Keystone logo
University of Louisville - College of Business

University of Louisville - College of Business

University of Louisville - College of Business

Εισαγωγή

Σχετικά με το Κολλέγιο Επιχειρήσεων

Το Κολλέγιο Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Louisville ενισχύει την πνευματική και οικονομική ζωτικότητα της πόλης μας, της περιοχής και του ευρύτερου επιχειρηματικού κόσμου μέσα από τα ακαδημαϊκά μας προγράμματα, την έρευνα και τις δραστηριότητες κοινοτικής προσέγγισης. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι ζωές βελτιώνονται μέσω της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, της κριτικής και αυστηρής σκέψης, των διαφορετικών ιδεών και των ανθρώπων.

Η προσέγγιση μας

Εκπαιδεύουμε τους ηγέτες του αύριο. Είμαστε μια ποικιλόμορφη, χωρίς αποκλεισμούς και υποστηρικτική κοινότητα. Εκτιμούμε την ανάληψη κινδύνου, την ακρίβεια και την πρακτική εμπειρία. Όλα δεμένα μαζί με μια δέσμευση για την αριστεία. Το LEAP είναι ένα ακρωνύμιο που αντιπροσωπεύει αυτό που είναι μοναδικό για το College of Business. Αυτά τα σημεία διαχωρισμού καθορίζουν την πρόθεσή μας και καθοδηγούν τις δραστηριότητές μας καθώς προχωράμε στο LEAP.

LEAP: Τα σημεία διακρίσεών μας

Το πνεύμα των μαθημάτων επιχειρηματικότητας μέσα από όλα όσα κάνουμε στο College of Business στο Πανεπιστήμιο της Louisville. Είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη της κοινότητας, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την ευημερία. Είμαστε αφοσιωμένοι σε φοιτητές που είναι οικοδόμοι, δημιουργοί και πράκτορες. Τους παρέχουμε τα εργαλεία για να πάρουμε αυτό το επιχειρηματικό πνεύμα και να αλλάξουμε τον κόσμο. Αυτή η δέσμευση κωδικοποιείται από το LEAP - ένα ακρωνύμιο (Louisville Entrepreneurial Accelerating Principled) για τις διακριτές ιδιότητες του Κολλεγίου που καθορίζουν τις δραστηριότητες προθέσεων και οδηγών του σχολείου.

 • L (Louisville): Το Πανεπιστήμιο του Louisville College of Business είναι βαθιά και εσκεμμένα "της Louisville." Βασιζόμαστε στα δυνατά σημεία της πόλης και συμβάλλουμε σε αυτά τα δυνατά σημεία με σκόπιμους και αμοιβαίους τρόπους. Δεσμευόμαστε να κάνουμε το Louisville και όλους τους πολίτες του καλύτερο, καθώς η πόλη μας καθορίζει και βασίζει τις στρατηγικές και τα προγράμματα μας. Αυτό δεν είναι ένα επαρχιακό όραμα. το Κολλέγιο Επιχειρήσεων αποτελεί ουσιαστικό μέρος του τι κάνει τη Louisville μια ζωτική παγκόσμια πόλη.
 • E (Επιχειρηματικό): Έχουμε επιδείξει δύναμη στην ανάπτυξη επιχειρηματικής νοοτροπίας που επικεντρώνεται στις δυνατότητες και στην εξειδίκευση της αναζήτησης ευκαιριών. Αυτός ο επιχειρηματικός προσανατολισμός εκδηλώνεται σε προγράμματα που επικεντρώνονται ειδικά στη δημιουργία νέας επιχείρησης και καλύπτουν όλα τα προγράμματά μας, παρέχοντας σε όλους τους μαθητές μας την αισιόδοξη νοοτροπία αναγνώρισης ευκαιριών και δημιουργικής αλλαγής.
 • Α (Επιτάχυνση): Έχουμε μια ιστορία μεγάλης επιτυχίας και ατέλειωτου πάθους για να δημιουργήσουμε πρόσβαση σε όλους και να επιταχύνουμε τη ζωή αναζητώντας φιλοδοξίες αρχής. Αυτή η έμφαση στην επιτάχυνση της ζωής υπογραμμίζει την προληπτική ένταξη όλων - όλων των ζωών, ανεξάρτητα από τις διαφορές, που βλέπουν και δεν βλέπουν - και την αγκαλιά ποικίλων υποβάθρων και προοπτικών σε μια ποικιλόμορφη, καλλιεργητική και υποστηρικτική οργάνωση.
 • P (Principled): Δεσμευόμαστε να εξασφαλίσουμε τη θέση του College ως παγκόσμιου ηγέτη στην παραγωγή πολιτικών αρχών και επιχειρηματικών ηγετών που ενεργούν δεοντολογικά και με ακεραιότητα, διαμορφώνοντας βιώσιμες, κοινωνικά υπεύθυνες οργανώσεις που αλλάζουν τον κόσμο σύμφωνα με τις αξίες και τις προσδοκίες τους.

Αποστολή

Το Κολλέγιο Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Louisville προσφέρει υψηλής ποιότητας προπτυχιακά και μεταπτυχιακά επιχειρηματικά προγράμματα που προετοιμάζουν τους μαθητές μας για υπεύθυνη και ανταμείβοντας σταδιοδρομία. Ενισχύουμε την πνευματική και οικονομική ζωτικότητα της πόλης μας, της περιοχής και της ευρύτερης επιχειρηματικής κοινότητας μέσω των ακαδημαϊκών προγραμμάτων, της έρευνας και των δραστηριοτήτων κοινοτικής προσέγγισης. Κατασκευάζουμε κάτι που διαρκεί.

Οραμα

Το Πανεπιστήμιο του Louisville College of Business θα αναγνωριστεί ευρέως ως η κορυφαία σχολή επιχειρήσεων στην περιοχή αυτή και ένα από τα κορυφαία μητροπολιτικά σχολεία επιχειρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για να επιτύχουμε αυτά θα:

 • Αξιοποιήστε την εθνική μας φήμη στον τομέα της επιχειρηματικότητας με προγράμματα προσφοράς που προωθούν μια επιχειρηματική προοπτική μεταξύ των μαθητών μας και προσφέρουν ευκαιρίες στους μαθητές μας να επιδείξουν τις ικανότητές τους σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.
 • Προσφέρετε στους μάστερ και τους σπουδαστές σε επίπεδο γλωσσομάθειας μια πληθώρα διεθνών μαθησιακών εμπειριών και προσφέρετε στις σχολές ευκαιρίες για διδασκαλία και έρευνα στο εξωτερικό.
 • Προσφέρετε ευκαιρίες για προπτυχιακούς φοιτητές για λειτουργικές ειδικότητες.
 • Αναπτύξτε ένα καινοτόμο μενού από προσφορές επιχειρηματικών προγραμμάτων για μεταπτυχιακούς φοιτητές.
 • Δημιουργήστε ένα υποστηρικτικό ερευνητικό περιβάλλον διδασκόντων το οποίο είναι συνεπές με την αποστολή του πανεπιστημίου μας να είναι ένα κορυφαίο μητροπολιτικό πανεπιστήμιο έρευνας.
 • Ενίσχυση της οικονομικής ζωτικότητας της περιοχής μέσω ακαδημαϊκών προγραμμάτων και κοινοτικών δραστηριοτήτων προβολής.

Κολλέγιο Επιχειρηματικής Κατάταξης

Το Πανεπιστήμιο της Louisville είναι περήφανο που αναγνωρίζεται ως ένα από τα κορυφαία προγράμματα MBA στον κόσμο. Η επικέντρωσή μας στην επιχειρηματικότητα και την ελεύθερη επιχείρηση δημιουργεί ένα από τα καλύτερα κολλέγια επιχειρήσεων για σπουδαστές και εκπαιδευμένους εκπαιδευτικούς που θέλουν να χτίσουν κάτι που διαρκεί.

Best Masters 2019 παγκόσμια κατάταξη

 • 45 MBA πλήρους απασχόλησης
 • 56 Επαγγελματικό MBA
 • 63 MBA Επιχειρηματικότητας
 • 32 Master of Accountancy (MAC)
 • 37 Executive MBA.

Εμπλοκή της κοινότητας

Μια ευημερούσα κοινότητα του Louisville βρίσκεται στην καρδιά της αποστολής του College of Business. Και δεν είναι μονόδρομος. Έχουμε προγράμματα, επιχειρηματικούς διαγωνισμούς και πόρους για τα μέλη της κοινότητας - συμπεριλαμβανομένων των μαθητών λυκείου - για να επωφεληθούν, αλλά στέλνουμε επίσης τους σπουδαστές έξω για να μάθουν από και να επωφεληθούν από την κοινότητα.

Το πανεπιστήμιο και η πόλη είναι εταίροι. Μαζί, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητά μας. Μέσα από το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης των σχολείων, το πρόγραμμα ομιλητών Thrivals, το Project Build και πολλά άλλα, στοχεύουμε να μεταμορφώσουμε την περιοχή. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες στο σχολείο, την επιχείρηση, την οικογένειά σας ή τον οργανισμό σας.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Το College of Business βρίσκεται στην κύρια πανεπιστημιούπολη του UofL, επίσης γνωστή ως Belknap Campus, που βρίσκεται νότια του κέντρου της Λούισβιλ. Σε 274 στρέμματα, φιλοξενεί επτά από τα 12 ακαδημαϊκά κολέγια (και ένα καστ του αγάλματος The Thinker του Auguste Rodin). Το Belknap φιλοξενεί επίσης αρκετές από τις αθλητικές εγκαταστάσεις μας, όπως το γήπεδο ποδοσφαίρου (Cardinal Stadium), το στάδιο σόφτμπολ (Owsley B. Frazier Cardinal Park), το Cardinal Track and Soccer Stadium, το Bass-Rudd Tennis Center και το στάδιο του μπέιζμπολ (Jim Patterson Stadium ). Οι ομάδες μπάσκετ μας παίζουν στο κέντρο της πόλης στο Yum! Κέντρο.

  Απαιτήσεις Βίζας

  Εάν είστε επί του παρόντος φοιτητής F1/J1 στις ΗΠΑ

  Λάβετε μια φόρμα σύστασης μεταφοράς από το Διεθνές Κέντρο. Στείλτε ένα αντίγραφο της τρέχουσας I-20 ή DS2019, της σελίδας θεώρησης και της κάρτας I-94 στο International Center-UofL. Το έντυπο I-20 ή το DS2019 από το UofL δεν μπορεί να εκδοθεί μέχρι τη φόρμα σύστασης. Έχουν ληφθεί αντίγραφα I-20, σελίδας θεώρησης και κάρτας I-94. Θα χρειαστεί επίσης να μεταφερθείτε ηλεκτρονικά στο SEVIS από το τρέχον σχολείο σας.

  Η εισαγωγή στο UofL αφορά συγκεκριμένο επίπεδο σπουδών σε συγκεκριμένο σχολείο. Η εισαγωγή για ένα επίπεδο σπουδών σε ένα συγκεκριμένο μάθημα δεν σημαίνει ότι θα ακολουθήσει η εισαγωγή σε υψηλότερο επίπεδο ή σε άλλο μάθημα. Η εισαγωγή ως μη σπουδαστής, ειδικός ή υπό όρους μαθητής δεν σημαίνει ότι η υποψηφιότητα για πτυχίο θα προκύψει αργότερα. ούτε η μελέτη σε προ-επαγγελματικά ή προπτυχιακά μαθήματα εξασφαλίζει την εισαγωγή σε επαγγελματικό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Η επιτυχής ολοκλήρωση του Προγράμματος Εντατικής Αγγλικής ως Δεύτερης Γλώσσας (IESL) δεν εγγυάται την εισαγωγή σε ακαδημαϊκό πρόγραμμα, εκτός εάν σας έχει αναληφθεί τέτοια γραπτή δέσμευση.

  Σημείωση: Το UofL δεν δέχεται συνήθως διεθνείς αιτούντες ως μη σπουδαστές ή ειδικούς φοιτητές.

  Όταν πληροίτε όλες τις απαιτήσεις του Γραφείου Εισαγωγών και του Διεθνούς Κέντρου, το UofL θα εκδώσει το Πιστοποιητικό Επιλεξιμότητας (Έντυπο I-20 για Student F1 Visa ή DS 2019 για Exchange Visitor J1). Αυτό το πιστοποιητικό είναι απαραίτητο για τη λήψη θεώρησης ΗΠΑ. Η φόρμα θα επαληθεύσει την καταλληλότητά σας για εισαγωγή, όπως καθορίζεται από τα ακαδημαϊκά σας προσόντα, το επίπεδο της αγγλικής επάρκειας και την επιβεβαίωση της οικονομικής υποστήριξης. Το εκτιμώμενο κόστος της μελέτης ενός ακαδημαϊκού έτους θα συμπεριληφθεί επίσης. Θα χρειαστεί να πληρώσετε το τέλος SEVIS πριν κλείσετε ραντεβού για συνέντευξη για βίζα. Το πιστοποιητικό, μαζί με έγκυρο διαβατήριο, απόδειξη επαρκούς οικονομικής υποστήριξης για τις σπουδές σας και απόδειξη που δείχνει την πληρωμή του τέλους SEVIS πρέπει να μεταφερθούν στο Προξενείο των ΗΠΑ ή στην Πρεσβεία στη χώρα σας κατά τη διάρκεια της συνέντευξής σας για βίζα. Ερωτήσεις σχετικά με το I-20 ή το DS 2019 ενδέχεται να αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Διεθνές Κέντρο

  Η απόφασή σας να σπουδάσετε στις ΗΠΑ θα απαιτήσει προσεκτικό προγραμματισμό. Σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τοπικό Προξενείο/ Πρεσβεία των ΗΠΑ για συμβουλές και υλικό αναφοράς σχετικά με κολέγια και πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  ΠοσόΠροθεσμία εφαρμογής
  College of Business Endowed Scholarships5,000 USDFebruary 15, 2021
  Young Professionals Association of LouisvilleFebruary 15, 2021

  Κατάταξη

  Κολλέγιο Επιχειρηματικής Κατάταξης

  Το Πανεπιστήμιο της Louisville είναι περήφανο που αναγνωρίζεται ως ένα από τα κορυφαία προγράμματα MBA στον κόσμο. Η επικέντρωσή μας στην επιχειρηματικότητα και την ελεύθερη επιχείρηση δημιουργεί ένα από τα καλύτερα κολλέγια επιχειρήσεων για σπουδαστές και εκπαιδευμένους εκπαιδευτικούς που θέλουν να χτίσουν κάτι που διαρκεί.

  Best Masters 2019 παγκόσμια κατάταξη

  • 45 MBA πλήρους απασχόλησης
  • 56 Επαγγελματικό MBA
  • 63 Επιχειρηματικό MBA
  • 32 Master of Accountancy (MAC)
  • 37 Executive MBA.

  Διαπιστεύσεις

  Διαπιστευμένο από AACSB

  Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

  Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

  Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

  Τοποθεσίες

  • Louisville

   110 W Brandeis Ave Louisville, KY 40208, , Louisville

  Ερωτήσεις