Keystone logo
Pebble Hills University

Pebble Hills University

Pebble Hills University

Εισαγωγή

Βότσαλο Hills Πανεπιστήμιο

Pebble Hills Πανεπιστήμιο είναι μια πραγματικά διεθνή και την καριέρα εστιασμένη πανεπιστήμιο που προσφέρει online Bachelor, Master και Διδακτορικό προγράμματα, κυρίως για ενήλικες εκπαιδευόμενους. προγράμματα στην τάξη με βάση είναι επίσης διαθέσιμα μέσω του δικτύου συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο.

Μια πραγματικά Διεθνές Πανεπιστήμιο

Pebble Hills Πανεπιστήμιο είναι μια ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών, ακαδημαϊκοί και διανοούμενοι που είναι σχολαστική στους τομείς τους και έχουν εργαστεί πεισματικά να κάνει PHU μια πραγματικά διεθνική πανεπιστήμιο.

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και την Παγκόσμια Αίθουσες

Βότσαλο Hills Πανεπιστήμιο έχει συνδυάσει τα χαρακτηριστικά και των δύο ανοιχτά, εικονική και το Boot Camp, με τη δημιουργία επιτυχημένων συνεργασιών με αξιοσέβαστο εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ασία και την Αφρική που έχουν δυσκολία με την επικοινωνία με τα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης στις ανεπτυγμένες χώρες.

Εκτός αυτού, είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο για να προσφέρουν πολύ χρήσιμα προγράμματα για τους μαθητές και τους επαγγελματίες. Το Πανεπιστήμιο πιστεύει στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας με υψηλά ακαδημαϊκά πρότυπα. Έχουμε εξαιρετική μέλη της ομάδας για την υποστήριξη των φοιτητών, προκειμένου να παρέχει την καλύτερη εκπαίδευση στον κόσμο. Σε όλο τον κόσμο, έχουμε τα εκπαιδευτικά εταίρους και αναγνωρίσεις μας σε όλο τον κόσμο αποδεικνύουν ότι είμαστε ο ηγέτης στον τομέα της εκπαίδευσης.

Μαθαίνοντας Εμπειρία σε PHU

Θα πρέπει να αντιμετωπίζουν διάφορους τρόπους εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με Pebble Hills Πανεπιστήμιο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, για παράδειγμα: Ασύγχρονης Παράδοση, σύγχρονη παράδοση, διαδραστική τεχνολογία eLearning με τον ήχο, Credit Δοκιμών και άλλες eLearning / Distance Learning προσφέρονται από τους στρατηγικούς εταίρους μας.

παγκόσμιο δίκτυο

Pebble Hills Πανεπιστήμιο διαθέτει κέντρα μάθησης ή μέσα στην καρδιά του μερικά από τα πιο σημαίνοντες αγορές του κόσμου για διαφορετικά προγράμματα:

  • Χονγκ Κονγκ - Επιχειρήσεων, Διοίκηση, Ψυχολογία, Coaching, προγράμματα Μηχανικών
  • Ινδία - TESOL, TEFL, Εκπαιδευτική Διοίκηση, Πρόωρη Εκπαίδευση, Προσχολική και Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση
  • Ηνωμένο Βασίλειο και τη Μέση Ανατολή - Διοίκηση Μονάδων Υγείας, αλυσίδα και Διαχείρισης Διεθνούς Εφοδιαστικής

Στο PHU, θα είστε σε θέση να διερευνήσει τη δυνατότητα απόκτησης ενός προσιτού, διαπιστευμένο και αναγνωρισμένο πτυχίο μέσω PHU βασίζεται στην εταιρική σχέση μας με διάφορα πανεπιστήμια διαπιστευμένοι από διαφορετικούς οργανισμούς διαπίστευσης.

Εκτίμησης της προηγούμενης μάθησης

PHU αποδεχθεί τη μεταφορά πιστωτικών μονάδων απλόχερα και εμείς προσφέρουν άφθονο online μαθήματα κυρίως σε Επιχειρήσεων, Διοίκηση, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών, Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Διαχείρισης Έργων. Η οικονομική προσιτότητα είναι επίσης το κύριο μέλημά μας. online μαθήματα μας είναι προσιτές για να βεβαιωθείτε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να επωφεληθούν από να πάρει μια εκπαίδευση. Έχουμε απονείμει εύσημα για τη ζωή / επαγγελματική εμπειρία σας, αλλά και μαθήματα επαγγελματικής ανάπτυξης. Υποτροφία και ευέλικτες δόσεις επιλογές είναι διαθέσιμες για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα διστάσει να σπουδάσουν λόγω οικονομικών ανησυχίες σας

.

Παγκόσμια φοιτητές και αποφοίτους

Οι απόφοιτοί μας εργάζονται σε εξαιρετική τοπικές εταιρείες και πολυεθνικές, όπως η HSBC, Prudential, το Holiday Inn, Sun Life Financial, Πανεπιστήμιο Allied American, η Schlumberger, η Pfizer, Hotwire Ασφαλίσεων, SITA, KG Group, Manulife Financial, Philip Life Assurance Public Company Limited, G4S Cash λύση, αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βηρυτού., κλπ

Πολύ μπροστά

Για να αντιμετωπίσει την ανταγωνιστική αγορά, οι ενήλικες που εργάζονται είναι πρόθυμοι να σπουδάσουν. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ενσταλάξει τις δεξιότητες του επιλογή και διατήρηση του σκοπού στη ζωή. Ενώ αφιερώνει τις ενέργειές σας κατά την επιδίωξη της ακαδημαϊκής αριστείας, θα πρέπει να καταβάλει σημαντικές προσπάθειες για την πνευματική ανάπτυξη. Δεδομένου ότι, στην εποχή του άγχους, αυτό θα σας δώσει την πολυπόθητη εσωτερική δύναμη για να συνεχίσουμε με την αποστολή σας. Ο καλύτερος τρόπος μελέτης για τους ενήλικες που εργάζονται θα είναι εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, το οποίο είναι πρακτικό για να εξισορροπούν την εργασία, την οικογένεια και τη μελέτη τους.

Παγκόσμια επιχείρηση επεκτείνεται, γι 'αυτό θα πρέπει να έχετε ένα παγκόσμιο θεσμό με μια ριζοσπαστική προοπτική προς την εκπαίδευση. Λόγω ενός εκπαιδευτικού συστήματος που βασίζεται στις πραγματικές τιμές κόσμο, η γνώση που αποκτήθηκε μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα και πιο ουσιαστικά στο σχετικό τομέα.

Τοποθεσίες

  • USA Online

    USA Online, Ηνωμένες Πολιτείες

    Ερωτήσεις