Keystone logo
Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University εκτελεστικό πρόγραμμα mba
Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University

εκτελεστικό πρόγραμμα mba

0 Semesters

Αγγλικά

Μερικής απασχόλησης

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Στην Πανεπιστημιούπολη

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας

Εισαγωγή

Το Πρόγραμμα Εκτελεστικής Διαχείρισης Σχολείων Drucker (EMP) αναζητά επαγγελματίες που έχουν επιτυχία στην επιχείρηση, αλλά επιθυμούν να προετοιμαστούν για μελλοντική πρόοδο. Επιδιώκουμε να εγγραφούμε σε καλά συγκεντρωμένα άτομα που διαθέτουν ισχυρές αναλυτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, καθώς και ένα ιστορικό προόδου στη διοίκηση. Επιλέγουμε φοιτητές από ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών και υπόβαθρων. Θέλουμε ανθρώπους που θα επωφεληθούν, αλλά και θα συνεισφέρουν, στο δυναμικό περιβάλλον της τάξης. Οι υποψήφιοι για το EMP πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον:

* Πέντε χρόνια μεσαίας ή ανώτερης βαθμίδας διοίκησης ή επαγγελματικής πείρας.
* Βρετανικό πτυχίο ή ισοδύναμο

Δεν απαιτούμε τη συμμετοχή του GMAT ή του GRE στην EMP. Απαιτούμε:

- Μια αίτηση Claremont Graduate University (έντυπη ή ηλεκτρονική)

- Επίσημα αντίγραφα όλων των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών ακαδημαϊκών μεταγραφών.

- Τρεις συστάσεις.

- Η δήλωση σταδιοδρομίας σου.

- Το βιογραφικό σου.

- Τα αποτελέσματα TOEFL για τους διεθνείς φοιτητές.

- Τέλος αίτησης 60,00 δολαρίων.

- Μια προσωπική συνέντευξη μαζί σου. Αυτό μπορεί να προγραμματιστεί μετά την παραλαβή της αίτησής σας.

Οι φοιτητές του προγράμματος Drucker Executive Management (EMP) προέρχονται από ένα απίστευτα ευρύ φάσμα βιομηχανιών - εταιρικών, ιδιωτικών, κυβερνητικών και μη κερδοσκοπικών - και από μια ευρεία ποικιλία εθνοτικών υποβάθρων. Αυτή η ποικιλομορφία εισάγει μια ποικιλία προοπτικών στην τάξη, δημιουργώντας ζωντανές και διορατικές συζητήσεις. Θα εντυπωσιαστείτε από τη νοημοσύνη, την εμπειρία και τις νέες απόψεις των συνομηλίκων, καθώς και από το πώς θα σας παρέχουν μεγαλύτερη κατανόηση της σημερινής επιχειρηματικής κοινότητας, τόσο σε εγχώριο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το ευρύ φάσμα γνώσεων που φέρνουν οι φοιτητές μας στην τάξη σας ενθαρρύνει να ανοίξετε ιδέες που δεν θα είχατε την ευκαιρία να εξερευνήσετε χωρίς να έρθετε εδώ. Σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε βαθιά, να ξεπεράσετε τη δική σας εμπειρία και να σκεφτείτε προσεκτικά τα ζητήματα που επηρεάζουν τον κόσμο.

Οι φοιτητές είναι γνωστοί για την προθυμία τους να εξερευνήσουν και να μάθουν από βιομηχανίες και περιβάλλοντα διαφορετικά από τα δικά τους. Δεν είναι ασυνήθιστο το σχολείο μας να σχολιάζει το πόσο εντυπωσιασμένοι είναι με τον αριθμό των φοιτητών που επιλέγουν να εργαστούν σε σχέδια που δεν σχετίζονται άμεσα ή δεν σχετίζονται με την επιχείρηση ενός φοιτητή ή το εμπόριο.

Στη Σχολή Drucker αποθαρρύνουμε τα όρια. Ενθαρρύνεστε να αλληλεπιδράσετε όσο θέλετε με άλλους σπουδαστές, αποφοίτους και τρέχουσες προοπτικές, καθώς και τις οικογένειές τους. Είναι μέρος της προσπάθειάς μας να προωθήσουμε τις συνδέσεις και τις κοινότητες που επεκτείνονται πέρα ​​από την τάξη και να αυξήσουν το προσωπικό και επαγγελματικό σας δίκτυο. Εάν αναζητάτε συμβουλές σχετικά με ένα θέμα εργασίας, μπορούμε ακόμη και να σας έρθουμε σε επαφή με τους καθηγητές, τους σπουδαστές ή τους αποφοίτους με εμπειρία που μπορεί να βοηθήσει.

Περίληψη των φοιτητών μας EMP
Μέση ηλικία: 42
Μέσα έτη εμπειρίας διαχείρισης: 15

Ποσοστό γυναικών: 45%

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα