Keystone logo
Stockholm School of Economics Russia

Stockholm School of Economics Russia

Stockholm School of Economics Russia

Εισαγωγή

Η Οικονομική Σχολή της Στοκχόλμης στη Ρωσία (SSE Russia) ιδρύθηκε το 1997. Η ιδέα πίσω από την έναρξη της SSE Russia ήταν να συμβάλει στην ανάπτυξη βιώσιμων επιχειρήσεων στη Ρωσία προωθώντας την επιδίωξη υγιών, μακροπρόθεσμων, δίκαιων και κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρηματικές πρακτικές.

Σήμερα η SSE Russia είναι η μόνη διεθνής σχολή επιχειρήσεων που έχει διαπιστευθεί να διδάσκει στην επικράτεια της Ρωσίας και προσφέρει ένα πλήρες ευρωπαϊκό πρόγραμμα πτυχίου Executive MBA για έμπειρους διευθυντές, ανοιχτά προγράμματα για ηγέτες διαφορετικών επιπέδων εμπειρίας και ειδικά προσαρμοσμένα προγράμματα τόσο για ρωσικά όσο και για διεθνή εταιρείες. Αυτό σημαίνει μια μοναδική ευκαιρία για απόκτηση εντός των ρωσικών συνόρων μιας ποιοτικής ευρωπαϊκής εκπαίδευσης από διεθνή σχολή, η οποία είναι ανταγωνιστική τόσο στην εγχώρια όσο και στην παγκόσμια αγορά.

Με ένα παγκόσμιο δίκτυο περισσότερων από 500 ξένων και Ρώσων μελών ΔΕΠ, που ειδικεύονται σε διαφορετικούς τομείς της επιστήμης και των επιχειρήσεων, βασιζόμαστε στους καταλληλότερους και πιο συναφείς ειδικούς για κάθε μάθημα. Οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουμε για τα προγράμματά μας έχουν εμπειρία από τον ακαδημαϊκό κόσμο και πολλοί είναι έμπειρα στελέχη επιχειρήσεων ή συμβουλευτικοί εμπειρογνώμονες.

Κάθε χρόνο η SSE Russia γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στους διεθνείς φοιτητές από τη Δυτική Ευρώπη και την ΚΑΚ: Καζακστάν, Λευκορωσία, Αζερμπαϊτζάν, Ουκρανία. Τους διδάσκουμε να συμφωνούν σε μια αποδεκτή κοινή λύση σε κάθε δεδομένη κατάσταση, να επιτυγχάνουν συναίνεση και τους προκαθορισμένους στόχους τους.

Η στενή συνεργασία με τους φοιτητές και τους αποφοίτους μας-στελέχη και ειδικούς ανθρώπινου δυναμικού εταιρειών από όλους τους τομείς της οικονομίας, διασφαλίζει ότι παρέχουμε ενημερωμένα και ποιοτικά εκπαιδευτικά προγράμματα σχεδιασμένα για να επιτύχουν τους στόχους σας και να σας κάνουν επιτυχημένους στον σύγχρονο κόσμο.

Περίπου 1.300 απόφοιτοι μέχρι το 2021 είναι ο αξιόπιστος πόρος μας, που αποτελείται από άτομα τα οποία σπούδαζαν στη Σχολή Οικονομικών της Στοκχόλμης στη Ρωσία είχαν γίνει εφαλτήριο για περαιτέρω ανάπτυξη.

Αποστολή

Ο στόχος του Stockholm School of Economics Russia είναι να είναι ένα αμοιβαία εμπλουτισμένο πολιτιστικό περιβάλλον επιχειρηματικής εκπαίδευσης που εμπνέει τους ανθρώπους να μάθουν, δημιουργούν ευκαιρίες για ανάπτυξη και αναπτύσσουν τις πιθανές συνεισφορές τους στη μακροπρόθεσμη βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας.

Οραμα

Το όραμα του Stockholm School of Economics Russia είναι να είναι η προτιμώμενη επιλογή για όποιον αναζητά εκπαίδευση στελεχών σε μια μοναδική πνευματική σχέση πολιτισμών που πραγματοποιεί ευκαιρίες που δεν έχουν ανακαλυφθεί από άλλους, αναπαράγοντας έτσι ένα επιχειρηματικό σχήμα ηγεσίας που αμφισβητεί εποικοδομητικά την εποχή του.

Αξίες

Το Stockholm School of Economics Russia φιλοδοξεί να είναι μια κοινότητα που ενώνεται από ένα αίσθημα αμοιβαίας εμπιστοσύνης ενώ προσπαθεί για την αριστεία με σεβασμό στους άλλους σε ένα διαφανές σύνολο.

Εκπαιδευτική αποστολή - ΔΩΡΕΑΝ

Οι βασικοί εκπαιδευτικοί στόχοι της SSE λαμβάνουν ως αφετηρία τους ότι ένας επιτυχημένος υπεύθυνος λήψης αποφάσεων για το μέλλον θα προσεγγίσει τον κόσμο με περιέργεια και αυτοπεποίθηση και ο οποίος, ως φιλόσοφος, Ingemar Hedenius είπε: «είναι ελεύθερος και ζωντανός σε σχέση με το άγνωστο». Αυτός ο υπεύθυνος λήψης αποφάσεων μπορεί κάλλιστα να υπερτερεί γνωστικά από τεχνητή νοημοσύνη, ρομπότ ή μηχανές. Αλλά η βασική ικανότητα των ανθρώπων είναι να είναι άνθρωποι και οι εκπαιδευτικοί στόχοι της SSE λαμβάνουν αυτή τη διαφήμιση. Ένας επιτυχημένος υπεύθυνος λήψης αποφάσεων στο μέλλον θα μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες να είναι άνθρωπος. Ως εκ τούτου, η SSE διατύπωσε τους κυρίαρχους εκπαιδευτικούς της στόχους μέσω του ακρωνύμιου ΔΩΡΕΑΝ. Αντιπροσωπεύει:

  • Γεγονότα και επιστημονική νοοτροπία
  • Αντανάκλαση και αυτογνωσία
  • Ενσυναίσθηση και πολιτιστικός γραμματισμός
  • Επιχειρηματικότητα και ευθύνη που έχουν οι ηγέτες απέναντι στις κοινότητές τους

Τοποθεσίες

  • Saint Petersburg

    1/3 Malaya Konyushennaya st., Entrance on Shvedsky lane, Business Centre Sweden House, office B 11, 191186, Saint Petersburg

    Ερωτήσεις