Keystone logo
The Lisbon MBA

The Lisbon MBA

The Lisbon MBA

Εισαγωγή

Λισαβόνα

Το μήνυμα καλωσορίσματος του Dean

Με μεγάλη περηφάνια και ενθουσιασμό σας καλωσορίζουμε στο The Lisbon MBA.

Το MBA της Λισαβόνας είναι μια κοινοπραξία μεταξύ της Católica-Lisbon και της Nova SBE - δύο κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων στην Ευρώπη.

Αυτή η εταιρική σχέση περιλαμβάνει ένα διετές Executive MBA μερικής απασχόλησης και ένα διεθνές πλήρες ωράριο MBA, σε συνεργασία με την αριστοκρατική σχολή διαχείρισης Sloan της MIT.

Σύμφωνα με το 2017 Financial Times Top 100 Παγκόσμια Κατάταξη MBA, η Λισσαβόνα MBA International Full Time είναι το 20ο καλύτερο πρόγραμμα MBA στην Ευρώπη. Είμαστε επίσης ως πρώτος MBA στην Ευρώπη σε διεθνή εμπειρία μαθήματος, μία από τις βασικές μας προτεραιότητες.

Το Executive MBA της Λισαβόνας θεωρήθηκε το 52ο καλύτερο Executive MBA στην Ευρώπη, σύμφωνα με την κατάταξη των ευρωπαϊκών σχολών επιχειρήσεων 2016 Financial Times.

Το MBA της Λισαβόνας παρέχει μια πλατφόρμα όπου οι ταλαντούχοι, φιλόδοξοι και σπουδαίοι φοιτητές από όλο τον κόσμο μπορούν να συναντηθούν και να συμμετάσχουν σε ενεργή μάθηση, αλληλεπιδρώντας με κορυφαία σχολή.

Γιατί πρέπει να θεωρήσετε την πλατφόρμα MBA της Λισαβόνας ως την επιλογή σας για ένα MBA:

  • Και τα δύο προγράμματα έχουν ένα αναγνωρισμένο σώμα διδασκόντων, εκπαιδευμένο στα καλύτερα σχολεία του κόσμου, συμμετέχοντας βαθιά σε έρευνα υψηλής ποιότητας και σε αρμονία με τις τελευταίες εξελίξεις στη θεωρία και πρακτική της διαχείρισης.
  • Και τα δύο προγράμματα είναι τα υψηλότερα κατατάσσονται Πορτογαλικά MBAs στις Financial Times MBA Rankings?
  • Και τα δύο προγράμματα παρουσιάζουν ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών, τονώνοντας την αυστηρή ανάλυση, τη χρήση δεξιοτήτων συναισθηματικής νοημοσύνης, την κοινωνικά υπεύθυνη συμπεριφορά και την πρακτική μάθηση. Ένα πρόγραμμα σπουδών που είναι μια γέφυρα μεταξύ ακαδημαϊκού και εταιρικού κόσμου, μεταξύ θεωρίας και πρακτικής, μεταξύ κερδών και ανθρώπων, μεταξύ του αριστερού και του δεξιού ημισφαιρίου του εγκεφάλου και μεταξύ των γεωγραφικών περιοχών του κόσμου.
  • Διασφαλίζουμε ισχυρούς δεσμούς με τον εταιρικό κόσμο, με μεγάλες εταιρείες που συμμετέχουν στενά στη διακυβέρνησή του και χορηγώντας ένα δίκτυο πρακτικών και συνδέσεων.
  • Και τα δύο προγράμματα προσφέρονται στο ζεστό και ακόμα κοσμοπολίτικο περιβάλλον της όμορφης και ευχάριστης Λισαβόνας. Εδώ οι σπουδαστές μπορούν να συνδυάσουν την εργασία και την ευχαρίστηση, όπως σε πολύ λίγα μέρη του κόσμου.

Daniel Traca - Dean Nova SBE και Francisco Veloso - Dean Católica-Λισσαβώναεπιχείρηση

Το πλεονέκτημα MBA της Λισαβόνας

Εάν σκέφτεστε να κάνετε ένα MBA στην Πορτογαλία, πιθανότατα έχετε απευθυνθεί στις κύριες σχολές επιχειρήσεων της χώρας και έχετε συνειδητοποιήσει ότι η Católica και η Nova δεν προσφέρουν πλέον ξεχωριστά προγράμματα MBA.

Ας μοιραστώ πώς ξεκίνησε ... Το έργο ξεκίνησε το 2006 όταν η MIT Sloan School of Management επισκέφθηκε την Πορτογαλία με σκοπό να δημιουργήσει μια εταιρική σχέση και να ξεκινήσει ένα διεθνές MBA. Το MBA της Λισαβόνας γεννήθηκε το 2007 ως κοινοπραξία μεταξύ της Católica-Lisbon και της Nova SBE, των δύο κορυφαίων b-schools στην Πορτογαλία. Και οι δύο ένωσαν τις προσπάθειές τους να ανταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά, ξεκινώντας με την προσφορά ενός προγράμματος μερικής απασχόλησης την ίδια χρονιά. Αργότερα, τον Ιανουάριο του 2009, η Λισσαβώνα MBA International, με την εταιρική σχέση της MIT Sloan, καλωσορίζει την πρώτη της τάξη.

Εδώ μπορείτε να πάρετε το The Lisbon MBA:

Όπου συναντούν τα ταλέντα και η αγορά

Το MBA της Λισαβόνας θα σας μεταμορφώσει, επαγγελματικά και προσωπικά. Όταν ασχολείστε με το MBA της Λισσαβόνας, θα είστε μέρος μιας δυναμικής κοινότητας που πιστεύει ότι θα έχει θετικό αντίκτυπο στον κόσμο μέσω προσεγμένης ηγεσίας και καινοτόμων ιδεών. Τα προγράμματα MBA μας έχουν σχεδιαστεί για ταλαντούχους επαγγελματίες που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους και θα σας βοηθήσουμε να σας οδηγήσουμε στις φιλοδοξίες της σταδιοδρομίας σας, επειδή είμαστε αφοσιωμένοι στην επιτυχία σας.

Θα συμμετάσχετε σε ένα ελίτ πρόγραμμα MBA

Η συνεργασία μας μεταξύ των δύο κορυφαίων σχολών επιχειρήσεων στην Πορτογαλία - Nova SBE και Católica-Λισαβόνας - είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και είμαστε μέλος μιας ελίτ ομάδας σχολών επιχειρήσεων - λιγότερο από το 1% στον κόσμο - που κατέχει την τριπλή διαπίστευση (AACSB , EQUIS και AMBA).

Το Λισσαβόνα MBA International πλήρους απασχόλησης πρόγραμμα θεωρήθηκε ένα από τα καλύτερα προγράμματα MBA στην Ευρώπη από το 2016 Financial Times Top 100 Global MBA Rankings - 20ος καλύτερος στην Ευρώπη - και 1ος παγκοσμίως στην κατηγορία "International Course Experience".

Θα παρατηρήσετε και θα είστε μέρος της οικογένειάς μας

Στο MBA της Λισαβόνας δεν θα είστε "άλλος οδοντωτός στη μηχανή" - η μοναδική φιλοσοφία μπουτίκ ΜΒΑ μας έχει σχεδιαστεί για να κάνει την εμπειρία MBA σας βιώσιμη και εξατομικευμένη.

Οι τάξεις στο MBA της Λισαβόνας έχουν μέγεθος για να μεγιστοποιήσουν τη μαθησιακή σας εμπειρία, δημιουργώντας ένα οικείο περιβάλλον στην τάξη όπου οι μαθητές μπορούν να αλληλεπιδρούν με την καλύτερη σχολή και να δημιουργήσουν μια βαθιά σχέση με τους συμμαθητές τους, το προσωπικό του MBA και τους επισκέπτες που φέρνουμε από την εταιρική Κόσμο στις τάξεις και τα γεγονότα μας.

Σας δίνουμε πρακτικές και σχετικές γνώσεις

Τα προγράμματα MBA της Λισαβόνας είναι χτισμένα σε συνεργασία με τις δύο κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων στην Πορτογαλία - Católica-Λισαβόνα και Nova SBE - και με τη συνεργασία της Σχολής Διοίκησης του MIT Sloan - που συγκεντρώνει ένα αναγνωρισμένο σώμα διδασκόντων, εκπαιδευμένο στα καλύτερα σχολεία του κόσμου , Με έντονο επιχειρηματικό πνεύμα πραγματικού κόσμου, προσφέροντας μια καινοτόμο, ολοκληρωμένη και μεταμορφωτική εκπαίδευση που θα σας προετοιμάσει για επιτυχία.

Θα είστε σε θέση να ασκήσετε αυτό που μαθαίνετε με πραγματικά επιχειρηματικά έργα, διότι πιστεύουμε ότι η πρακτική μας προσέγγιση είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε νέες ακαδημαϊκές δεξιότητες και να είστε ακόμα συνδεδεμένοι με τον επιχειρηματικό κόσμο. Θα είστε επίσης εκτεθειμένοι σε πολλές διεθνείς προοπτικές, σε ποικίλες βιομηχανίες και προσωπικά θα αναγνωρίσετε την πρόοδο του μετασχηματισμού σας, τη συσσώρευση των γνώσεών σας, την αναλυτική εμπειρογνωμοσύνη και την κριτική σκέψη σας κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Κάνουμε την ανάπτυξη της ηγεσίας σας πρωτοποριακή και προσωπική

Πιστεύουμε ότι οι ηγέτες πρέπει να έχουν βαθιά γνώση και εργάζονται συνεχώς προς τις πιο καινοτόμες, δημιουργικές και εμπνευσμένες μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις δεξιότητες ηγεσίας που θα σας κάνουν να πετύχετε τώρα και στο μέλλον. Η εστίαση και η εξατομίκευση είναι καθοριστικής σημασίας, συνεπώς θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε το σχέδιό σας για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας, να αυξήσετε την αυτογνωσία σας, να κατανοήσετε τις δυνατότητές σας και πώς να το επιτύχετε

Σας διευκολύνουμε τη δικτύωση

Διασφαλίζουμε ότι το MBA της Λισαβόνας έχει ισχυρούς δεσμούς με τον εταιρικό κόσμο και οι συνδέσεις αυτές υπερβαίνουν τη δομημένη παρουσία εταιρειών που εμπλέκονται άμεσα στα προγράμματα MBA. Παρέχουμε διάφορες αποκλειστικές ηγετικές συναντήσεις με εξωτερικούς επισκέπτες, προωθούμε τακτικές εκδηλώσεις με επιχειρηματίες και ανώτερα στελέχη από διάφορους κλάδους και δημιουργούμε ευκαιρίες δικτύωσης για όλη την κοινότητα της MBA της Λισαβόνας - φοιτητές, αποφοίτους, καθηγητές και προσωπικό.

Τα άτομα που συναντάτε κατά τη διάρκεια του MBA σας στο The Lisbon MBA θα έχουν ισχυρή επιρροή στη ζωή σας και θα επενδύσουμε στην επιλογή των φοιτητών μας από διαφορετικό επαγγελματικό, ακαδημαϊκό και διεθνές υπόβαθρο, ανθρώπους που θα σας προκαλέσουν και θα σας δώσουν τη δυνατότητα πολύτιμων εμπειριών από ομότιμους.

Από τους συναδέλφους της τάξης σας, τους σπουδαστές Full Time International και Executive, το δίκτυο των αποφοίτων μας που διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο και εργάζεται σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, στις σχολές μας και στις εταιρικές σχέσεις, θα σας προσφέρουμε ένα δίκτυο επιχειρηματικών συνδέσεων που θα σας βοηθήσουν Προχωράτε στην επαγγελματική σας ζωή.

Σας καλωσορίζουμε σε μια μεγάλη πόλη, για να απολαύσετε και να εμπνευστείτε από

Η Λισαβόνα είναι η πόλη υποδοχής και για τα δύο μας προγράμματα - αν το ξέρετε, τότε ξέρετε πόσο φιλόξενο είναι και εάν δεν το κάνετε, σας προκαλούμε να μας επισκεφθείτε!

Από το δυναμικό ρυθμό του σύγχρονου κέντρου της πόλης έως την εμπνευσμένη δόνηση των ιστορικών μας ορόσημων, η Λισαβόνα είναι μια πόλη γεμάτη ενέργεια και συναρπαστικές ευκαιρίες, που φέρνουν σε επαφή τις παραδόσεις της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αφρικής και της Ασίας. Και με περισσότερες από 200 ημέρες ηλιοφάνειας κάθε χρόνο και λεπτά μακριά από όμορφες παραλίες και ένα από τα καλύτερα σημεία surf στον κόσμο, δεν υπάρχει άλλη χώρα στην Ευρώπη, όπως η Λισαβόνα! Στην πραγματικότητα, το MBA της Λισαβόνας έχει επιτύχει την πρώτη θέση για την τοποθεσία, την ποιότητα και το κόστος των καταλυμάτων στην τελευταία έρευνα Financial Times εναλλακτική MBA.Όπου οι στόχοι σας μπορεί να σας οδηγήσουν, η Λισαβόνα είναι το ιδανικό περιβάλλον για να αρχίσετε να συμβαίνει το μέλλον σας!

Τοποθεσίες

  • Lisbon

    Campus de Carcavelos Rua da Holanda, n.1 2775-405 Carcavelos, Portugal, , Lisbon

Ερωτήσεις