Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
Thammasat Business School

Thammasat Business School

Thammasat Business School

Εισαγωγή

Σχετικά με εμάς

Thammasat Business School βρίσκεται στην καρδιά της Μητρόπολης Μπανγκόκ, γνωστή ως «Η πόλη των αγγέλων». Η Μπανγκόκ είναι επιχειρηματικός και επενδυτικός κόμβος στη Νοτιοανατολική Ασία. Η πόλη προσφέρει ένα τέλειο μείγμα ταϊλανδέζικης παράδοσης, πολιτισμού και σύγχρονου τρόπου ζωής στην εποχή της τεχνολογίας. Οι επισκέπτες από όλο τον κόσμο προσελκύονται από τον πολύχρωμο τρόπο ζωής των κατοίκων της Μπανγκόκ μαζί με την ιστορική κληρονομιά της πόλης. Επιπλέον, τα δίκτυα γνώσεων από όλο τον κόσμο συνδέονται μεταξύ τους μέσω εξελιγμένων δικτύων πληροφόρησης σε αυτό το κέντρο της ανώτατης εκπαίδευσης της Ταϊλάνδης. Οι άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα έρχονται στην Μπανγκόκ για να εξερευνήσουν και να μάθουν κάτι νέο.

Ο αρχικός σκοπός της Σχολής Εμπορίου και Λογιστικής ήταν να προσφέρει προπτυχιακά προγράμματα σε διάφορους λειτουργικούς τομείς δραστηριοτήτων στην Ταϊλάνδη. Μια πτυχή της κληρονομιάς της είναι ότι το Πανεπιστήμιο Thammasat είναι δημόσιο πανεπιστήμιο στο οποίο η διοικητική δομή, οι πολιτικές, οι διαδικασίες και ο προϋπολογισμός μοιάζουν περισσότερο με τη δημόσια διοίκηση παρά με ένα διεθνές ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του 21ου αιώνα.

Μάθηση στην ενεργειακή ατμόσφαιρα

Thammasat Business School προσφέρει ακαδημαϊκά προγράμματα τόσο στις πανεπιστημιουπόλεις Tha Prachan όσο και στο Rangsit. Τα προγράμματα αυτά διεξάγονται σε μια ατμόσφαιρα που διεγείρει την ενεργό μάθηση. Στην πανεπιστημιούπολη Tha Prachan, οι φοιτητές βρίσκονται κοντά στον επιχειρηματικό τομέα, καθώς αυτή η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στην καρδιά της Μπανγκόκ. Περιβάλλεται από μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Rangsit πανεπιστημιούπολη βρίσκεται σε ένα βόρειο προάστιο της Μπανγκόκ. Η πανεπιστημιούπολη συνδέεται καλά με την κεντρική Μπανγκόκ με εύκολη μεταφορά. Rangsit πανεπιστημιούπολη είναι μια μεγάλη ένωση που περιβάλλεται από τη φύση. Μέσα στην πανεπιστημιούπολη υπάρχουν κοιτώνες, αθλητικά κέντρα και διάφορες ακαδημαϊκές εγκαταστάσεις, οι οποίες βρίσκονται επίσης κοντά στο Ασιατικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας (AIT) και στο Science Science Park της Ταϊλάνδης. Μαζί, οι τρεις αυτές οργανώσεις δημιούργησαν ένα υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό σύμπλεγμα με εξαιρετική εκπαιδευτική ατμόσφαιρα.

ΟΡΑΜΑ

"Ηγέτης στην καινοτόμο εκπαίδευση στον τομέα των επιχειρήσεων και της λογιστικής"

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

TO Ανάπτυξη ικανότητας διαχείρισης και Thammasat Spirit για ηγέτες, διευθυντές και επιχειρηματίες.

ΑΞΙΕΣ

Το Πανεπιστήμιο Thammasat ξεκίνησε ως Λαϊκό Πανεπιστήμιο με ισχυρή δέσμευση στη δημοκρατία. Αυτές είναι οι παλαιές μετοχές της Thammasat Business School (TBS). Το σχολείο τονίζει τη χρηστή διακυβέρνηση, την κοινωνική ευθύνη και την ηθική συμπεριφορά. Η TBS δεσμεύεται σε καινοτόμα προγράμματα με προστιθέμενη αξία, βιώσιμη και με θετικές επιχειρηματικές και κοινωνικές επιπτώσεις. Οι απόφοιτοι της TBS αναγνωρίζονται για την ανεξαρτησία, τη δημιουργικότητα και τη δέσμευσή τους στην υπεύθυνη διαχείριση.

77056_Skjermbilde2018-05-27kl.23.22.37.png

EFMD EQUIS και AACSB ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

Το EQUIS αναζητά μια ισορροπία ανάμεσα στην υψηλή ακαδημαϊκή ποιότητα και την επαγγελματική συνάφεια που παρέχεται από τη στενή αλληλεπίδραση με τον εταιρικό κόσμο. Συνεπώς, μια ισχυρή διασύνδεση με τον κόσμο των επιχειρήσεων είναι εξίσου απαίτηση με ένα ισχυρό ερευνητικό δυναμικό. Το EQUIS αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στη δημιουργία ενός αποτελεσματικού μαθησιακού περιβάλλοντος που ευνοεί την ανάπτυξη των διαχειριστικών και επιχειρηματικών δεξιοτήτων των μαθητών και ενισχύει την αίσθηση παγκόσμιας ευθύνης. Ψάχνει επίσης την καινοτομία από κάθε άποψη, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού προγραμμάτων και της παιδαγωγικής. Τα ιδρύματα που είναι διαπιστευμένα από το EQUIS πρέπει να επιδεικνύουν όχι μόνο υψηλή γενική ποιότητα σε όλες τις διαστάσεις των δραστηριοτήτων τους, αλλά και υψηλό βαθμό διεθνοποίησης. Με τις εταιρείες που προσλαμβάνουν παγκοσμίως, με τους σπουδαστές που επιλέγουν να αποκτήσουν την εκπαίδευσή τους εκτός των χωρών καταγωγής τους και με τα σχολεία που οικοδομούν συμμαχίες πέρα ​​από τα σύνορα και τις ηπείρους, υπάρχει ταχέως αυξανόμενη ανάγκη να μπορούν να εντοπίζουν εκείνα τα ιδρύματα άλλων χωρών που προσφέρουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στη διεθνή διαχείριση.

Το AACSB International-The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) συνδέει εκπαιδευτικούς, φοιτητές και επιχειρήσεις για να επιτύχουν έναν κοινό στόχο: να δημιουργήσουν την επόμενη γενιά μεγάλων ηγετών.

Συνώνυμη με τα υψηλότερα πρότυπα αριστείας από το 1916, η AACSB παρέχει υπηρεσίες διασφάλισης ποιότητας, επιχειρηματικής εκπαίδευσης και υπηρεσίες επαγγελματικής ανάπτυξης σε πάνω από 1.600 οργανώσεις μέλη και πάνω από 800 διαπιστευμένες σχολές επιχειρήσεων παγκοσμίως.

Όταν οι εκπαιδευτικές, επαγγελματικές και επιχειρηματικές οργανώσεις γίνονται μέλη της AACSB Business Education Alliance, αποτελούν μέρος ενός κινήματος ενωμένου για τη βελτίωση της ποιότητας της επιχειρηματικής εκπαίδευσης σε όλο τον κόσμο. Το AACSB συνδέει, μοιράζεται και εμπνέει την καινοτομία και την ποιότητα σε όλο το δίκτυο των μελών καθώς και στην επιχειρηματική κοινότητα. Η συλλογική δύναμη του οργανισμού βασίζεται σε διαφορετικές προοπτικές, σε μια παγκόσμια νοοτροπία και σε μια δέσμευση να κάνει τη διαφορά.

Τοποθεσίες

  • Bangkok

    Thammasat Business School, THAMMASAT UNIVERSITY 2 Prachan Road, Pranakorn, 10200, Bangkok

  • Rangsit

    Thammasat Business School THAMMASAT UNIVERSITY (Rangsit Campus) 99 Moo 18 Paholyothin Road, Klong Luang, 12121, Rangsit

    Ερωτήσεις