Keystone logo
University Mediterranean Podgorica International MBA στη διαχείριση, τη χρηματοδότηση και την βιομηχανία μεταποίησης αγροτικών προϊόντων
University Mediterranean Podgorica

International MBA στη διαχείριση, τη χρηματοδότηση και την βιομηχανία μεταποίησης αγροτικών προϊόντων

Podgorica, Μαυροβούνιο

0 Years

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Στην Πανεπιστημιούπολη

* Σύνολο δίδακτρα για 2 χρόνια είναι 6000 ευρώ για τους ξένους φοιτητές.

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας

Εισαγωγή

Η ιδέα για τη διοργάνωση αυτού του προγράμματος σπουδών συζητήθηκε διεξοδικά στο πλαίσιο του Tempus ντεμπούτο project-Μ, όπου συμμετείχαν το Πανεπιστήμιο του Ντέμπρετσεν (Ουγγαρία), Βουδαπέστη Business School (Ουγγαρία), Scottish Agricultural College (Ηνωμένο Βασίλειο) και το Πανεπιστήμιο του Wageningen (Κάτω Χώρες ). Οι εκπαιδευτικοί και ερευνητές από όλες τις εισηγμένες πανεπιστήμια συμμετείχαν στην προετοιμασία των επιμέρους μαθημάτων, καθώς και στην εφαρμογή ενός πιλοτικού κατάρτισης αποτελείται από τα ίδια θέματα που αναφέρονται στην παρούσα αίτηση. Το προτεινόμενο πρόγραμμα είναι συμβατό με τις μεταπτυχιακές σπουδές που προσφέρονται μέσα από το διεθνές πλαίσιο - το International MBA Δίκτυο Αγροτικής Οικονομίας και Εμπορίου. Το δίκτυο συγκεντρώνει 16 πανεπιστήμια στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ και κύριος στόχος της είναι να καθορίσει τα πρότυπα για ένα σύστημα υψηλής ποιότητας που αναγνωρίζεται σε όλες τις συμμετέχουσες χώρες. Τα πανεπιστήμια στο Δίκτυο είναι: Πανεπιστήμιο Wageningen? Scottish Agricultural College? Τσεχία Πανεπιστήμιο της Γεωργίας στην Πράγα? Βαρσοβία Γεωπονικό Πανεπιστήμιο? University College Cork? University of Wolverhampton? Πανεπιστήμιο Humboldt του Βερολίνου? Πανεπιστήμιο του Debrecen? Arkansas State University? Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Ουκρανίας? Timiryazev Ακαδημία της Μόσχας? Βουδαπέστη Business School? Πανεπιστήμιο του Hohenheim? Πανεπιστήμιο του Καζάν? Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου? Πανεπιστήμιο του Ζάγκρεμπ και του Πανεπιστημίου "Μεσόγειος" Ποντγκόριτσα. Μαθησιακού αποτελέσματος του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών International MBA στη Διοίκηση, Οικονομικών και Αγροτικής Οικονομίας προσφέρει διεπιστημονική γνώση σε μια σειρά κοινωνικών επιστημών, ιδίως τη διαχείριση, τη χρηματοδότηση, την οικονομία, την εμπορία και την βιομηχανία μεταποίησης αγροτικών προϊόντων. Μετά την ολοκλήρωση οι απόφοιτοι του προγράμματος αυτού θα είναι σε θέση να:

  • Ανάπτυξη στρατηγικών σχεδίων και επιχειρηματικών σχεδίων
  • Χρήση λογιστικών στοιχείων για τη διαχείριση
  • Ανάπτυξη σχεδίων μάρκετινγκ
  • Οι εργασίες σχετικά με τα οργανωτικά θέματα των αγροτικών επιχειρήσεων οργανώσεων
  • Κατανοήστε τις επιχειρηματικές συναλλαγές στις διεθνείς επιχειρήσεις
  • Χρήση σύγχρονων μεθόδων για την υποστήριξη λήψης αποφάσεων.

Δυνατοτήτων απασχόλησης Ο στόχος του προγράμματος είναι να επιτρέψει στους πτυχιούχους να γίνουν ηγέτες σε ένα διαφορετικό επιχειρηματικό περιβάλλον: επιχειρηματίες σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, επικεφαλής των τοπικών κυβερνήσεων και της αυτοδιοίκησης, οι διαχειριστές του εμπορίου και της διανομής των διαφόρων ειδών προϊόντων, καθώς και ως ηγέτες στη διαβούλευση και την εμπορία, ή τραπεζικές και ασφαλιστικές κ.λπ. Οι αποφοίτους θα είναι σε θέση να ασκήσουν τις γνώσεις τους σε ημέρα με την καθημερινή διαχείριση που χαρακτηρίζεται από μια όλο και πιο ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Οι μέθοδοι διδασκαλίας / μάθησης Το πρόγραμμα σπουδών παρέχει σημαντικές ατομικές εμπλοκή των μαθητών σε όλες τις ενότητες. Λόγω της σημαντικά μειωμένο αριθμό ωρών άμεσης διδασκαλίας, οι μαθητές θα πρέπει να αναμένεται να εργαστούν ατομικά μέσω σεμιναρίων και πρακτικών δοκίμια στην αγγλική γλώσσα. Μέσα από την επαφή με ξένους καθηγητές, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν διεθνή εμπειρία στον τομέα της έρευνας και επαγγελματική εργασία. Η έμφαση δίνεται επίσης και στην ατομική εργασία των μαθητών με τη βοήθεια της ακαδημαϊκής τους επόπτη και η χρήση υποχρεωτικών και προτεινόμενη βιβλιογραφία. Μια ποικιλία μεθόδων διδασκαλίας και μάθησης θα πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια: διαδραστικές διαλέξεις, μελέτες περιπτώσεων, την επίλυση των προβλημάτων, επιχειρηματικά παιχνίδια, συζητήσεις, εργαστήρια, κλπ. Ένα σημαντικό μέρος της κάθε εβδομάδα εντατικής μελέτης θα είναι η ανάλυση των μελετών περιπτώσεων πραγματικής ζωής γίνονται από ομάδες φοιτητών. Ομάδας ή μιας ομάδας εργασίας θα πρέπει να ενθαρρύνεται σε ολόκληρη την πορεία για να καταστεί δυνατή η ανταλλαγή γνώσεων και πληροφοριών μεταξύ των συμμετεχόντων. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις δεξιότητες παρουσίασης. Σύγχρονη διδακτικά βιβλία γραμμένα στα αγγλικά είναι υποχρεωτική για κάθε ενότητα.

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα