Keystone logo
© Domus Academy
Rome Business School

Rome Business School

Rome Business School

Εισαγωγή

Διαχειριστική κατάρτιση και έρευνα αριστείας

Το Rome Business School είναι ένα Ινστιτούτο αριστείας με έδρα τη Ρώμη, αφιερωμένο στη διοικητική εκπαίδευση και έρευνα, το οποίο λειτουργεί διεθνώς, με αποφοίτους που προέρχονται από περισσότερες από 140 χώρες παγκοσμίως. Στόχος του είναι να συμβάλει στο κλείσιμο του χάσματος που υπάρχει μεταξύ του ακαδημαϊκού κόσμου και του κόσμου της εργασίας με τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών μαθημάτων που έχουν σχεδιαστεί για τη μεταφορά των γνώσεων που απαιτούνται για να ξεκινήσουν ή να αναπτυχθούν επαγγελματικές σταδιοδρομίες ή επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η αποστολή της Rome Business School είναι να βοηθήσει τους επιχειρηματίες, τους διευθυντές και τους επαγγελματίες να αξιοποιήσουν πλήρως το δυναμικό τους και να βελτιώσουν την ηθική τους προσέγγιση τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στην εργασία, επιτρέποντάς τους να συμβάλουν στην ανάπτυξη της οικονομικής ανθρωπότητας και μιας πιο ευημερούσας και δίκαιης κοινωνίας , έναν στον οποίο ο κεντρικός ρόλος που διαδραματίζει το άτομο αναγνωρίζεται και εκτιμάται. Οι διαλέξεις της Rome Business School μπορούν να παρακολουθούνται με ευελιξία είτε στην πανεπιστημιούπολη της Ρώμης είτε από την τοποθεσία της επιλογής σας μέσω του τελευταίου γενικού εργαλείου εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Πολιτιστική και Επαγγελματική Ανάπτυξη

Βασισμένη στη Ρώμη αλλά ενεργή σε ολόκληρη την Ιταλία και σε διεθνές επίπεδο, η Rome Business School δίνει στους πτυχιούχους, τους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητές τους σε διαχειριστικούς κλάδους με βάση τα καλύτερα διεθνή πρότυπα, βοηθώντας τους να γίνουν ανταγωνιστικοί στην εργασία, επαγγελματικές και επιχειρηματικές αγορές.

Πιστοποιημένη ποιότητα

Όλη η Rome Business School της Rome Business School έχει αποκτήσει την πιστοποίηση ISO 9001: 2008, η οποία αναγνωρίζει τα κορυφαία πρότυπα ποιότητας των εκπαιδευτικών μας δραστηριοτήτων. Η πιστοποίηση ISO 9001: 2008 αναγνωρίζει ότι ο οργανισμός μας εφαρμόζει συστήματα ποιότητας που παρέχουν τα θεμέλια για εξαιρετική ικανοποίηση πελατών, κίνητρα προσωπικού και συνεχή βελτίωση. Τα μαθήματα προσφέρουν τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας διδασκαλίας και σχολαστική φροντίδα για τις ανάγκες των συμμετεχόντων. Η εξατομικευμένη βοήθεια ειδικών εκπαιδευτικών, ο πλούτος του μαθησιακού υλικού και ο σχολαστικός έλεγχος της μαθησιακής προόδου διασφαλίζουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα των εκπαιδευτικών μαθημάτων.

Διαπίστευση

Το Thee Rome Business School έχει αναγνωριστεί από το MIUR (ιταλικό Υπουργείο Παιδείας, Πανεπιστημίου και Έρευνας) ως ερευνητικό κέντρο και είναι εγγεγραμμένο στο Εθνικό Ερευνητικό Μητρώο με τον κωδικό 61598 και είναι νομικά αναγνωρισμένο και εξουσιοδοτημένο από την Ιταλική Δημοκρατία και το Επιμελητήριο του εμπορίου. Η Rome Business School είναι επίσημα εγγεγραμμένη ως συμμετέχουσα οργάνωση της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Πολιτισμού και της Εκτελεστικής Υπηρεσίας Εκπαίδευσης, Οπτικοακουστικών θεμάτων και Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με τον Κωδικό Αναγνώρισης Συμμετέχοντα (PIC) n. 937625960.

Αποστολή

Η αποστολή της Rome Business School είναι να εκπαιδεύσει επιχειρηματίες, διευθυντές και επαγγελματίες σε επίπεδο αριστείας στην ικανότητά τους και στην ηθική τους προσέγγιση στις επιχειρήσεις και την εργασία, ικανή να συμβάλει στην ανάπτυξη της οικονομικής ανθρωπότητας και της κοινωνίας πιο ευημερούσα, δίκαιη και σεβασμός στον κεντρικό ρόλο του ατόμου.

Διεθνής Προοπτική

Rome Business School είναι ένα διεθνές ίδρυμα που έχει ήδη φιλοξενήσει μαθητές από περισσότερες από 140 χώρες. Επιπλέον, η Rome Business School είναι υπερήφανη που εκμεταλλεύεται μια διεθνή σχολή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, μια έκφραση και φέροντα τις πιο σύγχρονες γνώσεις σχετικά με τη διαχείριση και την επιχειρηματικότητα. Rome Business School απασχολεί λέκτορες πανεπιστημίου, εκπαιδευτές εταιρειών, συμβούλους, διευθυντές και επιχειρηματίες που επιλέγονται λόγω της αποδεδειγμένης εμπειρίας και δεξιοτήτων τους. Η σχολή έχει μια ισχυρή πολυπολιτισμική τάση, με εκπροσώπους από διαφορετικά υπόβαθρα και εθνικότητες. Θα σας δώσει συνεργικά μια κληρονομιά γνώσης για την προσωπική σας ανάπτυξη. Οι επιλεγμένοι ανανεωμένοι και άκρως ικανοί συνθέτες μας αξιολογούνται και βαθμολογούνται πάντα από τους μαθητές, χάρη στο σύστημα διασφάλισης ποιότητας. Rome Business School αναπτύσσει ένα Διεθνές διδακτικό και εταιρικό δίκτυο, χάρη σε πολλές συνεργασίες με σχολές επιχειρήσεων, πανεπιστήμια και εταιρείες.

Γιατί εμάς

Μια εξαιρετική προσφορά εκπαίδευσης, η οποία αναπτύχθηκε με την προσεκτική ανάλυση των καλύτερων διεθνών εμπειριών, για να σας εγγυηθεί ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.

Μια σύγχρονη προσφορά εκπαίδευσης: παρέχουμε μαθήματα σχετικά με τις πιο προηγμένες διαχειριστικές τάσεις και τεχνικές, όπως η διαπολιτισμική διαχείριση και η χρήση κοινωνικών μέσων με γνώμονα τις επιχειρήσεις.

Εκπαιδευτικοί με υψηλά προσόντα: όλοι οι καθηγητές της Rome Business School είναι καθηγητές πανεπιστημίων, εκπαιδευτές και διευθυντές που επιλέγονται προσεκτικά με βάση τον αποδεδειγμένο επαγγελματισμό και την εμπειρία τους, ικανά να μεταφέρουν στους μαθητές ένα καλά καθορισμένο εννοιολογικό πλαίσιο και πολύτιμες αναφορές σε συγκεκριμένες επαγγελματικές πρακτικές.

Καριέρα-υπηρεσία: ένα σύνολο εξατομικευμένων υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους μαθητές μας να έχουν πρόσβαση ή να αναπτυχθούν στην αγορά εργασίας (ευκαιρίες πρακτικής άσκησης, επανεξέταση βιογραφικού σημειώματος, ενσωμάτωση στη βάση δεδομένων μας, υποστήριξη διαχείρισης συνεντεύξεων εργασίας, δικτύωση με εταιρείες, διαχειριστές και επαγγελματίες).

Δίκτυο και κοινότητα αποφοίτων: οι συμμετέχοντες στα μαθήματά μας γίνονται δεκτοί από το δικαίωμα στο Δίκτυο Αποφοίτων Rome Business School της Rome Business School , ένα δίκτυο που τους επιτρέπει να παραμένουν σε επαφή με όλους τους αποφοίτους και τους εκπαιδευτικούς, να ανταλλάσσουν εμπειρίες και να μοιράζονται έργα και ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης.

Μια κάρτα πίστης που σας επιτρέπει να συγκεντρώνετε πόντους και να λαμβάνετε εκπτώσεις στα μαθήματα κατάρτισης.

Μοναδικό μαθησιακό περιεχόμενο και υλικό μελέτης: όλα τα εκπαιδευτικά μαθήματα της Rome Business School περιλαμβάνουν πρωτοποριακό περιεχόμενο διδασκαλίας, σύμφωνα με τα καλύτερα διεθνή πρότυπα, και ενημερώνεται συνεχώς με βάση τις τελευταίες πολιτιστικές τάσεις. Με κάθε μάθημα, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν επίσης πληθώρα τεκμηρίωσης και προτάσεις για πιθανές περαιτέρω σε βάθος μελέτες.

Ένα ευρύ φάσμα ευέλικτων μεθόδων μελέτης, για την κάλυψη όλων των απαιτήσεων και τη δυνατότητα των συμμετεχόντων να εξισορροπήσουν τις μαθησιακές τους δεσμεύσεις με τις προσωπικές και επαγγελματικές τους δεσμεύσεις. Μεταπτυχιακά μαθήματα, μαθήματα εξειδίκευσης και πλούσιος κατάλογος σύντομων μαθημάτων που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν όλες τις μαθησιακές σας ανάγκες. Τα μαθήματα μπορούν να ληφθούν στην πανεπιστημιούπολη, απομακρυσμένα και εσωτερικά.

Μια εφαρμοσμένη μέθοδος διδασκαλίας: όλα τα μαθήματα περιλαμβάνουν ασκήσεις και πραγματικές περιπτωσιολογικές μελέτες, οι οποίες καθιστούν τη διδασκαλία και την κάνουν πραγματικά πολύτιμη για την αγορά εργασίας.

Επιλογές εκμάθησης

Τα μαθήματα του Rome Business School διδάσκονται στα αγγλικά και μπορούν να παρακολουθήσουν, με βάση την προτίμηση, είτε On-Campus ή Online, με τις ακόλουθες επιλογές:

ΓΛΩΣΣΑ ΟΔΗΓΙΩΝ

ιταλικός

Πλήρης απασχόληση

Διαλέξεις διεξάγονται από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Εκτελεστικός

Οι διαλέξεις πραγματοποιούνται το Σάββατο πλήρες.

Επαγγελματίας

Οι διαλέξεις πραγματοποιούνται την Τρίτη ή Πέμπτη από τις 7 έως τις 8.30 μ.μ.

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Για αυτήν την επιλογή, το Rome Business School χρησιμοποιεί μια πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα, μέσω της οποίας θα μπορείτε να παρακολουθείτε διαλέξεις με πλήρη βίντεο και ήχο, να αλληλεπιδράτε σε πραγματικό χρόνο σε ήχο και βίντεο με τον καθηγητή και τους άλλους συμμετέχοντες και να συνεργάζεστε και κοινή χρήση τεκμηρίωσης

Στο σπίτι, τα μαθήματα μπορούν επίσης να ληφθούν στο σπίτι - απευθείας στην εταιρεία σας, πρακτορείο, οργάνωση ή επαγγελματική έδρα -.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

  • Italy Online

    Italy Online, Ιταλία

    Ερωτήσεις