Keystone logo
© The Emirates Academy of Hospitality Management
The Emirates Academy of Hospitality Management

The Emirates Academy of Hospitality Management

The Emirates Academy of Hospitality Management

Εισαγωγή

Αποστολή και Όραμα

Οραμα

Να είστε παγκόσμιος ηγέτης στη διευκόλυνση της μάθησης σε πανεπιστημιακό επίπεδο, των υποτροφιών και της εφαρμοσμένης έρευνας στους τομείς του τουρισμού και της διαχείρισης φιλοξενίας.

Αποστολή

Για την παροχή παγκόσμιας κλάσης, καινοτόμου, σχετικής με τη βιομηχανία εκπαίδευσης και έρευνας σε ένα σύγχρονο, πολυπολιτισμικό περιβάλλον για να εξοπλίσει την επόμενη γενιά ηγετών επιχειρήσεων φιλοξενίας με ικανότητες για επιτυχία σε έναν δυναμικό κόσμο.

Θεσμικός Στόχος & Στόχοι

Στόχος του EAHM είναι η προώθηση της ακαδημαϊκής αριστείας σε επαγγελματικό πλαίσιο. Οι στόχοι του ιδρύματος είναι: 1. Προγράμματα που είναι προσανατολισμένα στις εφαρμογές και τα οποία παράγουν πτυχιούχους φιλοξενίας και ταξιδιών και τουρισμού που μπορούν να εφαρμόσουν θεωρίες στην πράξη. 2. Έρευνα εφαρμοσμένης φύσης σχετική με τις βιομηχανικές, εμπορικές και κοινοτικές ανάγκες των τομέων της φιλοξενίας και του τουρισμού. 3. Διανοητική και ολοκληρωμένη ανάπτυξη των φοιτητών φιλοξενίας και τουρισμού σε ένα περιβάλλον φροντίδας. 4. Αποκλειστικές συνεργασίες με τις επιχειρήσεις φιλοξενίας, ταξιδιών και τουρισμού, τη βιομηχανία και άλλους παρόχους εκπαίδευσης. 5. Ανάπτυξη των μαθητών σε αποτελεσματικούς και στοχαστικούς μαθητευόμενους δια βίου.

Στην καρδιά της φιλοξενίας

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) ειδικεύεται στην παροχή πτυχίων διοίκησης επιχειρήσεων με εστίαση στη φιλοξενία και στοχεύει να γίνει η κορυφαία σχολή διαχείρισης φιλοξενίας στον κόσμο.

Με διεθνώς αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών, πολύ σεβαστά μέλη ΔΕΠ προερχόμενα από όλο τον κόσμο, υπερσύγχρονες υποδομές, σύγχρονες εγκαταστάσεις, ισχυρές συνεργασίες στον κλάδο της φιλοξενίας και τη στενή εγγύτητα της EAHM σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο, το EAHM πραγματικά βρίσκεται στο The Heart of Hospitality.

Βασικά στοιχεία

 • Το Top 10 Hospitality School
 • Πρώτη ξενοδοχειακή σχολή στη Μέση Ανατολή
 • Πολυπολιτισμικό Φοιτητικό Σώμα
 • 53% Γυναίκες & 47% Άνδρες
 • Τριπλή Αναγνώριση
 • 100+ Συνεργάτες στον κλάδο της Φιλοξενίας

Τρεις Φορείς Διαπίστευσης

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) αναγνωρίζεται από τις αρχές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στα ΗΑΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία.

Το Υπουργείο Παιδείας (MOE) των ΗΑΕ

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) που βρίσκεται στο Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έχει λάβει Διαπίστευση μέσω της Επιτροπής Ακαδημαϊκής Διαπίστευσης του Υπουργείου Παιδείας για τα ακόλουθα πτυχία: Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Διοίκηση Διεθνούς Φιλοξενίας. Συνεργάτης Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Διεθνή Διοίκηση Φιλοξενίας. Master of Business Administration στη Διεθνή Διοίκηση Φιλοξενίας.

Ινστιτούτο Φιλοξενίας

Το IOH με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένα παγκόσμιο επαγγελματικό ινστιτούτο που προωθεί υψηλά πρότυπα στον κλάδο της φιλοξενίας. Όλα τα ακαδημαϊκά προγράμματα που διεξάγονται στο EAHM είναι διαπιστευμένα από το IOH σύμφωνα με το πλαίσιο φιλοξενίας του.

Το Διεθνές Κέντρο Αριστείας στην Τουριστική και Φιλοξενική Εκπαίδευση

Ο διεθνής οργανισμός διαπίστευσης με έδρα την Αυστραλία, το THE-ICE έχει αξιολογήσει τη διαδικασία ανάπτυξης και αναθεώρησης του προγράμματος σπουδών. προσέγγιση διδασκαλίας και μάθησης· στελέχωση των πόρων και των εγκαταστάσεων της EAHM και διαπίστωσε ότι πληροί τα διεθνή κριτήρια αναφοράς των Προτύπων Αριστείας. Ως διαπιστευμένο μέλος, η EAHM εντάχθηκε στις τάξεις μιας αποκλειστικής ομάδας ιδρυμάτων που περιλαμβάνει δημόσια πανεπιστήμια, ιδιωτικές ξενοδοχειακές σχολές και επαγγελματικά κολέγια από περισσότερες από 10 χώρες.

Παγκόσμια Αναγνώριση

The Emirates Academy of Hospitality Management αναγνωρίζεται από μια σειρά παγκόσμιων φορέων που παρέχει διασφάλιση για την ποιότητα και το επίπεδο εκπαίδευσης που λαμβάνουν οι μαθητές μας.

Association to Advance Collegiate Schools of Business

The Emirates Academy of Hospitality Management είναι μέλος του Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Η AACSB είναι μια μη κερδοσκοπική παγκόσμια ένωση που στοχεύει να μοιραστεί τη γνώση και τις βέλτιστες πρακτικές για την περαιτέρω εκπαίδευση των επιχειρήσεων. Οι σπουδαστές του EAHM μπορούν να είναι βέβαιοι ότι η εκπαίδευση που έλαβαν ανταποκρίνεται στις κορυφαίες παγκοσμίως μεθόδους και πρακτικές που ορίζονται από αυτόν τον παγκόσμιο οργανισμό.

Κινεζικό Κέντρο Εξυπηρέτησης για Ανταλλαγές Υποτροφιών

Το κινεζικό Υπουργείο Παιδείας, μέσω του Κινεζικού Κέντρου Υπηρεσιών για Ανταλλαγές Υποτροφιών, πρόσθεσε το EAHM στον επίσημο κατάλογο των διεθνών παρόχων εκπαίδευσης. Αυτό αναγνωρίζει το EAHM ως ένα αξιόπιστο ίδρυμα για Κινέζους και διεθνείς φοιτητές.

Συμβούλιο Διεθνών Σχολείων

Η EAHM είναι μέλος του Συμβουλίου Διεθνών Σχολείων (CIS). Το CIS είναι μια παγκόσμια κοινότητα σχολείων, κολεγίων και πανεπιστημίων σε 116 χώρες. Ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, το CIS στοχεύει να βοηθήσει στην παροχή εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας με έμφαση στις διεθνείς και διαπολιτισμικές προοπτικές.

Hosco

Η Hosco παρέχει ιδιότητα μέλους σε ιδρύματα φιλοξενίας και μαγειρικής σε όλο τον κόσμο, τα οποία στοχεύουν στη σύνδεση σχολείων και πανεπιστημίων με τη βιομηχανία. Οι φοιτητές του EAHM επωφελούνται από αυτό το εκτεταμένο δίκτυο για πρακτική άσκηση και ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Ένας περιορισμένος αριθμός υποτροφιών είναι διαθέσιμος για κάθε πρόσληψη και βασίζονται στην ακαδημαϊκή επίδοση στο γυμνάσιο και στα κίνητρα για εργασία στον κλάδο της φιλοξενίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες, επικοινωνήστε μαζί μας

  Ζωή στην πανεπιστημιούπολη & εγκαταστάσεις

  Οι διαθέσιμες υπηρεσίες φοιτητών περιλαμβάνουν 24ωρη ασφάλεια, ομάδα συντήρησης στην πανεπιστημιούπολη και τακτικές υπηρεσίες καθαριότητας.

  Οι εγκαταστάσεις αναψυχής που διατίθενται στους μαθητές περιλαμβάνουν ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ιδιωτική πισίνα, καθώς και γήπεδα τένις και μπάσκετ.

  Οι βασικές ανάγκες καλύπτονται, με μίνι μάρκετ στην πανεπιστημιούπολη και εγκαταστάσεις πλυντηρίου και στεγνού καθαρίσματος.

  Δειπνήστε στην πανεπιστημιούπολη με μεγάλη ποικιλία εστιατορίων. Υπάρχει το The Cafe αν χρειάζεστε ένα ελαφρύ πρωινό ή ένα μεσημεριανό γεύμα σε μπουφέ, το The Pool Cafe για μπιφτέκια, πίτσα και άλλα, το Attibassi για τσάι και καφέ, καθώς και το εστιατόριο Icon εάν αναζητάτε μια γαστρονομική εμπειρία για να εντυπωσιάσετε.

  Τακτικές εκδηλώσεις όπως Φεστιβάλ φαγητού, περιφερειακοί διαγωνισμοί, εκδρομές στην πόλη και αποκλειστικές φοιτητικές τιμές στο Wild Wadi Waterpark™ είναι διαθέσιμες για εκείνες τις μέρες που θέλετε να χαλαρώσετε.

  Για όσους θέλουν να χτυπήσουν την καθημερινότητα, πάρτε μέρος σε ένα από τα τακτικά γεγονότα δικτύωσης στην πανεπιστημιούπολη ή επωφεληθείτε από κάποιες ευκαιρίες μερικής απασχόλησης όσο είστε εδώ.

  Τοποθεσίες

  • Dubai

   Building 69, Al Saqool Street, , Dubai

  Προγράμματα

  Chat with students

  Ερωτήσεις