Keystone logo
© Vicky Matthers for the University of Bradford
University of Bradford MBA

University of Bradford MBA

University of Bradford MBA

Εισαγωγή

Αυτό είναι για τους μεγάλους χτυπητές, τους λύτες προβλημάτων και τους παγκόσμιους ηγέτες. ένα Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Πανεπιστήμιο του Μπράντφορντ θα μπορούσε να είναι το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα σας. Αναπτύξτε τις στρατηγικές, οικονομικές και ηγετικές δεξιότητες που χρειάζεστε για να αποδώσετε στα υψηλότερα επίπεδα ενός οργανισμού. Επιτυχείτε ως διευθυντής, επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης επιχείρησης, ακαδημαϊκός ή σύμβουλος.

Σχεδιασμένα για πολυάσχολους επαγγελματίες, τα MBA μας προσφέρουν:

 • Βασικές ενότητες στη διοίκηση επιχειρήσεων, το μάρκετινγκ, τα οικονομικά και τα οικονομικά
 • Ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο προαιρετικών μαθημάτων, όπως η κυκλική οικονομία, η υγειονομική περίθαλψη, η επιχειρηματικότητα και η συμβουλευτική
 • Πολλαπλές ημερομηνίες έναρξης (Οκτώβριος, Ιανουάριος, Απρίλιος & Ιούλιος)
 • Μια επιλογή μελέτης το Σαββατοκύριακο
 • Η επιλογή να σπουδάσετε στην πανεπιστημιούπολη του Ντουμπάι ή από οπουδήποτε στον κόσμο μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης τη στιγμή που σας ταιριάζει
 • Ευέλικτες επιλογές χρηματοδότησης

Οι βασικές ενότητες παρέχουν μια σταθερή βάση γνώσεων διαχείρισης, οικονομικών και μάρκετινγκ με γνώμονα τη μελλοντική σας απασχολησιμότητα. Οι προαιρετικές ενότητες σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε πτυχές του MBA σας για να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο ταξίδι μάθησης που ταιριάζει στις φιλοδοξίες της σταδιοδρομίας σας. Το έργο διαχείρισης περιλαμβάνει μια εις βάθος μελέτη μιας επιχειρηματικής περιοχής της επιλογής σας.

Μπορείτε επίσης να ειδικευτείτε σε έναν νέο, ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα σταδιοδρομίας με το μοναδικό μας MBA καινοτομίας, επιχειρήσεων και κυκλικής οικονομίας. Αυτό το νέο οικονομικό μοντέλο στοχεύει στην αποτελεσματικότερη χρήση των πόρων, την επαναχρησιμοποίηση προϊόντων και υλικών και την παροχή αυξημένων κερδών.

Το περιεχόμενο του μαθήματος έχει σχεδιαστεί με τη συμβολή συμβούλων του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων ανώτερων στελεχών από το NHS Foundation Trust, Prince Lionheart, Bank of America, WWF και Santander.

Τα MBA μας έλαβαν πρόσφατα τις κορυφαίες 10 παγκόσμιες κατατάξεις από τους Financial Times για σχέση ποιότητας-τιμής, αύξηση μισθού για αποφοίτους MBA τρία χρόνια μετά την αποφοίτησή τους, ποικιλομορφία δημογραφικών φοιτητών και διεθνή κινητικότητα. Το Πανεπιστήμιο του Μπράντφορντ έχει διαπίστευση τριπλής κορώνας από τις AMBA, EQUIS και AACSB, η οποία απονέμεται σε λιγότερο από το 1% των σχολών επιχειρήσεων παγκοσμίως

Γιατί να επιλέξετε το Bradford MBA;

Κληρονομία

 • Το University of Bradford School of Management είναι ένα από τα παλαιότερα σχολεία επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει 60 χρόνια εμπειρία στην παροχή του MBA
 • Το Business School βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στον τομέα της επιχειρηματικής εκπαίδευσης
 • Αυτή είναι η 25η χρονιά του University of Bradford Distance Learning MBA
 • Είναι ένα από τα μακροβιότερα παγκόσμια διαδικτυακά μαθήματα MBA στον κόσμο

Πιστοποιήσεις

Η Σχολή Διοίκησης είναι μέρος μιας ελίτ ομάδας που κατέχει το «τριπλό στέμμα» των διαπιστεύσεων: AMBA, EQUIS και AACSB.

Τα μαθήματα MBA μας εγκρίνονται επίσης από την Ακαδημία Ηγεσίας του NHS.

Σχέση ποιότητας και τιμής

Το MBA της εξ αποστάσεως εκμάθησης κατέχει την πρώτη θέση στον κόσμο για σχέση ποιότητας-τιμής.

Η μεθοδολογία των Financial Times υπολογίζει ότι ο μέσος μισθός των αποφοίτων τρία χρόνια μετά την αποφοίτησή μας, διαιρούμενος με το κόστος σπουδών για το MBA, είναι ο υψηλότερος στον κόσμο.

Ευκαμψία

Τα προγράμματα MBA μας σάς προσφέρουν την ευελιξία να σπουδάζετε online από οπουδήποτε στον κόσμο, με δυνατότητα επιλογής ημερομηνιών εγγραφής καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Μπορείτε να κανονίσετε το χρόνο μελέτης σας γύρω από τις υπάρχουσες υποχρεώσεις εργασίας και σπιτιού.

Συνδέσεις

Θα συμμετάσχετε σε ένα εκτεταμένο δίκτυο από τρέχοντες φοιτητές MBA, αποφοίτους και επιχειρηματικές επαφές.

Το δίκτυό μας σας παρέχει πρόσβαση σε διαδικτυακές υπηρεσίες μάθησης, σταδιοδρομίας και υποστήριξης κατά τη διάρκεια των σπουδών σας και μετά την αποφοίτησή σας.

Κληρονομία

Η Σχολή Διοίκησης του Πανεπιστημίου του Μπράντφορντ γιορτάζει 60 χρόνια ως σχολή επιχειρήσεων στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στην επιχειρηματική εκπαίδευση και 25 χρόνια από την παροχή του MBA εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Αυτό καθιστά το MBA εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ένα από τα μακροβιότερα, πιο καθιερωμένα παγκόσμια μαθήματα MBA στον κόσμο.

Κάνοντας μια θετική διαφορά στην κοινωνία

Το Bradford MBA αντιμετωπίζει τα μεγάλα ζητήματα της ημέρας. Μετά την πανδημία υπήρξε μια πολιτιστική αλλαγή στη νοοτροπία με υπεύθυνους ηγέτες πιο ενήμερους για θέματα όπως η κλιματική αλλαγή, η βιωσιμότητα, η ανακύκλωση και η κυκλική οικονομία. Θέλουμε να εξερευνήσετε τις ευκαιρίες που φέρνει αυτό, να αξιολογήσετε τον προσωπικό σας αντίκτυπο στην κοινωνία και πώς μπορείτε να γίνετε δύναμη για το καλό και να κάνετε μια θετική διαφορά στον κόσμο.

Κατάταξη

Κατάταξη των Financial Times 2022

Το 2022, το Our Distance Learning MBA κατατάχθηκε μεταξύ των καλύτερων στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον κόσμο για μια σειρά από κριτήρια, όπως φαίνεται παρακάτω:

 • Νούμερο 1 στον κόσμο: Value For Money
 • Νούμερο 3 στο Ηνωμένο Βασίλειο: Αύξηση μισθού για αποφοίτους MBA τρία χρόνια μετά την αποφοίτησή τους
 • Νούμερο 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο: ΜΒΑ εξ αποστάσεως εκπαίδευσης
 • Νούμερο 4 στον κόσμο: Δημογραφικά στοιχεία σπουδαστών - με το 72 τοις εκατό από αυτούς που παρακολουθούν το μάθημα να ταξινομούνται ως διεθνείς φοιτητές.
 • Νούμερο 5 στον κόσμο: «Διεθνής κινητικότητα», η οποία αξιολογεί την υπηκοότητα και τον τόπο εργασίας ενός αποφοίτου πριν από το MBA τους, μετά την αποφοίτησή τους και τρία χρόνια μετά την αποφοίτησή τους.
 • Νούμερο 10 στον κόσμο: Career Progression

Το MBA της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης κατατάσσεται στην 12η θέση παγκοσμίως στην παγκόσμια κατάταξη MBA του CEO Magazine.

Διαπιστεύσεις

Διαπιστευμένο από EFMD EquisΔιαπιστευμένο από AMBAΔιαπιστευμένο από AACSB

Τοποθεσίες

 • Bradford

  Richmond Road, Bradford, West Yorkshire, United Kingdom, BD7 1DP, Bradford

 • Dubai

  Knowledge park, Dubai UAE, Block 2A, F164, Dubai

  • Toulouse

   1 Place Alphonse Jourdain - CS 66810 TOULOUSE Cedex 7, France, 31068, Toulouse

   Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις