Keystone logo
University of the Incarnate Word

University of the Incarnate Word

University of the Incarnate Word

Εισαγωγή

Καλώς ορίσατε στο University of the Incarnate Word

Γιατί UIW;

Απλός. Σε συναντάμε εκεί που είσαι. Σας βοηθάμε να αποκτήσετε έναν κόσμο εμπιστοσύνης. Πιστεύουμε στο πού πας.

Σας βοηθά να ξεκινήσετε στο Σαν Αντόνιο, την τρίτη ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία στις ΗΠΑ. Θα βρείτε πολλές καλές ευκαιρίες εργασίας εδώ - στην υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση, την αεροδιαστημική, τη βιο -έρευνα, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την τρισδιάστατη κινούμενη εικόνα και το σχεδιασμό παιχνιδιών και άλλα προγράμματα σε κορυφαίους τομείς σταδιοδρομίας.

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

161327_IMG_6951.JPG

Με πάνω από 135 χρόνια παράδοσης, το University of the Incarnate Word στο Σαν Αντόνιο του Τέξας δεσμεύεται για την εκπαιδευτική αριστεία σε ένα πλαίσιο πίστης στον Ιησού Χριστό, τον Ενσαρκωμένο Λόγο του Θεού. Το UIW είναι το μεγαλύτερο καθολικό πανεπιστήμιο στο Τέξας και το τέταρτο μεγαλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο Τέξας. Με μια όμορφη κύρια πανεπιστημιούπολη στο Σαν Αντόνιο, το UIW έχει τοποθεσίες σε όλη την πόλη, και το Νότιο και Κεντρικό Τέξας, καθώς και δύο πανεπιστημιουπόλεις στο Μεξικό και ένα Ευρωπαϊκό Κέντρο Μελέτης στο Στρασβούργο, Γαλλία. Το UIW ιδρύθηκε από και είναι χορηγία του Υπουργείου των Αδελφών της Φιλανθρωπίας του Ενσαρκωμένου Λόγου .

Η UIW έχει δεσμευτεί να διαμορφώσει καλά μυαλά ισχυρού χαρακτήρα που θα επεκτείνουν τον κόσμο μας. Στον πυρήνα της αποστολής του UIW είναι μια δέσμευση για κοινωνική δικαιοσύνη και κοινωφελή εργασία. Με ένα πρόγραμμα σπουδών που έχει σχεδιαστεί για να διευρύνει την κατανόηση των μαθητών για τις ανάγκες του κόσμου, οι άνδρες και οι γυναίκες μαθαίνουν να γίνονται ανήσυχοι και φωτισμένοι πολίτες, χρησιμοποιώντας τις δεξιότητές τους για ουσιαστικό αντίκτυπο στην τοπική και παγκόσμια κοινότητα. Μέσα από προγράμματα που προσφέρονται σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο σε 11 σχολεία και κολέγια, οι φοιτητές μπορούν να επηρεάσουν θετικά αμέτρητες βιομηχανίες και τομείς σπουδών.

Ως Ισπανικό Ιδρυμα εξυπηρέτησης και Σχολή Κίτρινης Κορδέλας , το UIW καλωσορίζει με υπερηφάνεια μαθητές όλων των προελεύσεων και τους υποστηρίζει καθ 'όλη τη διάρκεια των ακαδημαϊκών τους ταξιδιών.

Το UIW είναι το μόνο καθολικό πρόγραμμα στίβου NCAA Division 1 στο Νότο και μετρά 14 αθλήματα και 23 ομάδες ανδρών και γυναικών. Ως υπερήφανο μέλος της διάσκεψης Southland, οι ομάδες UIW διαμορφώνουν ηθική αθλητική ικανότητα και υποδειγματικό αθλητισμό.

Ο πλούτος της παράδοσης, οι ισχυροί δεσμοί και η ιστορική ιστορία έχουν δημιουργήσει μια περήφανη βάση αποφοίτων με περισσότερους από 40.000 άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Οι απόφοιτοι συνεχίζουν να ζουν την αποστολή UIW στον τομέα τους, επιδεικνύοντας υποδειγματική δουλειά στις τέχνες, την υπηρεσία πολιτών και τα επαγγελματικά επιτεύγματα.

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

161415_RCJ_3399.jpg

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

Η εμπειρία Capstone

Οι φοιτητές της Σχολής Επιχειρήσεων και Διοίκησης της HEB μοιράζονται τις δεξιότητές τους με επιχειρήσεις του πραγματικού κόσμου πριν την αποφοίτησή τους.

Ως μέρος του επιχειρηματικού προγράμματος σπουδών, οι φοιτητές MBA απαιτείται να παρακολουθήσουν ένα μάθημα ορόσημο. Αυτά τα μαθήματα αναφέρονται ως «πρωτόπιστο» επειδή είναι ένα από τα τελευταία κομμάτια στο πτυχίο ενός φοιτητή και το αποκορύφωμα της εκπαίδευσής του στο πρόγραμμα. Το μάθημα Capstone ζητά από τους μαθητές να αξιοποιήσουν όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που έχουν αποκτήσει από τα άλλα τους μαθήματα και να τις εφαρμόσουν σε σενάρια πραγματικού κόσμου μέσω ενός έργου capstone.

Τα έργα μαθημάτων Capstone βασίζονται στον πλούτο της γνώσης των φοιτητών και της επιχειρηματικής εκπαίδευσης για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις. Οι σπουδαστές επωφελούνται επίσης πολύ από την εμπειρία του έργου και ολοκληρώνουν το μάθημα πιο έτοιμοι να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό, επειδή το μάθημα ορόσημο τους πρόσφερε την ευκαιρία να συναντηθούν με φορείς λήψης αποφάσεων του οργανισμού, να κατανοήσουν τις οργανωτικές δομές, να αναλύσουν τις επιχειρηματικές διαδικασίες, να εντοπίσουν επιχειρηματικές προκλήσεις, να βελτιώσουν τις δεξιότητες παρουσίασης και ανάπτυξη βασικών επαφών για την ανάπτυξη επαγγελματικών δικτύων.

Αίθουσα Επιστημών Bonilla

Ανακαινισμένο και άνοιξε ξανά το 2006 με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, το Bonilla Science Hall (BSH) στεγάζει τα τμήματα Μηχανικής, Μαθηματικών, Διατροφής, Επιστήμης της Ατμόσφαιρας (Μετεωρολογία) και Φυσικής στην πανεπιστημιούπολη του Broadway. Το BSH περιλαμβάνει αίθουσες διδασκαλίας και σύγχρονα εργαστήρια για τη μηχανική ρευστών, τη μηχανική υλικών, την ηλεκτρονική, τη μετεωρολογία (εκπομπή και τη λειτουργία), την υγεία της διατροφής, τη μηχανική και την εκπαίδευση στο δημοτικό σχολείο. Ένα φροντιστήριο μαθηματικών βρίσκεται στον τρίτο όροφο με έναν δάσκαλο σε αναμονή για μαθητές που χρειάζονται βοήθεια μαθηματικών ή στατιστικών μαθημάτων ή χρειάζονται πρόσβαση σε υπολογιστή. Στον δεύτερο όροφο (BSH 216) βρίσκεται επίσης ένα εργαστήριο υπολογιστών 18 σταθμών που προσφέρει ενημερωμένο λογισμικό για μαθήματα και ιδιωτική έρευνα.

Οι καθηγητές έχουν γραφεία κοντά στις τάξεις τους για να επιτρέπουν την εύκολη και ανοιχτή αλληλεπίδραση μεταξύ καθηγητών και φοιτητών. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν τους πίνακες μελέτης, τους πίνακες γραφής και τις μίνι βιβλιοθήκες σχολικών βιβλίων στην περιοχή των γραφείων της σχολής του BSH. Αίθουσες συσκέψεων πολλαπλών χρήσεων εξοπλισμένες με τεχνολογία A/V είναι διαθέσιμες σε καθηγητές, προσωπικό και φοιτητές στον δεύτερο όροφο.

Ηλιακό Σπίτι

Το University of the Incarnate Word έχει σχεδιαστεί και χρησιμοποιείται από το Τμήμα Μηχανικών του UIW. Η ηλιακή συστοιχία στο σπίτι παρέχει ηλεκτρική ενέργεια για αυτό όλο το χρόνο. Το σπίτι διαθέτει ενεργειακά αποδοτικά χαρακτηριστικά, όπως τα φωτοβολταϊκά πάνελ Sun Power. Διαθέτει επίσης ανακυκλωμένα χαρακτηριστικά, όπως οι πάγκοι από ανακυκλωμένο γυαλί ECO και το κατάστρωμα Trex (κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα μπουκάλια γάλακτος). Μεταξύ άλλων βιώσιμων χαρακτηριστικών, το σπίτι έχει δάπεδο από φελλό και ντουλάπια Parawood (καουτσούκ). Έχει εξοικονόμηση νερού με τα υδραυλικά της χαμηλής ροής και μια τουαλέτα με διπλή ροή. Επιπλέον, έχει ποιότητα αέρα εσωτερικών χώρων χάρη στην πράσινη γυάλινη εσωτερική σανίδα με υαλοβάμβακα (ναός-ενδοχώρα), η οποία είναι ανθεκτική στη μούχλα και το ωίδιο. Παράγει περισσότερη καθαρή ενέργεια από αυτή που απαιτείται για τη λειτουργία του κτιρίου.

Το Solar House είναι συμβατό με την ADA και διαθέτει πιστοποίηση Platinum LEED από την USGBC Leadership in Energy and Environmental Design. Οι ανώτεροι σπουδαστές σχεδίου χρησιμοποιούν αυτόν τον χώρο για έρευνα και σχεδιασμό. Χρησιμεύει ως κέντρο επισκεπτών, δυνατότητα προσέγγισης και ως έμπνευση για τεχνική καινοτομία στους μαθητές και την κοινότητα.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Τοποθεσίες

  • San Antonio

   4301 Broadway, San Antonio, Texas, 78209, San Antonio

   Ερωτήσεις