Keystone logo
University of Western Australia Business School

University of Western Australia Business School

University of Western Australia Business School

Εισαγωγή

Γιατί να επιλέξετε το UWA


Εξερευνήστε τις πανεπιστημιουπόλεις και τις εγκαταστάσεις μας, γνωρίστε την ιστορία του παλαιότερου πανεπιστημίου του κράτους μας και ανακαλύψτε γιατί ένας πτυχός UWA μπορεί να σας καθοδηγήσει για τη σταδιοδρομία του μέλλοντος, όχι μόνο για τις εργασίες του αύριο.

Είμαστε υπερήφανοι που κατατάσσουμε την πρώτη θέση στη Δυτική Αυστραλία και τοποθετούμε τα κορυφαία 100 πανεπιστήμια παγκοσμίως.

No1 - Ίση πρώτη συνολική για τη ζήτηση και την έρευνα των σπουδαστών

7 - Επτά από τα θέματά μας κατατάσσονται στην κορυφή του κόσμου 50

Κορυφαία 100 - Κατατάσσεται 96η στα 100 κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο

74880_74854_2017.03.06UWAANNUAL-HR-61BusinessSchool.jpg


Πέντε λόγοι για να σπουδάσουν στο UWA

Μάθετε τι εμπνέει τους ανθρώπους να ακολουθήσουν τους στόχους μας μαζί μας.


Ζωντανή εμπειρία φοιτητών

Δίπλα στον ποταμό Swan, η πανεπιστημιούπολη του Perth είναι από τις πιο γραφικές στην Αυστραλία με κτίρια από εικονικά ψαμμίτη, που βρίσκονται ανάμεσα στους κήπους που περιγράφονται στην κληρονομιά. Είμαστε μόλις 10 λεπτά από την κύρια εμπορική και επιχειρηματική περιοχή του Περθ και κοντά σε πολλές από τις εκπληκτικές παραλίες της πόλης.

Στην πανεπιστημιούπολη, θα έχετε μια σειρά από βασικές ανέσεις για να απολαύσετε, όπως καφέ, βιβλιοθήκες, βιβλιοπωλεία, ζωντανό πολιτιστικό περιβόλι και τόνοι συλλόγων και κοινωνιών για να ενώσετε και να ζήσετε τη φοιτητική ζωή στο έπακρο. Το υποστηρικτικό φοιτητικό μας σωματείο σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε το χέρι σας για εθελοντισμό, να πάρετε ανεξάρτητες συμβουλές για μια σειρά θεμάτων ή να παρακολουθήσετε ένα από τα πολλά ποικίλα γεγονότα που εκτελούνται και εκτός της πανεπιστημιούπολης.


Καινοτομική δομή μαθημάτων

Όποιοι και να είναι οι στόχοι σας, το πτυχίο UWA δημιουργεί έναν κόσμο δυνατοτήτων. Περίπου το 40% των σημερινών θέσεων εργασίας δεν θα υπάρχουν μετά από 20 χρόνια (CEDA, 2015), έτσι πιστεύουμε στην καλύτερη προετοιμασία για τη σταδιοδρομία του μέλλοντος.

Η καινοτόμος διάρθρωση των μαθημάτων μας είναι η μοναδική στο είδος της στο WA και βασίζεται σε ένα παγκόσμιο μοντέλο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε τα ενδιαφέροντά σας και να μεγιστοποιήσετε τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας ταυτόχρονα. Αυτή η ευελιξία σάς ξεχωρίζει από το πλήθος και είναι το κλειδί για τη μελλοντική αποκατάσταση της καριέρας σας.


Κατάταξη και βαθμολογίες

Τοποθετούμε ίσα πρώτα στην Αυστραλία για ζήτηση φοιτητών, με αποφοίτους αρχικών μισθών, ερευνητικής έντασης και ερευνητικών επιχορηγήσεων βασισμένων σε βασικά μέτρα στον Οδηγό καλών πανεπιστημίων 2016. Η QS World Rankings μας έδωσε την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία - 5 Stars - το ένα τοις εκατό των πανεπιστημίων παγκοσμίως. Επτά από τις θεματικές περιοχές μας κατατάσσονται στις Top 50 του κόσμου, σύμφωνα με την QS World University Rankings by Subject.


Μεταπτυχιακά αποτελέσματα

Ο πτυχίο σας UWA είναι μια επένδυση στο μέλλον σας. Οι απόφοιτοι μας υπερβαίνουν κατά πολύ τον εθνικό μέσο όρο των αρχικών μισθών και των ποσοστών απασχόλησης των μεταπτυχιακών φοιτητών. Γιορτάζουμε τις ισχυρές συνεργασίες στον κλάδο, προσφέροντας πρακτικές και πραγματικές εμπειρίες εκτός από τις πολύτιμες ευκαιρίες επαγγελματικής δικτύωσης. Αυτή η πρακτική προσέγγιση μάθησης εκτιμάται ιδιαίτερα από τους εργοδότες και εξασφαλίζει ότι είστε έτοιμοι για καριέρα. Οι απόφοιτοι μας εξακολουθούν να εμπνέουν και να έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.


Αλλαγή του κόσμου μέσω της έρευνας

Ως ερευνητικό πανεπιστήμιο, είμαστε μέλη της ομάδας των Οκτώ (ένας συνασπισμός κορυφαίων πανεπιστημίων έρευνας στη χώρα) και ένα μόνο από τα δύο Αυστραλιανά μέλη του παγκόσμιου δικτύου πανεπιστημίων. Είμαστε, επίσης, ένα ίδρυμα του δικτύου Matariki για υψηλής ποιότητας, πανεπιστήμια υψηλής έντασης έρευνας, με ιδιαίτερη έμφαση στην εμπειρία των φοιτητών.

Με τα χρόνια, συνεχίσαμε να προσελκύουμε προσωπικό υψηλού επιπέδου, παγκοσμίως αναγνωρισμένο προσωπικό, ερευνητές και σπουδαστές, συμπεριλαμβανομένου του βραβευμένου με το βραβείο Νόμπελ καθηγητή Barry Marshall, και λαμβάνουμε περίπου το 80% της συνολικής χρηματοδότησης της έρευνας στα πανεπιστήμια WA ετησίως.

74881_74849_2017.03.09UWAANNUAL-HR-66.jpg


Σύνδεσμοι βιομηχανίας

Στο UWA δεν θα σπουδάσετε μόνο σε κάποιο βαθμό αλλά έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία για τη μελλοντική καριέρα σας.


Mentoring

Συνδεθείτε με έναν επαγγελματία του κλάδου για συμβουλές one-on-one και αναπτύξτε τις ικανότητές σας.


Μη αξιοπρεπής εμπειρία

Το δίκτυο τοποθετήσεων της βιομηχανίας σας επιτρέπει να βρείτε μη καταχωρημένες τοποθετήσεις.


Τοποθέτηση για πίστωση

Οι τοποθετήσεις για πιστώσεις ή οι πρακτικές πρακτικές διοργανώνονται ως μέρος του πτυχίου σας.

74882_74853_2017.03.20UWAANNUALDAY10.-116.jpg

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

  • Perth

    35 Stirling Highway, 6009, Perth

Ερωτήσεις