Keystone logo
© Tomorrow University of Applied Sciences
Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε στο παγκόσμιο πανεπιστήμιο για εντυπωσιακές σταδιοδρομίες. Στο Tomorrow University, η αποστολή μας είναι να ενδυναμώσουμε τους μαθητές με τις δεξιότητες, το δίκτυο και την καθοδήγηση που χρειάζονται για να οικοδομήσουν μια στοχευμένη καριέρα και να οδηγήσουν τη μετάβαση προς ένα βιώσιμο μέλλον.

Προσαρμόστε το μετασχηματιστικό σας ταξίδι στη μοναδική αποστολή σας, σκεφτείτε πέρα ​​από τα όρια, φανταστείτε ξανά το μέλλον και αντιμετωπίστε περίπλοκες κοινωνικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις.

Η μετάβαση σε ένα βιώσιμο μέλλον ξεκινά από εσάς

Τα προγράμματά μας σε βιωσιμότητα, επιχειρηματική καινοτομία, τεχνητή νοημοσύνη & Οι βιώσιμες τεχνολογίες, η ηγεσία και η επιχειρηματικότητα σας βοηθούν να ανακαλύψετε τα δυνατά σας σημεία, να ευθυγραμμίσετε την εκπαίδευσή σας με τις αξίες σας και να έχετε ουσιαστικό αντίκτυπο στον κόσμο.

Το πρόγραμμα σπουδών μας με επίκεντρο τον αντίκτυπο σας εξοπλίζει με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και το δίκτυο που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του πραγματικού κόσμου και την καθοδήγηση των επιχειρήσεων προς ένα βιώσιμο μέλλον.

Στο Tomorrow University, θα συμμετάσχετε σε ένα ποικίλο και υποστηρικτικό δίκτυο ομοϊδεατών μαθητών, συμβούλων και ειδικών του κλάδου που είναι αφοσιωμένοι στην οδήγηση θετικών αλλαγών.

Ευέλικτη και εξατομικευμένη μάθηση προσαρμοσμένη στην αποστολή σας

Το μοντέλο εκμάθησής μας ευθυγραμμίζεται με τους προσωπικούς σας στόχους, εστιάζοντας στην ανάπτυξη πρακτικών δεξιοτήτων μέσω της μάθησης βάσει προκλήσεων από κορυφαίους ειδικούς στον κόσμο. Αυτή η προσέγγιση προωθεί την προσωπική ανάπτυξη και σας προετοιμάζει να μεταμορφώσετε τόσο τον εαυτό σας όσο και την παγκόσμια οικονομία.

Αξιοποιούμε την επιστήμη και την τεχνολογία εκμάθησης αιχμής για να δημιουργήσουμε ευέλικτες, προσβάσιμες και κατ' απαίτηση μαθησιακές εμπειρίες, εξοπλίζοντάς σας με σκοπό, δυνατότητες και κοινότητα. Τα ασύγχρονα μαθήματα σε μέγεθος μπουκιάς διευκολύνουν την εξισορρόπηση εργασίας και σπουδών, με πάνω από το 80% των μαθητών μας να εργάζονται με πλήρες ωράριο ενώ μελετούν.

Ως παγκόσμιοι ηγέτες στην εκπαιδευτική καινοτομία, προσφέρουμε ένα πλήρως απομακρυσμένο περιβάλλον μάθησης χρησιμοποιώντας τεχνολογία επόμενης γενιάς για να καταστεί δυνατή η διασυνοριακή κοινωνική μάθηση. Η εικονική μας πλατφόρμα είναι προσβάσιμη σε όλες τις κινητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του Apple Vision Pro, και έχει βελτιωθεί με προσωπικές εκδηλώσεις και κόμβους πόλεων παγκοσμίως, ενισχύοντας ουσιαστικές συνδέσεις με συναδέλφους, καθηγητές και συνεργάτες του κλάδου.

Γιατί να μάθουμε με ToU;

Εξατομικευμένο & Μάθηση με γνώμονα το σκοπό

Προσαρμόστε το πρόγραμμα σπουδών σας στις ανάγκες και τις φιλοδοξίες σας, ενώ αποκτάτε πρακτικές δεξιότητες μέσω πραγματικών έργων. Αντί για παραδοσιακές εξετάσεις, αντιμετωπίστε παγκόσμιες προκλήσεις με τους συνεργάτες του κλάδου μας και αποκτήστε πρόσβαση σε μαθήματα επιλογής και εξωσχολικά μαθήματα που ευθυγραμμίζονται με το σκοπό και τους στόχους σας.

Παγκόσμια Κοινότητα

Γίνετε μέρος ενός ποικίλου, παγκόσμιου δικτύου συνομηλίκων, συμβούλων του κλάδου και ακαδημαϊκών που είναι αφοσιωμένοι στο να κάνουν τη διαφορά. Ανταλλάξτε ιδέες, μοιραστείτε εμπειρίες και συνεργαστείτε με άτομα που είναι πρόθυμα να υποστηρίξουν το ταξίδι σας και να σας βοηθήσουν να έχετε ουσιαστικό αντίκτυπο.

Χωρίς Εξετάσεις, Μάθηση με βάση την πρόκληση

Συμμετέχετε σε πρακτικά έργα που σας διδάσκουν πώς να εφαρμόζετε την έρευνα σε διάφορα πεδία και αναπτύσσετε λύσεις σε πολύπλοκα ζητήματα μέσω πρακτικών εμπειριών από τον πραγματικό κόσμο.

Απομακρυσμένο, αλλά ποτέ μόνος

Απολαύστε ένα πλήρως ενσωματωμένο διαδικτυακό περιβάλλον μάθησης όπου δεν σπουδάζετε ποτέ απομονωμένοι. Αλληλεπιδράστε με συμμαθητές, συνεργαστείτε σε έργα και συνδεθείτε μέσω εικονικών και προσωπικών εκδηλώσεων. Από την πρώτη μέρα, θα δημιουργήσετε το δίκτυο που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας.

Συνάφεια κλάδου

Συνεργαστείτε με κορυφαίες εταιρείες και ειδικούς του κλάδου σε στρατηγικά έργα, μαθαίνοντας πώς να αξιοποιείτε τις γνώσεις σας και να εφαρμόζετε τις δεξιότητές σας σε προκλήσεις του πραγματικού κόσμου.

Ευέλικτη μάθηση για εργαζόμενους επαγγελματίες

Εξισορροπήστε εύκολα την εργασία, τη μελέτη και άλλες υποχρεώσεις της ζωής. Με μία μόνο ζωντανή υποχρεωτική συνεδρία την εβδομάδα, μελετήστε στον δικό σας χρόνο και με ρυθμό που σας ταιριάζει.

Οικονομικά προσβάσιμο

Ευέλικτα μοντέλα διδάκτρων και προγράμματα πληρωμής (συμπεριλαμβανομένων των μηνιαίων δόσεων), χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Ευκαιρίες καριέρας

Να είστε καλά προετοιμασμένοι για ρόλους του σήμερα και του μέλλοντος, τοποθετώντας τον εαυτό σας για σημαντικές και ικανοποιητικές επαγγελματικές προόδους.

Διαπίστευση

Ιδρύθηκε το Βερολίνο, παγκοσμίως αναγνωρισμένο.

Είμαστε ένα επίσημο γερμανικό πανεπιστήμιο αναγνωρισμένο από το κράτος, που συνδυάζει την ποιότητα, την καινοτομία και την ευελιξία για να εξασφαλίσει ότι θα λάβετε μια παγκόσμιας κλάσης εκπαιδευτική εμπειρία. Το πρόγραμμα Impact MBA είναι διαπιστευμένο μέσω του Ινστιτούτου Διαπίστευσης, Πιστοποίησης και Διασφάλισης Ποιότητας (ACQUIN), μιας αξιόπιστης ένωσης μη κερδοσκοπικού οργανισμού που περιλαμβάνει πάνω από 150 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη, αναγνωρίζοντας τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας που επιτάσσει το Επίσημο Συμβούλιο Διαπίστευσης της Γερμανίας.

Επαναστατικά προγράμματα μάθησης

Το πάθος μας έγκειται στην επανάσταση στην εκπαίδευση για να έχουμε παγκόσμιο αντίκτυπο. Έχουμε την τιμή να είμαστε μέλη του Leaders for Climate Action και είμαστε υπερήφανοι που αναγνωρίζουμε ως το «Κορυφαίο καινοτόμο ίδρυμα EdTech στην Ευρώπη και παγκοσμίως» για τις συνεχείς προσπάθειές μας στην καινοτομία και την αριστεία στον τομέα της εκπαίδευσης.

Όλα τα προγράμματα MBA μπορούν πλέον να μελετηθούν με το Apple Vision Pro!

Ζήστε μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία MBA.

Μαρτυρίες Φοιτητών

Εισαγωγές

Στο Tomorrow University, αναγνωρίζουμε ότι η αποτελεσματική ηγεσία υπερβαίνει τις τυποποιημένες βαθμολογίες εξετάσεων —δεν απαιτείται GRE/GMAT . Τα κριτήρια καταλληλότητας των προγραμμάτων μας εστιάζονται στο ακαδημαϊκό υπόβαθρο, την επαγγελματική εμπειρία και τον προσωπικό σας σκοπό.

Εκτιμούμε τον σκοπό σας και τον αντίκτυπο που σκοπεύετε να δημιουργήσετε, αξιολογώντας τον τρόπο με τον οποίο ευθυγραμμίζεται με την κοινότητά μας.

Υποστήριξη εφαρμογής:

Η αποκλειστική μας Ομάδα Εισδοχής είναι εδώ για να σας υποστηρίξει σε όλη τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Από την αρχική σας έρευνα έως την τελική υποβολή, διασφαλίζουμε μια απρόσκοπτη και καθοδηγούμενη εμπειρία.

 • Αρχική έρευνα: Λάβετε εξατομικευμένες συμβουλές και απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.
 • Οδηγίες εφαρμογής: Λάβετε βοήθεια βήμα προς βήμα για την προετοιμασία της αίτησής σας.
 • Συνεχής υποστήριξη: Επωφεληθείτε από τη συνεχή υποστήριξη για την αντιμετώπιση τυχόν ανησυχιών ή προκλήσεων.

Ελάτε μαζί μας στο Πανεπιστήμιο του αύριο, όπου το ταξίδι σας προς την αποτελεσματική ηγεσία ξεκινά με μια κοινότητα που εκτιμά τον σκοπό και τις δυνατότητές σας.

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

To Tomorrow University έχει δεσμευτεί να κάνει την εκπαίδευση προσβάσιμη και οικονομικά προσιτή. Προσφέρουμε διάφορες επιλογές οικονομικής υποστήριξης για να διευκολύνουμε το ταξίδι σας.

Υποτροφίες: Διατίθενται διαφορετικές υποτροφίες για την υποστήριξη των φοιτητών με βάση την αξία, τις ανάγκες και τις δυνατότητες επιρροής.

Συμφωνία μεριδίου εισοδήματος (ISA): Ένα ISA σάς επιτρέπει να σπουδάζετε τώρα και να πληρώνετε ένα ποσοστό του εισοδήματός σας μόλις αρχίσετε να εργάζεστε, καθιστώντας την εκπαίδευση οικονομικά διαχειρίσιμη.

Δημόσια χρηματοδότηση: Εξερευνήστε τις δυνατότητες δημόσιας χρηματοδότησης για να καλύψετε το κόστος της εκπαίδευσης σας.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Βραβεία & διαπιστεύσεις

  Το Tomorrow University είναι ένα αναγνωρισμένο από το γερμανικό κράτος, αφιερωμένο στην παροχή μιας εκπαιδευτικής εμπειρίας παγκόσμιας κλάσης που συνδυάζει ποιότητα, καινοτομία και ευελιξία. Τα προγράμματά μας είναι διαπιστευμένα από το Επίσημο Συμβούλιο Διαπίστευσης της Γερμανίας.

  Είμαστε περήφανοι που αναγνωρίζουμε ως κορυφαίο καινοτόμο ίδρυμα EdTech στην Ευρώπη και παγκοσμίως. Ως μέλη του Leaders for Climate Action, δεσμευόμαστε να έχουμε παγκόσμιο αντίκτυπο με έμφαση στους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης.
  .


  Ερωτήσεις