Keystone logo
© USCA Marketing Dept
University of South Carolina Aiken

University of South Carolina Aiken

University of South Carolina Aiken

Εισαγωγή

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων Aiken του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας Aiken (USCA) προσφέρει πρόσωπο με πρόσωπο, κοόρτη Master of Business Administration (MBA). Κάθε ομάδα ξεκινά το φθινοπωρινό εξάμηνο και με την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των μαθημάτων θα αποφοιτήσει στο τέλος του επόμενου εαρινού εξαμήνου. Οι φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι στο USCA Daytime MBA μπορούν να αναμένουν να παρακολουθήσουν μαθήματα κατά τις τυπικές εργάσιμες ώρες (MF, 8 π.μ. - 5 μ.μ.). Το πρόγραμμά μας επιτρέπει στους μαθητές ευκαιρίες δικτύωσης μεταξύ συμμαθητών και ηγετών του κλάδου μέσω μαθημάτων αυτοπροσώπως, επίσκεψης καθηγητών και εκδηλώσεων στην πανεπιστημιούπολη. Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων της USCA παρέχει ένα πρόγραμμα σπουδών που πληροί τα πρότυπα και τις προσδοκίες διαπίστευσης του AACSB για να εξασφαλίσει ότι οι μαθητές αποκτούν και διατηρούν επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Ιστορία του USC Aiken

Η δημιουργία συνεργασιών ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας Aiken από την ίδρυσή του το 1961. Τότε ήταν που οι πολίτες της κοινότητας του Aiken εξέφρασαν την ανάγκη για ένα τοπικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Σε μια πραγματική επίδειξη της πολιτικής βάσης, η κοινότητα συσπειρώθηκε για να δείξει την υποστήριξή της για ένα κολέγιο που θα ιδρυθεί στην περιοχή. Μέσω της πολιτειακής νομοθεσίας, δημιουργήθηκε ένα διοικητικό συμβούλιο, η Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης της κομητείας Aiken, η οποία συνεχίζει να επιβλέπει την αποστολή του Πανεπιστημίου.

Το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας, το κορυφαίο πανεπιστήμιο της πολιτείας που ιδρύθηκε το 1801, άρχισε να προσφέρει μαθήματα στο Aiken για φοιτητές που ενδιαφέρονται να ολοκληρώσουν τα πτυχία τους στην Κολούμπια. Το USC Aiken έγινε η τέταρτη πανεπιστημιούπολη που ιδρύθηκε από τις οκτώ που θα αποτελούσαν τελικά το σύστημα USC. Τρία μέλη ΔΕΠ πλήρους απασχόλησης, ένας γραμματέας και 139 φοιτητές εντάχθηκαν για το πρώτο ακαδημαϊκό εξάμηνο του πανεπιστημίου τον Σεπτέμβριο του 1961. Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν στο "Banksia", μια πρώην έπαυλη χειμερινής αποικίας στο κέντρο του Aiken. Για 11 χρόνια, οι πρώτοι φοιτητές του πανεπιστημίου παρακολούθησαν το κολέγιο σε μια δομή που αναπτύχθηκε ως χώρο διαβίωσης, μελετώντας σύνθεση σε μια περιοχή που κάποτε ήταν αίθουσα χορού και άλγεβρα σε ένα πρώην καθιστικό.

Με τα χρόνια, ο φοιτητικός πληθυσμός αυξήθηκε και προέκυψε η ανάγκη για μια νέα φυσική τοποθεσία για την πανεπιστημιούπολη. Το πανεπιστήμιο αγόρασε το ακίνητο από την Graniteville Company και μετακόμισε από το Banksia στη σημερινή του τοποθεσία το 1972. Κατασκευάστηκε ένα κτίριο πολλαπλών χρήσεων, το οποίο αργότερα ονομάστηκε Robert E. Penland Administration Building. Η ανοιχτή αυλή αυτού του κτιρίου διαθέτει ένα από τα πιο αξιοσημείωτα ορόσημα της πανεπιστημιούπολης, το γλυπτό Double Knot του καλλιτέχνη Charles Perry, το οποίο συμβολίζει τους στενούς δεσμούς του Πανεπιστημίου με την τοπική κοινότητα. Εκείνη την εποχή, οι περισσότεροι υπέθεσαν ότι αυτό θα ήταν το μόνο κτίριο που χρειαζόταν ποτέ για την πανεπιστημιούπολη. Ωστόσο, το πανεπιστήμιο μεγάλωσε για να καταλάβει περισσότερα από 20 κτίρια και εγκαταστάσεις στίβου τα επόμενα χρόνια.

Ως φυσικό επόμενο βήμα, το USC Aiken άρχισε να αναζητά αυτονομία στο σύστημα USC, ώστε οι μαθητές να μπορούν να ξεκινήσουν και να ολοκληρώσουν τα πτυχία τους στο Aiken. Το 1977, το πανεπιστήμιο ήταν πλήρως διαπιστευμένο ως ανώτερο κολέγιο από την Επιτροπή Κολλεγίων της Νότιας Ένωσης Κολεγίων, τώρα γνωστή ως Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC), και χορήγησε τα πρώτα πτυχία του. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα άρχισαν να προσφέρονται στην πανεπιστημιούπολη το 1994.

Το ίδρυμα άρχισε να σχηματίζει περιορισμένο αριθμό αθλητικών ομάδων ως μέρος της NAIA τη δεκαετία του 1960. Οι μαθητές-αθλητές του USC Aiken υιοθέτησαν τους Pacers ως μασκότ τους, που ονομάστηκαν λόγω της γνωστής ιδιότητας του Aiken ως κοινότητας ιππασίας. Το 1990, το USC Aiken απέκτησε το καθεστώς NCAA Division II και έγινε μέλος ναυλωμένων στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό συνέδριο Peach Belt. Σήμερα, η Pacer Athletics φιλοξενεί 11 αθλητικές ομάδες ανδρών και γυναικών στο πανεπιστήμιο, συμπεριλαμβανομένης της τρις ​​εθνικής πρωταθλήτριας ομάδας γκολφ ανδρών.

Από το 1961, έξι ηγέτες έχουν πλοηγηθεί στην πορεία του πανεπιστημίου. Ο κ. Chris Sharp (1961-1962), ο κύριος Bill Casper (1963-1983), ο Dr. Robert Alexander (1983-2000), ο Dr. Thomas Hallman (2000-2012) και η Dr. Sandra Jordan (2012-2021) , και ο Δρ. Daniel Heimmermann (2021-σήμερα) έχουν επιβλέπει την πανεπιστημιούπολη καθώς έχει εξελιχθεί από ένα ίδρυμα επιβατών σε μια πιο παραδοσιακή πανεπιστημιούπολη που βασίζεται σε κατοικίες.

Σήμερα, το USC Aiken έχει καταταχθεί στα τρία κορυφαία δημόσια κολέγια απολυτηρίου στο Νότο από τις US News & Οδηγός World Report «Best Colleges» για είκοσι δύο συνεχόμενα χρόνια. Περισσότεροι από 3.500 φοιτητές φοιτούν στο πανεπιστήμιο και περίπου 500 φοιτητές αποφοιτούν κάθε χρόνο. Το USC Aiken παρέχει πτυχία και μεταπτυχιακά σε περισσότερα από 50 προγράμματα σπουδών, ενώ παρέχει πολλές από τις προσφορές ενός μεγάλου πανεπιστημίου σε μια μικρή, φιλική πανεπιστημιούπολη με οικεία μεγέθη τάξεων και προσωπική προσοχή. Η δέσμευση για τη συνέχιση των συνεργασιών είναι συνυφασμένη στον ιστό της κουλτούρας της πανεπιστημιούπολης.

Δήλωση αποστολής

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων USC Aiken παρέχει μια μεταμορφωτική επιχειρηματική εκπαίδευση που δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να επιτύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους και να έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Όραμα Δήλωση

Το όραμα της USCA School of Business Administration είναι να δεσμεύσει πλήρως την επιχειρηματική κοινότητα για να δημιουργήσει ηγέτες επιχειρήσεων με προνοητικές απόψεις για τη βελτίωση της κοινωνίας.

232746_Picture1.png

Εισαγωγές

Μεταπτυχιακή Εισαγωγή

Έχετε τις ηλεκτρονικές μεταγραφές που αποστέλλονται απευθείας από το πανεπιστήμιο στη διεύθυνση href="[email protected] .

Οι φοιτητές γίνονται δεκτοί στο Πρόγραμμα MBA σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια:

 1. Επιτυχής ολοκλήρωση πτυχίου από διαπιστευμένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με συνολικό ΣΔΣ μεγαλύτερο ή ίσο με 3,0
 2. Για φοιτητές με ΣΔΣ 2,50 έως 2,99:
  • Μπορεί να επιλέξει να γίνει δεκτός υπό όρους και πρέπει να διατηρήσει ΣΔΣ 3,0 στις πρώτες δώδεκα ώρες πίστωσης της μεταπτυχιακής εργασίας τους, ή
  • Μπορεί να υποβάλει βαθμολογία GMAT/GRE η οποία θα επανεξεταστεί από την επιτροπή και θα εξεταστεί συνολικά μαζί με τους βαθμούς, το πρόγραμμα σπουδών και τα πανεπιστήμια που παρακολούθησαν. Η επιτροπή μπορεί να επιλέξει να αποδεχθεί πλήρως τον αιτούντα ή να τον δεχτεί υπό όρους όπως παραπάνω.

Πτυχιακή Εφαρμογή

Εκτός από την Αίτηση Μεταπτυχιακών Σπουδών, θα πρέπει να υποβληθούν αποδεικτικά εμβολιασμού, αποδεικτικά υπηκοότητας και επίσημες μετεγγραφές από όλα τα πανεπιστήμια που φοιτούσαν.

Διεθνείς εισαγωγές

Το USC Aiken καλωσορίζει μαθητές από όλο τον κόσμο. Έχουμε φοιτητές από περισσότερες από 28 χώρες στην πανεπιστημιούπολη μας, όπως ο Καναδάς, η Αγκόλα, η Γαλλία, η Γερμανία, οι Βερμούδες, οι Μπαχάμες, η Κίνα, η Βραζιλία, η Αργεντινή, η Τανζανία, η Νιγηρία και πολλοί άλλοι. Οι διεθνείς φοιτητές είναι από τους πιο επιτυχημένους ακαδημαϊκά και κοινωνικά φοιτητές μας και αναπόσπαστο μέρος της πολύ διαφορετικής πανεπιστημιούπολης μας. Αυτό βοηθά στον εμπλουτισμό της πανεπιστημιούπολης μας προσθέτοντας μοναδικές κοινωνικές, προσωπικές και ακαδημαϊκές εμπειρίες για όλους τους μαθητές μας.

Τι είδους αίτηση πρέπει να συμπληρώσετε;

Όλες οι αιτήσεις θα υποβληθούν ηλεκτρονικά.

Για τη κοόρτη MBA, θα πρέπει να επιλέξουν την επιλογή MBA On-Campus Full Time Daytime (Μόνο Φθινοπωρινή έναρξη).

Αγγλικές απαιτήσεις επάρκειας

 • Οι υποψήφιοι που δεν χρησιμοποιούν τα Αγγλικά ως γλώσσα καθημερινής χρήσης τους πρέπει να αποδείξουν την ικανότητα να είναι επιτυχείς σε ένα αγγλικό-μεσαίο ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών. Αυτό βοηθά στη διασφάλιση της επιτυχίας ενός μαθητή τόσο ακαδημαϊκά όσο και κοινωνικά. Το USC Aiken δέχεται τις εξετάσεις TOEFL, IELTS, PTE και Duolingo για να αποδείξει την επάρκεια των Αγγλικών για εκείνους τους μαθητές για τους οποίους τα αγγλικά δεν είναι η γλώσσα καθημερινής χρήσης τους. Οι φοιτητές πρέπει να πληρούν τουλάχιστον μία από τις προϋποθέσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την εισαγωγή. Τα αποτελέσματα της βαθμολογίας πρέπει να αποσταλούν απευθείας στο USC Aiken Admissions από την υπηρεσία δοκιμών για να θεωρηθούν επίσημα. Οι βαθμολογίες που παρέχονται από τους μαθητές είναι ανεπίσημες και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη λήψη επίσημης απόφασης εισαγωγής
 • Παραίτηση από αυτήν την απαίτηση χορηγείται αυτόματα σε φοιτητές από χώρες όπου τα αγγλικά είναι η μητρική γλώσσα ή/και η επίσημη γλώσσα για την ακαδημαϊκή διδασκαλία. Δεν απαιτούνται τεστ αγγλικής επάρκειας εάν η χώρα καταγωγής του αιτούντος είναι μία από τις ακόλουθες
Ανγκουίλα Κενύα
Αντίγκουα & Μπαρμπούντα Λεσότο
Αυστραλία Λιβερία
Μπαχάμες Μονσεράτ
Μπαρμπάντος Νέα Ζηλανδία
Μπελίζ Σιέρρα Λεόνε
Βερμούδα Νότια Αφρική
Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι Άγιος Χριστόφορος (Σεντ Κιτς)
Καναδάς (εκτός από το Κεμπέκ) Αγία Λουκία
Νησιά Κέιμαν Άγιος Βικέντιος
Δομίνικα Σουαζιλάνδη (Εσβατίνι)
Γκάμπια Τανζανία
Γκάνα Τρινιντάντ & Τομπάγκο
Γιβραλτάρ Νησιά Turks & Caicos
Γρενάδα Ουγκάντα
Γουιάνα Ηνωμένο Βασίλειο
Ιρλανδία Ζάμπια
Ιαμαϊκή Ζιμπάμπουε

Έγγραφο τεστ TOEFL (PBT)

 • Τακτική είσοδος - Ένας μαθητής πρέπει να λάβει βαθμολογία 551 ή καλύτερη
 • Προσωρινή Είσοδος - Οι φοιτητές που λαμβάνουν βαθμολογία μεταξύ 500-550 μπορούν να γίνουν δεκτοί, αλλά θα πρέπει να λάβουν τα Αγγλικά 110, III ή και τα δύο, Αγγλικά ως Δεύτερη Γλώσσα, στο πρώτο εξάμηνο παρακολούθησης. Η τοποθέτηση για προσωρινή είσοδο θα βασίζεται στις βαθμολογίες της μπάντας σας.

Τεστ TOEFL με βάση το Διαδίκτυο (IBT)

 • Τακτική είσοδος - Ένας μαθητής πρέπει να λάβει βαθμολογία 80 ή καλύτερη
 • Προσωρινή Είσοδος - Οι φοιτητές που λαμβάνουν βαθμολογία μεταξύ 61-79 μπορούν να γίνουν δεκτοί, αλλά θα πρέπει να λάβουν Αγγλικά 110, III ή και τα δύο, Αγγλικά ως Δεύτερη Γλώσσα, στο πρώτο εξάμηνο φοίτησής τους. Η τοποθέτηση για προσωρινή είσοδο θα βασίζεται στις βαθμολογίες της μπάντας σας.

Διεθνές Σύστημα Δοκιμών Αγγλικής Γλώσσας (IELTS)

 • Τακτική είσοδος - Ένας μαθητής πρέπει να λάβει βαθμολογία 6,0 ή καλύτερη
 • Προσωρινή Είσοδος - Οι φοιτητές που λαμβάνουν βαθμολογία μεταξύ 5,5 και 6,0 μπορούν να γίνουν δεκτοί, αλλά θα πρέπει να λάβουν τα Αγγλικά 110, III ή και τα δύο, Αγγλικά ως Δεύτερη Γλώσσα, στο πρώτο εξάμηνο φοίτησής τους. Η τοποθέτηση για προσωρινή είσοδο θα βασίζεται στις βαθμολογίες της μπάντας σας.

Pearson Test of English (PTE Academic)

 • Τακτική είσοδος - Ένας μαθητής πρέπει να λάβει βαθμολογία 53 ή υψηλότερη
 • Προσωρινή Είσοδος – Οι φοιτητές που λαμβάνουν βαθμολογία μεταξύ 42 και 52 μπορούν να γίνουν δεκτοί, αλλά θα πρέπει να λάβουν Αγγλικά 110, 111 ή και τα δύο, Αγγλικά ως Δεύτερη Γλώσσα, στο πρώτο εξάμηνο φοίτησής τους. Η τοποθέτηση για προσωρινή είσοδο θα βασίζεται στις βαθμολογίες σας στο Band.

Duolingo English Test (DET)

 • Τακτική είσοδος - Ένας μαθητής πρέπει να λάβει βαθμολογία 105 ή υψηλότερη
 • Προσωρινή Είσοδος – Οι φοιτητές που λαμβάνουν βαθμολογία μεταξύ 95 και 100 μπορούν να γίνουν δεκτοί, αλλά θα πρέπει να λάβουν τα Αγγλικά 110, 111 ή και τα δύο, Αγγλικά ως Δεύτερη Γλώσσα, στο πρώτο εξάμηνο φοίτησής τους. Η τοποθέτηση για προσωρινή είσοδο θα βασίζεται στις βαθμολογίες σας στο Band.

Υποχρεωτική εισαγωγή

Για φοιτητές με ΣΔΣ 2,50 έως 2,99:

 • Μπορεί να επιλέξει να γίνει δεκτός υπό όρους και πρέπει να διατηρήσει ΣΔΣ 3,0 στις πρώτες δώδεκα ώρες πίστωσης των μεταπτυχιακών μαθημάτων τους, ή
 • Μπορεί να υποβάλει βαθμολογία GMAT/GRE η οποία θα επανεξεταστεί από μια επιτροπή και θα εξεταστεί συνολικά μαζί με τους βαθμούς, το πρόγραμμα σπουδών και τα πανεπιστήμια που παρακολούθησαν. Η επιτροπή μπορεί να επιλέξει να αποδεχθεί πλήρως τον αιτούντα ή να τον δεχτεί υπό όρους όπως παραπάνω.

Διαπιστεύσεις

Διαπιστευμένο από AACSB

Ζωή στην πανεπιστημιούπολη & εγκαταστάσεις

Καθημερινές εκδρομές στην Πανεπιστημιούπολη

Ελάτε μαζί μας για μια γρήγορη παρουσίαση από έναν από τους Συμβούλους Εγγραφής μας για να προετοιμάσετε τη σκηνή, συμπεριλαμβανομένων γρήγορων στοιχείων και αριθμών που πρέπει να γνωρίζετε για το USC Aiken. Θα εξετάσουμε τη διαδικασία εισδοχής και το χρονοδιάγραμμα, τα βασικά στοιχεία της οικονομικής βοήθειας και το κόστος συμμετοχής και θα απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Στη συνέχεια, θα περπατήσετε στην πανεπιστημιούπολη με μια μικρή ομάδα υποψήφιων οικογενειών Pacer, βλέποντας το όμορφο τετράγωνο, τις αίθουσες διδασκαλίας, τις κατοικίες σε στυλ διαμερίσματος, τις εγκαταστάσεις εστίασης και πολλά άλλα, με επικεφαλής έναν από τους εθελοντές πρεσβευτές φοιτητών μας. Σημειώστε ότι η περιήγησή μας διαρκεί συνήθως 75 λεπτά και η πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνει λοφώδες έδαφος και πολλά τμήματα στα οποία η ομάδα θα εκτεθεί στα στοιχεία. Φορέστε άνετα παπούτσια για περπάτημα και ντυθείτε κατάλληλα για τον καιρό της ημέρας.

Starlight Tours

Ζήστε την ίδια υπέροχη εμπειρία ημερήσιας περιήγησης στην πανεπιστημιούπολη υπό το φως των αστεριών. Περιηγηθείτε στην όμορφη πανεπιστημιούπολη μας κάτω από τα αστέρια για να δείτε διαμερίσματα πρωτοετών φοιτητών, μάθετε τι να περιμένετε στις τάξεις μας και από τη σχολή μας και λάβετε λεπτομέρειες σχετικά με τις εισαγωγές, την οικονομική βοήθεια, τη φοιτητική ζωή και άλλους βασικούς τομείς της ζωής στην πανεπιστημιούπολη.

Ανοικτό σπίτι

Πραγματοποιούνται πολλές φορές κάθε χρόνο, αυτές είναι οι πιο ολοκληρωμένες ευκαιρίες επίσκεψης στην πανεπιστημιούπολη. Η εμπειρία του Open House όχι μόνο θα σας οδηγήσει σε μια περιήγηση στην πανέμορφη πανεπιστημιούπολη και στα διαμερίσματα πρωτοετών φοιτητών, αλλά και θα σας επιτρέψει να ακούσετε από τη σχολή μας τι να περιμένετε στις τάξεις μας. Θα συγκεντρώσετε επίσης λεπτομέρειες σχετικά με τις εισαγωγές, την οικονομική βοήθεια, τη φοιτητική ζωή και άλλους βασικούς τομείς της ζωής στην πανεπιστημιούπολη. Οι μαθητές θα έχουν επίσης (χωρίς γονείς) χρόνο Q&A με τους τρέχοντες μαθητές για να κάνουν όποιες ερωτήσεις μπορεί να έχουν στο μυαλό τους! Ένα νόστιμο δωρεάν γεύμα θα σερβιριστεί στην τραπεζαρία ως μέρος του προγράμματος. Εάν δεν έχετε κάνει ήδη αίτηση, θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε πριν φύγετε. Κατάλληλο τόσο για υποψήφιους πρωτοετείς όσο και για μετεγγραφόμενους φοιτητές. Σημειώστε ότι η περιήγησή μας στην πανεπιστημιούπολη διαρκεί συνήθως 75 λεπτά και η πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνει λοφώδες έδαφος και πολλά τμήματα στα οποία η ομάδα θα εκτεθεί στα στοιχεία. Φορέστε άνετα παπούτσια για περπάτημα και ντυθείτε κατάλληλα για τον καιρό της ημέρας.

Επισκέψεις Σαββάτου

Ελάτε μαζί μας για μια γρήγορη παρουσίαση από έναν από τους Συμβούλους Εγγραφής μας σχετικά με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες του USC Aiken και τη διαδικασία εισδοχής και εγγραφής/χρονοδιάγραμμα. Στη συνέχεια, κάντε μια περιήγηση 1 ώρας με τα πόδια στην πανεπιστημιούπολη με επικεφαλής τους φοιτητές εθελοντές πρεσβευτές μας, όπου θα δείτε τις επιλογές στέγασης, τις τραπεζαρίες, μια τάξη και πολλά άλλα! Μετά την περιοδεία, θα έχετε την επιλογή να κάνετε επακόλουθες ερωτήσεις και ακόμη και να ολοκληρώσετε τα επόμενα βήματα στη διαδικασία αποδοχής/εγγραφής σας. Η εκδήλωση ξεκινά στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί μέχρι το μεσημέρι. Λάβετε υπόψη ότι η περιήγησή μας στην πανεπιστημιούπολη διαρκεί συνήθως 75 λεπτά και η πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνει λοφώδες έδαφος και πολλά τμήματα στα οποία η ομάδα θα εκτεθεί στα στοιχεία. Φορέστε άνετα παπούτσια για περπάτημα και ντυθείτε κατάλληλα για τον καιρό της ημέρας.

Εστιασμένες Παρασκευές

Αν ψάχνετε για πιο εμπεριστατωμένο ακαδημαϊκό περιεχόμενο, σε μια διασκεδαστική και διαδραστική ατμόσφαιρα, βρήκατε την κατάλληλη εκδήλωση! Οι εστιασμένες Παρασκευές του USC Aiken είναι μικρότερες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται για υποψήφιους φοιτητές που ενδιαφέρονται για έναν συγκεκριμένο κλάδο ή τομέα σπουδών. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα ακούσετε από τους κοσμήτορες του σχολείου ή του κολεγίου, θα αλληλεπιδράσετε με καθηγητές και φοιτητές ενώ συμμετέχετε σε πρακτικές δραστηριότητες, θα έχετε μια γρήγορη συνεδρία εισδοχής/οικονομικής βοήθειας και θα απολαύσετε μια περιήγηση στην πανεπιστημιούπολη με τους φοιτητές εθελοντές πρεσβευτές μας.

Τοποθεσίες

 • Aiken

  University Parkway Aiken, 471, SC 29801, Aiken

Ερωτήσεις