Keystone logo
UCD Michael Smurfit Graduate Business School

UCD Michael Smurfit Graduate Business School

UCD Michael Smurfit Graduate Business School

Εισαγωγή

UCD Michael Smurfit Graduate Business School είναι το κορυφαίο σχολείο επιχειρήσεων και το ερευνητικό κέντρο της Ιρλανδίας. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα μεταπτυχιακών επιχειρηματικών προγραμμάτων που εξοπλίζουν τους μαθητές για να γίνουν οι επιχειρηματικοί ηγέτες του μέλλοντος.

Η επιτυχία μας βασίζεται σε μια ακλόνητη δέσμευση για αριστεία. Είμαστε ένα από τα λιγότερα από 90 σχολεία σε όλο τον κόσμο που διαθέτουν τριπλή διαπίστευση από τους οργανισμούς διαπίστευσης των ΗΠΑ, της Ευρώπης και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ποιοι είμαστε

Η επιτυχία του UCD Smurfit School αποδίδεται σε μια ακλόνητη δέσμευση για αριστεία. Κατατάσσουμε παγκοσμίως και κατέχουμε το κύρος τριπλής διαπίστευσης από φορείς διαπίστευσης ΗΠΑ, Ευρώπης και ΗΒ.

Ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της φήμης μας ως μία από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων στον κόσμο είναι η ποιότητα και η εμπειρία της Σχολής μας. Στο UCD Smurfit School, προσλαμβάνουμε κορυφαίους ακαδημαϊκούς από όλο τον κόσμο, δημιουργώντας ένα διαφορετικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον διδασκαλίας και έρευνας. Έχουμε τον καλύτερο συνδυασμό φοιτητών ανθρώπων, καθηγητών και επαγγελματικού προσωπικού για να εμπνεύσουμε τη φαντασία σας και να τονώσουμε τη δημιουργικότητά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Γιατί Smurfit;

UCD Michael Smurfit Graduate Business School είναι μια δυναμική κοινότητα εκπαίδευσης και έρευνας με παγκοσμίου φήμης ακαδημαϊκούς, προσωπικό και μαθητές από όλο τον κόσμο που συμβάλλουν στη ζωντανή εμπορική πρωτεύουσα της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο. Από την επιρροή της διεθνούς επιχειρηματικής πολιτικής έως τη δημιουργία καινοτόμων αλγορίθμων για να κάνουν την καθημερινή τραπεζική ασφαλέστερη, η σχολή και οι ερευνητές μας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επιχειρηματικής καινοτομίας.

Ένας από τους βασικούς παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την έρευνα ενός μεταπτυχιακού σχολείου επιχειρήσεων είναι η ποιότητα. Η ποιότητα αποδεικνύεται στο UCD Smurfit School μέσω τομέων όπως οι πιστοποιήσεις μας, οι διεθνείς κατατάξεις, η μεταπτυχιακή απασχολησιμότητα, η σχολή, η έρευνα, οι απόφοιτοι και το φοιτητικό μας σώμα. Προσλαμβάνουμε σπουδαστές υψηλότερης ποιότητας από όλο τον κόσμο που αποτελούν τον πυρήνα της κοινότητάς μας και στηρίζουν το συναρπαστικό εκπαιδευτικό ταξίδι στο UCD Smurfit School.

Κατάταξη παγκοσμίως

Τα προγράμματά μας κατατάσσονται με συνέπεια στα 100 κορυφαία στον κόσμο από τους Financial Times και The Economist Intelligence Unit. Αυτές οι ταξινομήσεις μας συγκρίνουν με τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων του κόσμου και συμβάλλουν σε μια εξαιρετική διεθνή φήμη μεταξύ ακαδημαϊκών, εργοδοτών και επιχειρηματικών ηγετών.

Triple Accredited

Είμαστε η μόνη σχολή επιχειρήσεων στην Ιρλανδία και μία από τις ελίτ ομάδες σχολείων παγκοσμίως, που κατέχουμε το τριπλό στέμμα διαπίστευσης από τρία κέντρα επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής αριστείας - AACSB (ΗΠΑ), AMBA (UK) και EQUIS (Ευρώπη). Λιγότερο από το 1% των σχολών επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο είναι τριπλής πιστοποίησης. Οι πιστοποιήσεις μας είναι ένα σήμα ποιότητας από διεθνείς ανεξάρτητους συνομηλίκους και αποτελούν εγγύηση ότι οι σπουδαστές θα λάβουν ένα κορυφαίας ποιότητας, διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο.

Ακαδημαϊκή Αριστεία

Ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της φήμης μας είναι η ποιότητα και η εξειδίκευση της 100-δυναμικής σχολής μας, που αποτελείται από κορυφαίους ειδικούς διδασκαλίας σε θέματα που εκτείνονται στους βασικούς κλάδους των επιχειρήσεων και της διοίκησης, που προσλαμβάνονται από όλο τον κόσμο. Οι σημαντικές φωνές και η εξειδίκευσή τους απαιτούνται και η σχολή μας συμβάλλει τακτικά σε εθνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης. Είναι διεθνείς ηγέτες με το 20% της σχολής μας να δημοσιεύεται σε περιοδικά FT50 και το 10% να δημοσιεύει 3x ή περισσότερα σε περιοδικά FT50. Επιπλέον, ενώ το 30% της σχολής μας είναι γυναίκες, είναι υπεύθυνοι για το 65% όλων των δημοσιεύσεων.

Οι άνθρωποί μας

Με μια διαφορετική ομάδα περισσότερων από 1.100 μαθητών από περισσότερες από 70 χώρες, προσφέρουμε στους μαθητές μας την ευκαιρία να συνεργαστούν και να μάθουν από τα καλύτερα και πιο φωτεινά από όλο τον κόσμο. Το αφοσιωμένο προσωπικό μας παρέχει υποστήριξη και καθοδήγηση στους μαθητές διασφαλίζοντας ότι το εκπαιδευτικό τους ταξίδι είναι πλούσιο και ικανοποιητικό.

Παγκόσμιο Δίκτυο Αποφοίτων

Οι προσπάθειες δέσμευσης έχουν οδηγήσει σε μία από τις κορυφαίες κοινότητες αποφοίτων σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο με περισσότερους από 98.000 επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο, σε πάνω από 40 διεθνή κεφάλαια, που συμμετέχουν ενεργά με τους μαθητές και τα προγράμματά μας. Πολλοί από τους αποφοίτους μας είναι ηγέτες επιχειρήσεων όχι μόνο στην κοινότητά τους αλλά και σε όλο τον κόσμο στις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου. Οι απόφοιτοί μας επωφελούνται από μια σειρά πόρων και υποστήριξης από την αφοσιωμένη ομάδα αποφοίτων μας και έχουν την ευκαιρία να χτίσουν το παγκόσμιο δίκτυό τους με άλλους αποφοίτους και την ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα.

Επιπτώσεις σταδιοδρομίας

Οι απόφοιτοί μας έχουν μεγάλη ζήτηση με κατά μέσο όρο 84% των φοιτητών MSc που απασχολούνται εντός 6 μηνών από την αποφοίτησή τους (πηγή: Πρώτη έκθεση προορισμού) και το 86% των αποφοίτων ΜΒΑ πλήρους απασχόλησης απασχολήθηκαν εντός 3 μηνών από την αποφοίτηση. (Πηγή: FT Global MBA Ranking 2020). Οι απόφοιτοι του προγράμματος MBA είδαν τους μισθούς τους να αυξάνονται κατά 68% κατά μέσο όρο εντός τριών ετών από την ολοκλήρωση του MBA (Πηγή: FT Global MBA Ranking 2020).

Ομορφιά μας Campus

Το UCD Smurfit School βρίσκεται δίπλα στο παραθαλάσσιο χωριό Blackrock και βρίσκεται λιγότερο από 10χλμ. Νότια του Δουβλίνου. Η μοναδική και όμορφη πανεπιστημιούπολη μας προσφέρει εγκαταστάσεις πρώτης κατηγορίας για τους μαθητές μας να σπουδάσουν, να χαλαρώσουν και να κοινωνικοποιηθούν στη γύρω περιοχή ενός υπέροχου κτήματος.

Εύρος προγραμμάτων

Ως το κορυφαίο σχολείο επιχειρήσεων και το ερευνητικό κέντρο της Ιρλανδίας, προσφέρουμε ένα παγκόσμιο MBA, ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων επιχειρηματικών πλοιάρχων, ένα κορυφαίο διδακτορικό πρόγραμμα και μια σειρά διεθνώς αναγνωρισμένων προγραμμάτων Executive Development. Αξιολογούμε συνεχώς τα προγράμματά μας για να καλύψουμε τις ανάγκες ενός ταχέως μεταβαλλόμενου κόσμου.

Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Προσπαθούμε να δώσουμε στους μαθητές μας μια ολιστική εκπαίδευση, ενσταλάσσοντας τους την επιθυμία να μάθουν και να δημιουργήσουν, να αναρωτιούνται και να σκέφτονται, να καινοτομούν και να συνεισφέρουν στην κοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Καλλιεργούμε ενημερωμένους, ευέλικτους, κριτικούς και ηθικούς στοχαστές και δημιουργούς και δημιουργούμε ευκαιρίες να μάθουμε από διαφορετικές οπτικές γωνίες σε διαφορετικά περιβάλλοντα, μέσα από μια πλούσια ποικιλία προγραμμάτων, διδασκαλίας και έρευνας. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπουμε τις μετασχηματιστικές μάθηση για τους μαθητές μας.

Παγκόσμια εστίαση και διεθνής ποικιλομορφία

Μέλος του δικτύου Παγκόσμιου Δικτύου Προηγμένης Διαχείρισης (GNAM) 30 σχολών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των Yale, INSEAD και LSE, το UCD Smurfit School προσφέρει στους μαθητές μια μοναδική παγκόσμια προοπτική. Περίπου το 50% των μαθητών μας είναι διεθνείς, εκπροσωπώντας περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως, προσθέτοντας μια ευπρόσδεκτη και σημαντική διαπολιτισμική διάσταση στη ζωή και τη μάθηση στο UCD Smurfit School.

Δουβλίνο, Ιρλανδία

Η Ιρλανδία είναι μια παγκόσμια, ανοιχτή οικονομία. Ο αγγλόφωνος, φιλικός και καλά μορφωμένος πληθυσμός μας έχει προσελκύσει παγκόσμιες εταιρείες σε ΤΠΕ, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαρμακευτικά προϊόντα και χρηματοοικονομικά, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών όπως η Google, το Facebook, η Intel, η Apple και η Microsoft, οι οποίες συνεργάζονται μαζί μας και απασχολούν τους αποφοίτους μας. Είμαστε περήφανοι που έχουμε ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά συστήματα στον κόσμο και μια διεθνώς φημισμένη φήμη για την ακαδημαϊκή ποιότητα.

148202_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg

Η αποστολή και το όραμά μας

Με μεγάλη συμμετοχή σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο, το όραμα της UCD είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ως παγκόσμιο πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας όσον αφορά το πλήρες φάσμα επιστημονικών μας κλάδων, στην εμβέλεια και τον αντίκτυπο της έρευνας και της καινοτομίας μας, στην ολιστική εκπαιδευτική μας εμπειρία, στην ποικιλομορφία της κοινότητάς μας και στη δέσμευσή μας με όλους τους τομείς της κοινωνίας και με όλες τις περιοχές του κόσμου.

Η αποστολή μας: Εκπαιδεύστε, υποστηρίξτε και εμπνεύστε

  • Να υποστηρίξει την ανάπτυξη της ιρλανδικής και διεθνούς κοινωνίας, εκπαιδεύοντας μελλοντικούς επιχειρηματικούς ηγέτες στα υψηλότερα ποιοτικά διεθνή πρότυπα.
  • Να εμπνεύσουν και να διευκολύνουν τους μαθητές να επιτύχουν το πλήρες δυναμικό τους και να μεγιστοποιήσουν τη θετική συμβολή τους στην επιχείρηση και την κοινωνία, τόσο στην Ιρλανδία όσο και παγκοσμίως.
  • Να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να εξυπηρετήσουν καλύτερα την κοινωνία παγκοσμίως μέσω της παροχής καινοτόμων και σημαντικών ερευνών.

Το όραμά μας - Ένα μέλλον στην παγκόσμια σκηνή

  • Να είναι παγκόσμιος ηγέτης στην εκπαίδευση και την έρευνα των επιχειρήσεων, παρέχοντας με συνέπεια τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας και αναγνωρίζεται ως μία από τις 50 κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων στον κόσμο.
  • Να υπερέχει και να καινοτομεί με ένα διακριτικό διεθνές πλεονέκτημα σε παγκόσμια σχετικούς τομείς όπως η ψηφιακή επιχείρηση και το μέλλον των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.
  • Να επαναπροσδιορίζουμε συνεχώς τον τρόπο διδασκαλίας και μάθησης των επιχειρήσεων για να εμπνεύσουμε την επόμενη γενιά ηγετών στον κόσμο και για τον κόσμο.

Κατάταξη και πιστοποιήσεις

Το UCD Smurfit School είναι η μόνη σχολή επιχειρήσεων στην Ιρλανδία και μία από τις ελίτ ομάδα σχολείων παγκοσμίως που κατέχουν το «τριπλό στέμμα» διαπίστευσης από τα τρία κέντρα επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής αριστείας, EQU IS, AACSB και AMBA. Για τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, τα προγράμματά μας κατατάσσονται με συνέπεια από το διάσημο παγκόσμιο Top 1. Financial Times και Economist Rankings.

Η κατάταξη και η διαπίστευσή μας αποτελούν απόδειξη ποιότητας και μας συγκρίνουν ως προς τις καλύτερες σχολές επιχειρήσεων στον κόσμο.

Τοποθεσίες

  • Blackrock

    Carysfort Avenue, , Blackrock

Προγράμματα

Ερωτήσεις