Keystone logo
Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Carolina

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Carolina

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Carolina

Εισαγωγή

Το Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez είναι ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που διαθέτει εκτενή ιστορία προσφέροντας προγράμματα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ακαδημαϊκής αριστείας. Γνωρίζοντας την ευρεία και ενημερωμένη ακαδημαϊκή προσφορά, γνωρίζουμε ότι θα βρείτε το πρόγραμμα και τη μαθησιακή μέθοδο που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής σας.

Το Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez επίσης επιδιώκει να διαθέτει ένα εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό και έμπειρο προσωπικό στις μεθοδολογίες που προωθούν τη μάθηση, παρέχουν μια ευρεία ποικιλία υπηρεσιών στον σπουδαστή και παρέχουν σύγχρονες φυσικές εγκαταστάσεις και τους πλέον σύγχρονους τεχνολογικούς πόρους .

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τη σελίδα μας για να μάθετε περισσότερα για την ιστορία μας, τα επιτεύγματά μας και τις πολλαπλές συνεισφορές που παρέχουμε καθημερινά στην κοινότητα και την κοινωνία του Πουέρτο Ρίκο. Οι πανεπιστημιουπόλεις UAGM βρίσκονται σε διάφορα μέρη του Πουέρτο Ρίκο και στις Ηνωμένες Πολιτείες στη Φλόριντα, το Ντάλας και το Μέριλαντ. Τα προγράμματα και οι υπηρεσίες μας γίνονται αισθητά διεθνώς.

θέα

Να αναγνωριστεί ως ένα από τα πανεπιστήμια με τη μεγαλύτερη ακαδημαϊκή αριστεία στο Πουέρτο Ρίκο και τον κόσμο.

αποστολή

Η Πανεπιστημιακή πανεπιστημιούπολη Ana G. Méndez της Carolina (πρώην Universidad del Este) είναι ένα διαπιστευμένο, ιδιωτικό, κοσμικό, μη κερδοσκοπικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ανήκει στο Πανεπιστήμιο Ana G. Méndez. Αφιερώνει το ακαδημαϊκό και υπηρεσιακό του έργο στην προώθηση της εποικοδομητικής μάθησης, του σεβασμού της διαφορετικότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Αποστολή του είναι να προωθήσει την ολοκληρωμένη ανάπτυξη των ανθρώπων ώστε να σχηματίσουν υπεύθυνους και υποστηρικτικούς πολίτες, ικανό να συμβάλει στην αειφόρο ανάπτυξη του περιβάλλοντος τους, μέσω μιας κοινωνικο-ανθρωπιστικής αριστοτεχνικής εκπαίδευσης. αξιοποίηση της έρευνας, διεθνοποίηση, επιχειρηματικότητα, τεχνολογία, πολιτισμός και δέσμευση της κοινότητας. Όλοι οι πόροι του υποστηρίζουν την ακαδημαϊκή προσφορά πιστοποιητικών, συγγενών πτυχίων, απολυτηρίου, μεταπτυχιακών σπουδών και συνεχούς εκπαίδευσης.

Αρχές

Οι αρχές που καθοδηγούν το θεσμικό όργανο είναι η αριστεία, η καινοτομία, η δικαιοσύνη, ο σεβασμός, η ελευθερία σκέψης και δράσης, η αλληλεγγύη, η ισότητα, η ακεραιότητα και η κοινωνική ευθύνη.

Προτεινόμενα δεδομένα

Είδος ιδρύματος

Ιδιωτικό, κοσμικό και διαπιστευμένο, μη κερδοσκοπικό.

Ίδρυμα

1949

Motto

Είμαστε εξαιρετικοί για τον πολιτισμό μας.

Αποφοίτων

Οι απόφοιτοι μας έχουν φτάσει σε υψηλότερους στόχους.

Μια βάση δεδομένων που φτάνει σε 22.267 αποφοίτους μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε τη θέση τους στα ιατρικά επαγγέλματα. το δικαίωμα? την εκπαίδευση · νοσηλευτική; διοίκηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης · επιχειρηματικότητα · εμπόριο · δημόσια πολιτική · διαχείριση · μάρκετινγκ · τη φιλοξενία και τον τουρισμό. μαγειρικές τέχνες; τραπεζική; βιομηχανίες στον τομέα της υγείας · επικοινωνίες · ψυχαγωγία; της αεροπορίας και της μηχανικής, με την οποία η χώρα επωφελείται και ενισχύει το ανθρώπινο κεφάλαιο της.

Εκτός από την κυβέρνηση του Πουέρτο Ρίκο, εταιρείες όπως η Telemundo, η GFR Media, η Pfizer, η Walgreens, η CVS, το St. Regis Bay Beach Resort, η Plaza Provision, το Sheraton Convention Centre Hotel

Κέντρα σπουδών

 • Πουέρτο Ρίκο: Καρολίνα (κύρια πανεπιστημιούπολη), Arecibo, Barceloneta, Cabo Rojo, Santa Isabel, Yauco.
 • Ηνωμένες Πολιτείες (δίγλωσσα προγράμματα): Μέριλαντ, Ορλάντο, Τάμπα, Νότια Φλόριντα και Ντάλας (Τέξας).

Ακαδημαϊκές προσφορές

Περισσότερα από 70 προγράμματα στους τομείς της επιχειρηματικότητας, των επιχειρήσεων, των επιστημών υγείας, της φιλοξενίας και των μαγειρικών τεχνών, των κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών, της επιστήμης και της τεχνολογίας, της εκπαίδευσης και των επαγγελματικών τεχνικών μελετών.

Buro Millennial / Pexels

128479_pexels-photo-1438072.jpeg

Πιστοποιήσεις

Η διαπίστευση ενός ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι μια διαδικασία στην οποία μια εξωτερική οργάνωση εξετάζει την ποιότητα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που προσφέρονται στο ίδρυμα.

Προκειμένου να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση στους φοιτητές μας, το ίδρυμα μας είναι διαπιστευμένο από τους ακόλουθους οργανισμούς:

 • Επιτροπή Μέσης Πολιτικής για την Ανώτατη Εκπαίδευση (MSCHE)
 • Εκπαιδευτικό Συμβούλιο του Πουέρτο Ρίκο
 • Επιτροπή Διαπίστευσης για Προγράμματα στη Διοίκηση Φιλοξενίας (ACPHA)
 • Η Επιτροπή Διαπίστευσης του Ιδρύματος Εκπαίδευσης Αμερικανικής Γαστρονομικής Ομοσπονδίας (ACFEF)
 • Συμβούλιο διαπίστευσης για σχολές και προγράμματα επιχειρήσεων (ACBSP)
 • Διεθνής Ένωση Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (IACET)
 • Συμβούλιο διαπίστευσης εκπαίδευσης εκπαιδευτικών (TEAC)
 • Συμβούλιο για την Εκπαίδευση Κοινωνικής Εργασίας (CSWE)
 • Επιτροπή διαπίστευσης για την εκπαίδευση στον τομέα της νοσηλευτικής (ACEN)

Πανεπιστημιακή Χρονολογία

1949 - Ιδρύθηκε το Junior College του Πουέρτο Ρίκο (PRJC).

1959 - Το PRJC έγινε το πρώτο διετές ιδιωτικό πανεπιστημιακό κολέγιο στο Πουέρτο Ρίκο, διαπιστευμένο από την Ένωση Μέσων Κρατών (MSA).

1990 - Η PRJC εγκαινίασε τη νέα πανεπιστημιούπολη στο δήμο της Καρολίνας. Συγκεντρώνουν υπηρεσίες εκτός των τειχών σε 5 δήμους: Yauco, Coamo, Cabo Rojo, Utuado και Moca.

1992 - έγινε το Ανατολικό Πανεπιστημιακό Κολλέγιο (CUE) και διεύρυνε την ακαδημαϊκή του προσφορά προσφέροντας πτυχία απολυτηρίου.

1996 - Διεξήχθη η μεταφορά των φοιτητών του Ξενοδοχειακού Σχολείου της Τουριστικής Εταιρείας στη Διεθνή Σχολή Τουριστικής και Διοίκησης Φιλοξενίας (ISTHM).

1997 - Ξεκίνησε η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών και ξεκίνησε το Πρόγραμμα AHORA, ένα επιταχυνόμενο εναλλακτικό πρόγραμμα σπουδών που απευθύνεται στον επαγγελματία ενήλικα.

2001 - Το ίδρυμα διεύρυνε την ακαδημαϊκή του προσφορά για να συμπεριλάβει πλοίαρχους, επικαιροποιεί την αποστολή του και γίνεται το Universidad del Este (UNE)

2003 - Ένα νέο κτίριο για τη Διεθνή Σχολή Τουρισμού και Διοίκησης Ξενοδοχείων εγκαινιάζεται στην πανεπιστημιούπολη Carolina.

2004 - Η Διεθνής Σχολή Τουρισμού και Διοίκησης Ξενοδοχείων αναγνωρίζεται με το Διεθνές Βραβείο Ποιότητας Star που χορηγείται από τον Οργανισμό Επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας, με έδρα την Ισπανία.

2005 - Το Κέντρο Απασχόλησης εγκαινιάζεται στην πανεπιστημιούπολη Carolina και αρχίζει να λειτουργεί το Preschool Educational Centre. Η Διεθνής Σχολή Τουρισμού και Ξενοδοχειακής Διαχείρισης αναγνωρίζεται για δεύτερη φορά από τις Οδηγίες Επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας με το Διεθνές Βραβείο Κορώνας Ποιότητας στην κατηγορία Diamond.

2006 - Η Επιτροπή Μέσης Πολιτικής για την Ανώτατη Εκπαίδευση ενέκρινε την επαναδιαπραγμάτευση στο ίδρυμα μέχρι το 2015. Δημιουργήθηκε η τεχνολογική πρωτοβουλία Βορειοανατολικής Ευρώπης (INTENE). Για τρίτη φορά, η Διεθνής Σχολή Τουρισμού έλαβε τη διάκριση της Κατευθυντήριας Γραμμής για την Επιχειρηματική Πρωτοβουλία με την απονομή του βραβείου Παγκόσμιας Δέσμευσης Ποιότητας στην κατηγορία Διεθνές Αστέρι.

2007 - εγκαινιάζεται το σχολικό κτίριο: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Επιστήμες Υγείας και Εκπαίδευση.

2010 - Το Universidad del Este λαμβάνει πιστοποιήσεις από την Ένωση Σχολών και Προγραμμάτων για Συλλόγους Επιχειρήσεων (ACBSP), την Κοινή Επιτροπή Αναθεώρησης της Εκπαίδευσης στην Ακτινολογική Τεχνολογία (JRCERT) και την Αμερικανική Ομοσπονδία Γαστρονομίας (ACF).

2013 - Το Universidad del Este ανοίγει ένα γραφείο προώθησης στο Mayagüez και στο Arecibo και στην πρώτη εγκατάσταση του UNE Salud.

2014 - Ξεκινά η κατασκευή του μεγαλοπρεπούς κτηρίου της βιβλιοθήκης Jesús T. Piñero. Το πρόγραμμα μαγειρικής τέχνης ανοίγει στην Ουάσινγκτον, DC

2019 - Το Universidad del Este αλλάζει το όνομά του στην πανεπιστημιούπολη Universidad Ana G. Méndez Carolina.

Τοποθεσίες

 • Carolina

  Carretera 190 Km 1.8 Barrio Sabana Abajo, , Carolina

Ερωτήσεις