Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Southeast Missouri State University Harrison College of Business and Computing

Εισαγωγή

Είστε έτοιμοι για τη δημιουργία και την καινοτομία, για την εμβάθυνση σε δεδομένα και τάσεις, για την εφαρμογή υπολογιστικών δεξιοτήτων για την επίλυση αναλυτικών προβλημάτων και για τον προγραμματισμό του επόμενου μεγάλου πράγματος. Πιστεύουμε ότι σας παρέχουμε δυναμικές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας που χρειάζεστε στην παγκόσμια αγορά.

 • Μοναδική ομάδα ΗΠΑ στο Δίκτυο 2018 International Business Schools Worldwide Case Competition.
 • Πρόγραμμα σπουδών Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού που εγκρίθηκε από την Εταιρεία Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.
 • 6 φορές πανελλήνιοι πρωταθλητές διασυλλογικών αγώνων του Missouri Collegiate Cyber Defense.
 • Η σχολή επιχειρήσεων οδηγεί περισσότερα από 30 ταξίδια σπουδών-εξωτερικού παγκοσμίως.
 • Οι μεγάλες εταιρείες μόδας ταξιδεύουν στις παγκοσμίου φήμης αγορές μόδας της Νέας Υόρκης ως μέρος του προγράμματος σπουδών.

Κάνετε τη δουλειά των ονείρων σας πριν προσγειωθείτε στην εργασία των ονείρων σας

Βιωματική μάθηση, ενεργητική μάθηση, εκμάθηση με πράξη. Στα Νοτιοανατολικά, πιστεύουμε ότι η εκπαίδευσή σας βελτιώνεται με την εμπειρία των γνώσεων και των αναμενόμενων επαγγελματιών του κλάδου σας. Γι 'αυτό, εδώ, θα έχετε ευκαιρίες να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε ασφαλείς λύσεις λογισμικού, να δημιουργήσετε διαδραστικά παιχνίδια AI ή να διαχειριστείτε ένα πραγματικό χρηματοοικονομικό χαρτοφυλάκιο. Μπορείτε να επιλέξετε να διαγωνιστείτε στο υψηλότερο επίπεδο διαγωνισμών, να συνεργαστείτε με καθηγητές και συμφοιτητές σε ένα ερευνητικό έργο, να σχεδιάσετε μια καμπάνια επικοινωνίας μάρκετινγκ ή να λάβετε μέρος σε μια παγκόσμια δεξαμενή σκέψης.

Ξεκινώντας Έκτακτες Καριέρες

 • Το 92% των αποφοίτων μας για Επιχειρήσεις & Υπολογιστική απασχολούνται ή εργάζονται στο σχολείο ενός έτους μετά την αποφοίτησή τους.
 • Περισσότερες από 20.000 συνδέσεις αποφοίτων Harrison College of Business & Computing περιμένουν παγκοσμίως.
 • Πάνω από το 88% των βαθμολογιών μας λένε ότι τα μαθήματά τους τους έδωσαν τις δεξιότητες/γνώσεις που απαιτούνται στον τομέα τους.
 • Σχεδόν 550 εταιρικές συνεργασίες που προσφέρουν θέσεις εργασίας και πρακτική άσκηση.
 • Η πιστοποίηση AACSB κατέχεται μόνο από το 5% των ιδρυμάτων που προσφέρουν επιχειρηματικά πτυχία παγκοσμίως.
120749_2013-CL-General-1028-014_full002.jpg

Μάθηση από έμπειρο και καινοτόμο Τμήμα

Η θεωρία είναι ένα σημαντικό μέρος της μάθησης, αλλά αυτό που κάνει τη σχολή μας τόσο σπουδαία είναι ότι έκαναν τη θεωρία στην πράξη: στις δικές τους επιχειρήσεις, στις εταιρείες, σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, στον πραγματικό κόσμο. Και, είναι έτοιμοι να μοιραστούν τις δοκιμές και τα λάθη και τις επιτυχίες τους μαζί σας. Παραμένουν σχετικοί στους τομείς τους αναζητώντας εταιρικές συνεργασίες και μαθαίνοντας βέλτιστες πρακτικές. Να καθοδηγείτε από καθηγητές στο Southeast Innovation Challenge, Start-Up Pitch Competition ή σε ένα Hackathon Τεχνητής Νοημοσύνης. Επιπλέον, το κολέγιο συνεργάζεται με ένα εταιρικό συμβουλευτικό συμβούλιο με έδρα το Σεντ Λούις και μέλη των Εμπορικών Επιμελητηρίων της περιοχής για να διατηρήσει το πρόγραμμα σπουδών του τρέχον. Όποιο μονοπάτι κι αν ακολουθήσετε, θα σας καθοδηγούν από τη στιγμή που θα ξεκινήσετε μαζί μας μέχρι να ολοκληρώσετε ένα έργο κορυφαίας τεχνολογίας.

Δημιουργία χώρων μάθησης παγκόσμιας κλάσης

Το υπερσύγχρονο Dempster Hall σας παρέχει πρόσβαση στις τρέχουσες τεχνολογίες και περιβάλλοντα για να σας εμπλέξει σε βαθύτερο επίπεδο μάθησης. Το κτίριο είναι πλούσιο σε βιωματικά εργαστήρια εκμάθησης: εργαστήρια παρουσίασης, εργαστήριο πωλήσεων, ερευνητικό εργαστήριο εστιασμένων ομάδων, καθώς και πολλά εργαστήρια υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένου του εργαστηρίου διδασκαλίας κυβερνοασφάλειας, που υποστηρίζονται με ιδιωτική υποδομή cloud. Αυτό το φθινόπωρο θα είναι ένα Cyber Range, το οποίο είναι μια εκπαιδευτική εικονική πλατφόρμα υπολογιστών που επιτρέπει στους φοιτητές, τους καθηγητές και τους ερευνητές να έχουν πρόσβαση σε υπολογιστικούς πόρους σε μια πληθώρα διαμορφώσεων εκπαιδευτικών, πειραματικών και αντιδραστικών δομών. Όλα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσουν για τον επαγγελματικό κόσμο των επιχειρήσεων.

Βρίσκεται κοντά στην πανεπιστημιούπολη το Catapult Creative House, το οποίο παρέχει ευκαιρίες σε φοιτητές και καθηγητές από διάφορους κλάδους να δημιουργήσουν επιχειρηματικές επιχειρήσεις ή να ξεκινήσουν ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία. Το πνεύμα της επιχειρηματικότητας είναι ζωντανό στο Catapult και ενισχύεται από προγραμματισμό και διαγωνισμούς που υποστηρίζονται από το Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Douglas C. Greene.

Χρηματοδότηση της Εκπαίδευσης σας

Εδώ είναι η κατώτατη γραμμή για την κατώτατη γραμμή σας: Το Southeast είναι ένα από τα 2 κορυφαία ιδρύματα στο Μισούρι σε διαπιστεύσεις και είναι στα κορυφαία 5 των πανεπιστημίων με το χαμηλότερο κόστος στην πολιτεία! Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε ποιοτική εκπαίδευση σε προσιτή τιμή. Επιπλέον, απονέμεται 20 εκατομμύρια δολάρια σε ακαδημαϊκές υποτροφίες και 1.600 προνομιούχες υποτροφίες κάθε χρόνο για να σας βοηθήσουμε περαιτέρω με το κόστος του πτυχίου σας. Το κολλέγιο μπορεί να είναι δύσκολο, εργαζόμαστε για να διευκολύνουμε την πληρωμή.

Σφυρηλάτηση παγκόσμιου δικτύου

Έχουμε ένα δίκτυο σχεδόν 20.000 αποφοίτων που εργάζονται σε όλο τον κόσμο σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου σε μερικές από τις πιο καινοτόμες νεοσύστατες εταιρείες του σήμερα. Μάθετε περισσότερα για το τι κάνουν οι απόφοιτοί μας.

120753_2019-LOC-Dempster-Exterior-MP-0401-014_full004.jpg

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

 • Cape Girardeau

  Southeast Missouri State University One University Plaza Cape Girardeau, MO 63701, , Cape Girardeau

Ερωτήσεις