Keystone logo
Simon Fraser University - Beedie School of Business MBA πλήρους απασχόλησης
Simon Fraser University - Beedie School of Business

MBA πλήρους απασχόλησης

Vancouver, Καναδάς

12 Months

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 41.310 / per year *

Στην Πανεπιστημιούπολη

* εσωτερικοί σπουδαστές - πολίτες και μόνιμοι κάτοικοι του Καναδά · διεθνή δίδακτρα: $ 53.768 CAD

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας

Εισαγωγή

Με μια τυπική κλάση μόλις 50 φοιτητών, η SFU Beedie MBA Learning Experience σάς επιτρέπει να ανακαλύψετε τα δυνατά σημεία σας και να αναλάβετε κινδύνους σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον.

Πτυχιούχος με τις πρακτικές δεξιότητες και τις θεωρητικές γνώσεις που απαιτούνται για την επιτυχία σε διάφορους τομείς των επιχειρήσεων, καθώς και ένα ευρύ δίκτυο συνδέσεων για να σας βοηθήσει να επιτύχετε μεγάλα πράγματα.

Ποιος είναι για;

Το SFU Beedie FT MBA έχει σχεδιαστεί ειδικά για επαγγελματίες από πρώιμη έως μέση επαγγελματική σταδιοδρομία και επιχειρηματίες που είναι έτοιμοι να προωθήσουν τα μέγιστα δυναμικά τους και να μεταφέρουν τη σταδιοδρομία τους στο επόμενο επίπεδο.

Τι θα μάθετε

Συνδυάζοντας τη θεωρία και την εφαρμογή σε μια διεθνώς διαφορετική και συνεργατική τάξη MBA, το πρόγραμμα προσφέρει μια σταθερή γείωση στις επιχειρηματικές βασικές αρχές. Καθώς μεταβαίνετε στο 12μηνο ακαδημαϊκό τμήμα στο κέντρο της ποικίλης, ζωντανής και επιχειρηματικής επιχειρηματικής κοινότητας του Βανκούβερ, βυθίζεστε στον εαυτό σας σε ερωτήσεις που εξετάζουν σκέψεις και επιχειρησιακά προβλήματα πραγματικού κόσμου. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών ενσωματώνει επιχειρηματικές προκλήσεις σε πραγματικό κόσμο και διερευνά συναφή θέματα όπως η αειφορία, οι νέες επιχειρήσεις και οι διεθνείς επιχειρήσεις.

Οι διαδραστικές και βιωματικές μέθοδοι μάθησης μας παρέχουν ένα σύνολο εργαλείων διαχείρισης επιχειρήσεων που ισχύουν σε όλες τις βιομηχανίες, προσφέροντάς σας περισσότερες δυνατότητες σταδιοδρομίας και κινητικότητα. Μια προσωπική, συλλογική προσέγγιση σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ισχυρότερες συνδέσεις και μικρές τάξεις σημαίνει ότι οι καθηγητές μπορούν να σας γνωρίσουν και να σας προσφέρουν εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος. Αντί για εκτεταμένα διαλείμματα εξάμηνο, θα συμμετάσχετε σε ένα διεθνές εφαρμοσμένο πρόγραμμα και θα παρακολουθήσετε δραστηριότητες δικτύωσης και άλλες εκδηλώσεις. Στο τέλος του δωδεκάμηνου προγράμματος, επιλέξτε ανάμεσα σε μια πληρωμένη τετραμηνία εργασίας, ξεκινώντας μια νέα επιχείρηση ή μετακινώντας απευθείας σε μόνιμη θέση. Σε όλες τις περιπτώσεις, παραδίδετε μια αναφορά στους τέσσερις μήνες σας ως μέρος του πτυχίου σας.

Πού μπορεί να σας πάρει

Όταν αποφοιτήσετε, θα ξεκινήσετε την επόμενη φάση της καριέρας σας, εξοπλισμένη με επιχειρηματικές δεξιότητες κατά ζήτηση και μια άποψη 360 μοιρών για τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων σήμερα.

Πρόγραμμα

12 μήνες ακαδημαϊκών και μια απαιτούμενη περίοδο εργασίας τεσσάρων μηνών

Το πρόγραμμα MBA χωρίζεται σε τρία εξάμηνα που ρέουν μεταξύ τους - επιτρέποντάς σας να εφαρμόσετε όσα μαθαίνετε καθώς ταξιδεύετε μέσω του προγράμματος.

 • Online προ-MBA προσανατολισμό- Προετοιμασία μαθήματα ολοκληρωθεί πριν ξεκινήσετε το Σεπτέμβριο για να σας προετοιμαστούν για το MBA.
 • Το εξάμηνο του φθινοπώρου εξασφαλίζει ότι όλοι έχουν ένα κοινό υπόβαθρο σε κρίσιμες δεξιότητες.
 • Το εαρινό εξάμηνο απευθύνεται σε αποτελεσματική ηγεσία, όπου θα πρέπει να εργαστείτε γρήγορα ως μέρος μιας ομάδας για την επίλυση προκλήσεων.
 • Η Άνοιξη / το Καλοκαίρι θα σας δει να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο διεθνείς προορισμούς για μια παγκόσμια επιχειρηματική προοπτική, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε μια ευρύτερη κατανόηση της εργασίας σε ένα πολυπολιτισμικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Τον περασμένο χρόνο, οι σπουδαστές ταξίδεψαν στο Χονγκ Κονγκ και τη Σιγκαπούρη και εργάστηκαν σε ένα έργο σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο του Βανκούβερ.
 • Το καλοκαιρινό εξάμηνο εξερευνά τη δημιουργική σας πλευρά καθώς βυθίζετε τη βιωσιμότητα, την επιχειρηματικότητα και άλλα καυτά θέματα.

Τέσσερις μήνες εργασίας

Στο τέλος των 12 μηνών ακαδημαϊκών θα έχετε τρεις επιλογές για να ολοκληρώσετε την απαίτηση του προγράμματος εργασίας:

 • Κάντε μια πληρωμένη τετραετή πρακτική άσκηση
 • Ξεκινήστε τη δική σας νέα επιχείρηση μέσω του προγράμματος Coast Capital Savings Venture Connection® SPARK ή εγκεκριμένων ισοδύναμων ευκαιριών
 • Μετακινήστε κατ 'ευθείαν σε έναν μόνιμο ρόλο

Φωτογραφία ευγενική προσφορά του Simon Fraser University - Beedie School of Business

Τοποθεσία

Στην καρδιά του κέντρου του Βανκούβερ βρίσκεται η πανεπιστημιούπολη του Segal Graduate School της SFU Beedie, μια τράπεζα κληρονομιάς που ξαναγεμίστηκε ως αίθουσες διδασκαλίας ορόσημων 60.000 τετραγωνικών ποδιών, αίθουσες συνεδριάσεων και χώροι σπουδών.

Βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, με εύκολη πρόσβαση στη δημόσια συγκοινωνία, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά βολικό το ταξίδι από και προς την κατηγορία.

Επιπλέον, είστε περιτριγυρισμένοι από καφετέριες, καταστήματα και εστιατόρια. Είναι μια γειτονιά τόσο ζωντανή όσο οποιαδήποτε.

Σε ευθυγράμμιση με την έκκλησή μας να αναπτύξουμε πρωτοποριακούς επιχειρηματικούς ηγέτες, η SFU Beedie φιλοξενεί βιωματικά εκπαιδευτικά γεγονότα, όπως μια νέα προσομοίωση ανάπτυξης προϊόντων, όπου οι σπουδαστές συνεργάζονται σε πολυλειτουργικές ομάδες για να σχεδιάσουν, να κατασκευάσουν και να κατασκευάσουν μια υπηρεσία παράδοσης drone. Η συμμετοχή σε διασκεδαστικές, διαδραστικές προσομοιώσεις πλαισιώνει την καινοτομία ως ευρεία ευθύνη και ευκαιρία για τον οργανισμό και παρέχει συνειδητοποίηση των θολών γραμμών ευθύνης που μπορούν να υπάρχουν μέσα στη σφαίρα της καινοτομίας.

Απαιτήσεις εισδοχής

 • Ένα τετραετές προπτυχιακό δίπλωμα με συνολικό μέσο όρο βαθμολογίας τουλάχιστον 3,0 / 4,33 (Β) ή μέσο βαθμό βαθμολογίας τουλάχιστον 3,33 / 4,33 (Β +).
 • Απαιτούμε ελάχιστο βαθμό GMAT 550. Δεχόμαστε επίσης τις εξετάσεις GRE (ελάχιστο βαθμολογία 155 σε κάθε ενότητα).
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τουλάχιστον δύο χρόνια επαγγελματικής πείρας μετά την ολοκλήρωση ενός προπτυχιακού διπλώματος.
 • Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν καλά αγγλικά. Εάν η κύρια γλώσσα σας δεν είναι αγγλικά, πρέπει να επιδείξετε επαρκή γνώση της αγγλικής γλώσσας μέσω μιας από τις δύο αποδεκτές δοκιμασίες: TOEFL ή IELTS.
 • Εάν δεν είστε καναδός πολίτης ή δεν έχετε προσπελάσει μεταναστευτικό καθεστώς, πρέπει να έχετε έγκυρη καναδική φοιτητική βίζα.

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα