Keystone logo
University of West London - Ras al Khaimah Campus

University of West London - Ras al Khaimah Campus

University of West London - Ras al Khaimah Campus

Εισαγωγή

Πανεπιστήμιο του δυτικού Λονδίνου - Πανεπιστημιούπολη RAK

Η UWL έχει τη φήμη της υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης που συνδέεται στενά με την απασχόληση. Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε τους μαθητές μας να γίνουν καινοτόμοι επαγγελματίες, να τους συνδέσουν με συναρπαστικές και ανταμείβοντας καριέρες.

Βασισμένη στην καρδιά μιας από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματικές περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου, το Πανεπιστήμιο διαθέτει υψηλού επιπέδου προσωπικό με πλούσια εμπειρία στους αντίστοιχους κλάδους και ισχυρές συνδέσεις με τις βιομηχανίες τους.

Όλα όσα κάνουμε είναι σχεδιασμένα ώστε να εξοπλίζουν τους μαθητές μας τόσο με τις ακαδημαϊκές γνώσεις όσο και με τις πρακτικές δεξιότητες για να επιτύχουν στην επιλεγμένη καριέρα τους. Είμαστε το Πανεπιστήμιο Καριέρας.


Εδώ στο Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου, ξεκινήσαμε σε συνεργασία με την Wisdom Education Group, η οποία είναι ο τοπικός πάροχος ακαδημαϊκών υποδομών μας. Αυτή είναι η μόνη πανεπιστημιουπόλικη μας πανεπιστημιούπολη για να εξυπηρετήσει τους μαθητές από τα ΗΑΕ, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε μια σειρά από υψηλής ποιότητας, με επίκεντρο την καριέρα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα, που παρέχονται από έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό.

Φέρνουμε το μαθητικό-κεντρικό ήθος μας στον Ras al Khaimah, διασφαλίζοντας ότι οι μαθητές βρίσκονται στην καρδιά όλων όσων κάνουμε όσον αφορά το πρόγραμμα σπουδών, τη διδασκαλία και τη ζωή στην πανεπιστημιούπολη. Προσφέρουμε ευέλικτα χρονοδιαγράμματα για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των φοιτητών και να φιλοξενήσουμε επαγγελματίες που εργάζονται. Οι τάξεις παραδίδονται στην αγγλική γλώσσα και τα προσόντα που απονέμονται θα είναι τα ίδια με εκείνα που απονέμεται εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πανεπιστημιούπολη Πανεπιστημίου West London, Ακαδημία, Ras al Khaimah Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα:

Το νεοϊδρυθέν Κέντρο Πανεπιστημίου του Δυτικού Λονδίνου (RAKFTZ Branch) βρίσκεται στην Ακαδημαϊκή Ζώνη της ζώνης ελεύθερου εμπορίου Ras al Khaimah στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Αυτή είναι η πρώτη Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του δυτικού Λονδίνου στη Μέση Ανατολή./strong>

Το Campus βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στα σύνορα του Umm Al Qaiwan στο Ras Al Khaimah Emirate στο Al Hamra. Η RAK Ceramics, παγκοσμίου φήμης εταιρεία Κεραμικών βρίσκεται κοντά σε αυτό το Campus. Η άμεση πρόσβαση από το εμιράτο του Fujairah είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα. Αυτή η πανεπιστημιούπολη θα μπορούσε να εξυπηρετήσει άμεσα όλα τα βόρεια εμιράτα, καθώς είναι κοντά στα Fujairah, Umm Al Quwain, Ajman, Sharjah και Dubai. Το κέντρο απέχει 50 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Ντουμπάι και η μεταφορά πραγματοποιείται σε ολόκληρο το Βόρειο Εμιράτο, συμπεριλαμβανομένου του Ντουμπάι.

Το Κέντρο προσφέρει μια σειρά από προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα που διδάσκονται από έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό. Οι τάξεις παραδίδονται στην αγγλική γλώσσα και τα προσόντα που απονέμονται θα είναι τα ίδια με εκείνα που απονέμεται εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα μαθήματα που θα προσφερθούν περιλαμβάνουν τη Διοίκηση, τη Χρηματοοικονομική και τη Λογιστική και τη Διαχείριση Τουρισμού και Τουρισμού.

Σταδιοδρομία και εξέλιξη της μελέτης

Με την ολοκλήρωση του μαθήματος, οι φοιτητές μας MBA αισθάνονται πιο σίγουροι και πολλοί έχουν μετακομίσει σε αναπτυξιακούς τομείς όπως η τραπεζική, η παροχή συμβουλών, η κυβέρνηση και οι μη κερδοσκοπικοί τομείς στη διεθνή σκηνή, ενώ άλλοι διαχειρίζονται τις δικές τους επιτυχημένες επιχειρήσεις.

Οι μεταπτυχιακοί μας MBA τώρα εργάζονται με εταιρείες όπως:

Citibank
Accenture
GlaxoSmithKline
NHS Trusts
BBC
Yahoo
Starbucks
Continental Ελαστικά
Η Times Ινδία
Ξενοδοχεία Jarvis
Ο κηδεμόνας

Πρόοδος της μελέτης


Κατά τη διάρκεια της μελέτης, μπορεί να έχετε ανακαλύψει μια περιοχή για την οποία θέλετε να μάθετε περισσότερα. Η διδακτορική διατριβή σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε ερευνητικές και γενικές δεξιότητες για να σας εξοπλίσει για να λειτουργήσει με επιτυχία ως επαγγελματίας ερευνητής./>

Υποστήριξη καριέρας


Οι βαθμοί μας έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να βρείτε την καριέρα που σας ταιριάζει. Το 96% των αποφοίτων μας εργάζονται εντός 6 μηνών από την αποφοίτησή τους./>

Με την επιθυμητή τοποθεσία στο Δυτικό Λονδίνο, έχουμε ισχυρούς δεσμούς με πολλούς εθνικούς και πολυεθνικούς οργανισμούς, όπως το BBC, η Hewlett-Packard (HP) Ltd, η κοινωνία Middlesex Law και το Savoy Education Trust. Έχουμε ένα ισχυρό ιστορικό για την παροχή πολύτιμων τοποθετήσεων στο χώρο εργασίας και επίσης προσφέρουμε πρακτική εμπειρία στο Πανεπιστήμιο μέσω του προγράμματος των Πρεσβευτών Φοιτητών μας.

Πολλοί από το προσωπικό μας έχουν επιτυχημένο υπόβαθρο στις σχετικές βιομηχανίες και μπορούν να σας συμβουλεύσουν για το πώς να ξεκινήσετε την καριέρα σας. Η υπηρεσία σταδιοδρομίας μας θα σας βοηθήσει επίσης να συνειδητοποιήσετε το δυναμικό σας προσφέροντας εξειδικευμένες συμβουλές και καθοδήγηση σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σταδιοδρομίας, όπως:

 • Βιογραφικά σημειώματα
 • ψάξιμο για δουλειά
 • διαδικασίες πρόσληψης και επιλογής
 • περαιτέρω μελέτη.

Είμαστε το Πανεπιστήμιο Καριέρας.

Τοποθεσίες

 • Al Jazirah Al Hamra

  Al Mamourah Street, Al Nakheel Al Hamra, , Al Jazirah Al Hamra

  Προγράμματα

  Ερωτήσεις