διαδίκτυο είτε στην πανεπιστημιούπολη.

Σκάβετε βαθύτερα και κερδίζετε τόσο τη θεωρητική εικόνα όσο και τις πρακτικές δεξιότητες που χρειάζεστε για να κάνετε τη διαφορά.

# 4. Το δίκτυό σας Vlerick = Μια κοινότητα για τη ζωή

Συμμετέχετε σε μια διαφορετική ομάδα που θα μοιραστεί την εμπειρία τους και θα σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα - και θα γίνετε σημαντικοί φίλοι και επαγγελματικές επαφές καθ 'όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής σας ζωής.

Η σχολή μας είναι προσιτή και προσβάσιμη. Πάρτε λοιπόν έναν καφέ ή μια διαδικτυακή συνομιλία με τον καθηγητή σας και μοιραστείτε πληροφορίες από διάφορους τομείς, γεωγραφίες, εμπειρίες και πολιτισμούς.

Έχετε ατελείωτες ευκαιρίες να ακούσετε και να συναντήσετε ειδικούς και ανώτερους ηγέτες από μια μεγάλη ποικιλία οργανισμών.

Πραγματοποιείτε διακλαδικές και διατομεακές συνδέσεις. Και κάνετε φίλους - και ανακαλύπτετε ευκαιρίες - σε όλο τον κόσμο.

# 5. Το άλμα σας προς τα εμπρός = Η ανταμοιβή μας

Σας παρέχουμε τη γνώση, τα εργαλεία και τη νοοτροπία για να αμφισβητήσετε το status quo.

Γίνεστε ένας παράγοντας αλλαγής στον οργανισμό σας – εξοπλισμένος με πλαίσια, εργαλεία, σχέδια δράσης και την εμπιστοσύνη να εμπνεύσετε άλλους. Ένας ηγέτης με αυτοπεποίθηση που θα έχει θετικό αντίκτυπο στις επιχειρήσεις και στην κοινωνία.

Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για να σας υποστηρίξουμε καθώς προσαρμόζεστε και μαθαίνετε σε όλη τη διάρκεια της καριέρας σας. Η αποστολή μας να σας κρατήσουμε μπροστά από την καμπύλη είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους είμαστε μια τριπλά διαπιστευμένη και κορυφαία σχολή επιχειρήσεων.

Στατιστική

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Vlerick Business School έχει πανεπιστημιουπόλεις στις Βρυξέλλες, τη Γάνδη και το Leuven. Οι πανεπιστημιουπόλεις μας είναι χώροι συνάντησης για ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες, διευθυντές και φοιτητές. Αυτή η συγχώνευση ταυτοτήτων και φιλοδοξιών οδηγεί σε μια ροή νέων ιδεών και γνώσεων.

  • Πανεπιστημιούπολη Βρυξελλών

  Η πανεπιστημιούπολη των Βρυξελλών βρίσκεται στο κέντρο των Βρυξελλών - την καρδιά της Ευρώπης. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την εμπορική και τουριστική περιοχή, καθώς και από το οικονομικό κέντρο.

  • Πανεπιστημιούπολη της Γάνδης

  Η πανεπιστημιούπολη μας στη Γάνδη βρίσκεται στην καρδιά της ιστορικής πόλης και βρίσκεται στις όμορφα ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του «Groot Seminarie».

  • Πανεπιστημιούπολη Leuven

  Η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται σε ένα όμορφα ανακαινισμένο, ιστορικό κτήριο στην καρδιά της φοιτητικής πόλης Leuven.

   Κατάταξη

   Οι κατατάξεις μας σε έγκυρες λίστες επιβεβαιώνουν τη θέση μας ως κορυφαίας ευρωπαϊκής σχολής επιχειρήσεων. Παρόλο που τέτοιες βαθμολογίες είναι σημαντικές, δεν αποτελούν προτεραιότητα για εμάς στη Vlerick. Έχουμε το δικό μας όραμα για την επιχειρηματική εκπαίδευση και τις δικές μας δομές αξιολόγησης και βελτίωσης. Στόχος μας είναι να ηγούμαστε αντί να ακολουθούμε τη διαδικασία της καινοτομίας.

   Επισκόπηση Κατάταξη των Financial Times

   Μπενελούξ Ευρώπη Κόσμος
   European Business School (2020) 2 24 /
   MBA
   2
   4
   29
   40
   99
   85
   Masters
   2
   1
   28
   19
   35
   23
   Εκπαίδευση στελεχών (2020)
   1
   2
   1
   17
   17
   16
   27
   31
   28

   Μπορείτε να συμβουλευτείτε όλες τις κατατάξεις στον ιστότοπο των Financial Times .

   Τοποθεσίες

   Τοποθεσίες
   • Reep,1, 9000, Ghent

   • Vlamingenstraat,83, 3000, Leuven

   • Avenue du Boulevard,21, 1210, Brussels

   Ερωτήσεις