
MBA στην εξειδίκευση του οικοτουρισμού
ΔΙΆΡΚΕΙΑ
1 Years
ΓΛΏΣΣΕΣ
Γαλλική γλώσσα
ΡΥΘΜΌΣ
Πλήρης απασχόληση
ΠΡΟΘΕΣΜΊΑ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
ΠΡΩΙΜΌΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΈΝΑΡΞΗΣ
Sep 2023
ΔΊΔΑΚΤΡΑ
Αίτηση διδάκτρων
ΜΟΡΦΉ ΜΕΛΈΤΗΣ
Στην Πανεπιστημιούπολη
Εισαγωγή
Στο 5ο έτος MBA στο πρόγραμμα International Hotel Management, που οδηγεί στον τίτλο του International Hotel Manager, προσφέρονται 11 ειδικότητες σε μαθητές που επιθυμούν να ενισχύσουν την εμπειρία τους.
Διδασμένο αποκλειστικά στην πανεπιστημιούπολη, κάθε εξειδίκευση MBA έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με δομικά και περιβαλλοντικά κριτήρια.
Με την επιφύλαξη καλά τεκμηριωμένη επαγγελματική του έργου και ένα αρχείο αίτησης δεκτή από το σπίτι πανεπιστημιούπολη του μαθητή και από την πανεπιστημιούπολη προσφέρει την εξειδίκευση, MBA σε μαθητές International Hotel Διαχείρισης έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει το πέμπτο και τελευταίο έτος της ηλικίας τους σε άλλο vatel πανεπιστημιούπολη.
Επειδή η τουριστική βιομηχανία διαδραματίζει επίσης ρόλο στην αειφόρο ανάπτυξη, η εξειδίκευση στη διαχείριση του οικοτουρισμού εκπαιδεύει στελέχη ικανά να ηγηθούν έργων που λαμβάνουν υπόψη οικολογικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα.
Οι μαθητές λαμβάνουν τα θεωρητικά εργαλεία για τη δημιουργία, τη διαχείριση ή την ανάπτυξη ενός οικοτουρισμού, που συμπληρώνεται από τη βύθιση σε διάφορους ιστότοπους οικοτουρισμού στη Μαδαγασκάρη, η οποία παρουσιάζει τη βιοποικιλότητα και μια κορυφαία γεωποικιλότητα.