Keystone logo
Porto Business School

Porto Business School

Porto Business School

Εισαγωγή

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ

Το Πανεπιστήμιο του Πόρτο (U.Porto) ιδρύθηκε το 1911 και είναι ένα από τα 200 κορυφαία ευρωπαϊκά πανεπιστήμια σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα διεθνή συστήματα κατάταξης. Ένα από τα πιο διεθνή πανεπιστήμια της Πορτογαλίας, το U.Porto διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη πανεπιστημιούπολη ενσωματωμένη στην πόλη που εγγυάται μια βέλτιστη ακαδημαϊκή, επιστημονική, καθώς και κοινωνική και πολιτιστική εμπειρία.

Porto Business School" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/49/49037_portobusinessschool.png" alt="Porto Business School" />

Λόγοι για να επιλέξετε alt="Porto Business School

Με σταθερή παρουσία στην κατάταξη των Financial Times από το 2011, το alt="Το Porto Business School είναι ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά σχολεία επιχειρήσεων (#62, το 2016) και ένα από τα κορυφαία 30 σχολεία επιχειρήσεων όσον αφορά την Προσαρμοσμένη και Ανοικτή Εκπαίδευση Στελεχών Ένα βραβευμένο σχολείο, τα τελευταία χρόνια alt="Το Porto Business School έχει επιτύχει αρκετές διεθνείς αναγνωρίσεις:

  • AMBA's Entrepreneurship Award (2012, 2014)
  • AMBA's MBA Student of the Year (2014)
  • John Molson MBA Case Competition (2015, 2011)
  • Idea2ProductCompetition/Univ.Texas-Austin (2010)

alt="Το Porto Business School είναι το αποτέλεσμα μιας ενεργού συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου του Πόρτο και 36 εταιρειών, εθνικών και διεθνών – που επιτρέπει στο σχολείο να ισορροπεί μεταξύ της ποιότητας και της αυστηρότητας της ακαδημίας και του πραγματικού εταιρικού κόσμου, στρέφοντας το alt=" Το Porto Business School σε ένα πραγματικό εργαστήριο για να εξερευνήσετε πώς να εφαρμόσετε καλύτερα τις κορυφαίες έννοιες διαχείρισης στον πραγματικό επιχειρηματικό κόσμο.

alt="Το Porto Business School είναι το Business School στο μεγαλύτερο Πορτογαλικό Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο του Πόρτο. Αποστολή του είναι η διδασκαλία μεταπτυχιακών μαθημάτων και η προηγμένη εκπαίδευση στελεχών, συμπληρωματικές δραστηριότητες με μόνιμη εμπλοκή στους τομείς της εφαρμοσμένης έρευνας και των επιχειρηματικών υπηρεσιών . alt="Το Porto Business School συγκεντρώνει τις δεξιότητες και την εμπειρία των πρώην EGP-UP και ISFEP, ενός προγράμματος κατάρτισης στελεχών που αναπτύχθηκε με επιτυχία στο πλαίσιο της Οικονομικής Σχολής. Ως βασική πηγή, το alt="Porto Business School διαθέτει διδακτικό προσωπικό με μακρά εμπειρία στη διδασκαλία και την έρευνα, από το Πανεπιστήμιο του Πόρτο (Σχολές Οικονομικών, Μηχανικών, Νομικής και Ψυχολογίας και Επιστημών της Αγωγής), στο οποίο προστίθενται δύο άλλες κατηγορίες διδασκαλίας : διευθυντικά στελέχη με ακαδημαϊκή κατάρτιση και σταθερή επαγγελματική σταδιοδρομία, και δάσκαλοι από ξένα πανεπιστήμια, συγκεκριμένα της Βόρειας Αμερικής (Κεντρική Φλόριντα, Μασαχουσέτη, Μαϊάμι και Νέα Ορλεάνη) και ευρωπαϊκά (London Business School και το Business Institute, μεταξύ άλλων). παρόμοια ξένα σχολεία, που υπάρχουν από το 1988 σε ορισμένες περιπτώσεις, εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο διεθνοποίησης στις δραστηριότητές του.

Το ταξίδι που σας αλλάζει τη ζωή ξεκινά εδώ.

Πόρτο

Η πόλη των επιχειρηματιών είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πορτογαλίας και ένα από τα κορυφαία οικονομικά και βιομηχανικά κέντρα της χώρας. Έντονα συνδεδεμένο με το εμπόριο και την αγάπη για την ελευθερία – τόσο πολύ που ονομάζεται Cidade Invicta (Αήττητη Πόλη), το Πόρτο είναι γνωστό για τη γοητεία του ιστορικού του κέντρου (Παγκόσμια Κληρονομιά της UNESCO από το 1996) αλλά και για τον δυναμισμό του – το 21ο- αιώνα Το Πόρτο είναι μια σύγχρονη και ζωντανή πόλη που δεν σταματά ποτέ. Οι χώροι πρασίνου και οι αθλητικοί χώροι, το ολοκληρωμένο σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών και η πολυσύχναστη κουλτούρα και η νυχτερινή ζωή της την κάνουν μια διασκεδαστική και συναρπαστική πόλη, 24 ώρες την ημέρα. Τα τελευταία χρόνια, το Πόρτο έχει γίνει επίσης λιμάνι για επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Ένα πραγματικό μέρος, το Πόρτο εξελέγη δύο φορές ως ο «Καλύτερος Ευρωπαϊκός Προορισμός» από την European Consumers Choice και θεωρήθηκε από τον The Guardian, το 2015, ως ένας από τους 40 κορυφαίους προορισμούς. Όσον αφορά τη μόδα και το ντιζάιν, το Πόρτο ξεπερνά ακόμη και το Παρίσι, σύμφωνα με το Bloomberg, το οποίο πρόσφατα ανακήρυξε την πόλη ως την Καυτή Νέα Πρωτεύουσα αγορών της Ευρώπης.

Τοποθεσίες

  • Porto

    Avenida Fabril do Norte, 425 Matosinhos Portugal, 4460-312, Porto

Ερωτήσεις