Keystone logo
UC Irvine - Merage School of Business

UC Irvine - Merage School of Business

UC Irvine - Merage School of Business

Εισαγωγή

Τα κορυφαία στελέχη του κλάδου παρέχουν συνεχώς τη συμβολή του Merage School για το πώς βλέπουν τις αντίστοιχες βιομηχανίες τους να αλλάζουν μέσω της επίδρασης της τεχνολογίας. Τα μετασχηματισμένα αναλυτικά μας προγράμματα αντικατοπτρίζουν νέες επιχειρηματικές ανάγκες στον σύγχρονο κόσμο, εστιάζοντας σε ιδέες που μπορούν να υλοποιηθούν και χτίζοντας ένα νέο σύνολο ικανοτήτων προσαρμοσμένων στην ψηφιακή εποχή. Οι δεξιότητες λήψης αποφάσεων που βασίζονται στην εμπειρία ενσωματώνονται στο πρόγραμμα σπουδών με τη λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων στην πρώτη γραμμή. Τα στοιχεία βιωματικής μάθησης συνεχίζουν να παρέχουν εκπαίδευση σε πραγματικό κόσμο, επιτρέποντας σε ομάδες μαθητών να βυθιστούν σε πολύτιμα έργα με εταιρείες της περιοχής.

Τοποθετημένο στην καρδιά της "Tech Coast" της κομητείας Όραντζ, το Merage School περιβάλλεται από ένα δίκτυο επιχειρήσεων αιχμής σε ένα εξελισσόμενο οικοσύστημα εταιρειών τεχνολογίας, όπως η Amazon, η Google και η Western Digital, καθώς και εταιρείες με γνώσεις ψηφιακής τεχνολογίας, όπως η Capital Group. Disney, Experian, Hyundai, Pacific Life και Taco Bell. Σε αυτό το περιβάλλον το Merage School προετοιμάζει τους μαθητές για τις ανατρεπτικές τεχνολογικές δυνάμεις που θα συναντήσουν ως μελλοντικοί ηγέτες επιχειρήσεων.

Στρατηγικό σχέδιο

Η ευκινησία είναι το κλειδί για την επιβίωση στην ταχέως μεταβαλλόμενη παγκόσμια οικονομία μας. Το Paul Merage School of Business αναπτύσσει και εξοπλίζει τους ηγέτες με κρίσιμες επιχειρηματικές και ηγετικές δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία μέσω προγραμμάτων που προσαρμόζονται συνεχώς για να αντιμετωπίζουν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες κοινωνικές, τεχνολογικές και οικονομικές ευκαιρίες και προκλήσεις στον ψηφιακά καθοδηγούμενο κόσμο μας. Προσφέρουμε τρία δυναμικά προγράμματα MBA, Master of Professional Accountancy, Master of Finance, Master of Innovation and Entrepreneurship, MS in Business Analytics, MS in Biotechnology Management, MS in Engineering Management, PhD και προπτυχιακά πτυχία επιχειρήσεων που επικεντρώνονται σε δημιουργικά και κριτικά δεξιότητες σκέψης, στρατηγική λήψη αποφάσεων, ηγεσία, καινοτομία και συνεργασία μέσω εμπειριών στην τάξη και επιτόπου με επιχειρηματικά προβλήματα του πραγματικού κόσμου. Ενώ το Merage School είναι σχετικά νέο (ιδρύθηκε το 1965), αναπτύχθηκε γρήγορα για να κατατάσσεται σταθερά μεταξύ του κορυφαίου 5% όλων των διαπιστευμένων από την AACSB προγραμμάτων μέσω εξαιρετικών προσλήψεων φοιτητών, καθηγητών παγκόσμιας κλάσης, ενός ισχυρού δικτύου αποφοίτων και στενών σχέσεων και με τους δύο μεμονωμένα στελέχη επιχειρήσεων και παγκόσμιες εταιρείες. Συνδυάζουμε τα ακαδημαϊκά πλεονεκτήματα, την ποικιλομορφία και τις καλύτερες παραδόσεις του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια με το πρωτοποριακό, επιχειρηματικό πνεύμα της Orange County στην καρδιά της Τεχνολογικής Ακτής της Νότιας Καλιφόρνια.

Οραμα

Να βρεθείτε στην πρώτη γραμμή της εκπαίδευσης και της έρευνας μεταξύ των κορυφαίων παγκοσμίως σχολών επιχειρήσεων.

Αποστολή

Αναπτύξτε παγκόσμιους ανταγωνιστικούς μετασχηματιστικούς ηγέτες σε μια ποικιλόμορφη, συνεργατική, μαθητοκεντρική κοινότητα όπου η ακαδημαϊκή αριστεία και η πρακτική εφαρμογή συνενώνονται.

Η Στρατηγική μας Ταυτότητα

Είμαστε μια σχολή επιχειρήσεων που δεσμεύεται να εξυπηρετεί τους μαθητές, τους αποφοίτους, τους επιχειρηματικούς εταίρους και τις ακαδημαϊκές κοινότητες. Μαζί μοιραζόμαστε μια βασική στρατηγική ταυτότητα.

  • Ποιοι Είμαστε: Είμαστε φιλόδοξοι. Είμαστε πνευματικά πεινασμένοι. Έχουμε ένα κάλεσμα να προσφέρουμε εκπαιδευτική αριστεία εκτιμώντας τη διαφορετικότητα, τη συνεργασία, τη συμπερίληψη και τον σεβασμό. Γιορτάζουμε τόσο την ακαδημαϊκή παράδοση του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια όσο και το καινοτόμο πνεύμα μας ως μία από τις νεότερες πανεπιστημιουπόλεις του.
  • Τι κάνουμε: Παρέχουμε ηγεσία σκέψης και εκπαιδεύουμε επαγγελματίες για να οδηγούν σε αξία για μια ζωή – για το μέλλον των επιχειρήσεων και της κοινωνίας, σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.
  • Πού το κάνουμε: Είμαστε η καρδιά της επιχειρηματικής κοινότητας της Κομητείας Όραντζ της Καλιφόρνια. ένα ζωντανό οικοσύστημα με παγκόσμια εμβέλεια. Ως εκ τούτου, είμαστε σε μοναδική θέση να προσελκύουμε μελετητές, φοιτητές και συνεργάτες, εγχώρια και διεθνώς.
  • Πώς το κάνουμε: Ενθαρρύνουμε τη συνεργασία μεταξύ των φοιτητών, του διδακτικού προσωπικού, του πανεπιστημίου και της κοινότητάς μας. Υπερέχουμε παρέχοντας πρόσβαση και ανάπτυξη εντός των προγραμμάτων, του διδακτικού προσωπικού και του προσωπικού μας. Καινοτομούμε λειτουργικά για να διασφαλίσουμε ότι παραμένουμε σχετικοί και οικονομικά αποδοτικοί σε έναν κόσμο που αλλάζει ταχέως.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

Τοποθεσίες
  • Irvine, CA 92697-3125, 92697, Irvine

Ερωτήσεις