Keystone logo
Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Εισαγωγή

Ένα από τα κορυφαία ερευνητικά πανεπιστήμια του κόσμου, το The Pennsylvania State University συνδυάζει τη δύναμη των παραδοσιακών ακαδημαϊκών με μια προνοητική, εστιασμένη στο μέλλον προσέγγιση στις διεπιστημονικές σπουδές και τη διεθνοποίηση. Κατατάσσεται σταθερά στο πρώτο τοις εκατό των πανεπιστημίων παγκοσμίως, το Penn State είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σεβαστά πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Θεωρείται μεταξύ των καλύτερων νομικών σχολών της χώρας, η Penn State Dickinson Law είναι η παλαιότερη νομική σχολή διαπιστευμένη από το ABA στην Πενσυλβάνια και μία από τις παλαιότερες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για περισσότερα από 185 χρόνια, ο νόμος Dickinson έχει δημιουργήσει μερικούς από τους καλύτερους δικηγόρους, δικαστές, κυβερνητικούς και εταιρικούς ηγέτες και νομικούς μελετητές στον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της πλούσιας 40χρονης ιστορίας του, το πρόγραμμα Master of Laws (LL.M.) στο Dickinson Law καλωσόρισε νομικούς επαγγελματίες από όλο τον κόσμο που έχουν έρθει για να προωθήσουν τη νομική τους σταδιοδρομία μέσω άμεσης πρόσβασης σε δικαστές και νομικούς επιστήμονες παγκόσμιας κλάσης, επαγγελματική εξειδίκευση σε συγκεκριμένους τομείς ή νομικά, και καινοτόμος έρευνα και υποτροφία.

Το LL.M. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί τόσο για εγχώριους όσο και για διεθνώς καταρτισμένους νομικούς επαγγελματίες που αναζητούν εξειδικευμένες γνώσεις και προηγμένες σπουδές σε συγκεκριμένους τομείς του δικαίου. Κατά τη διάρκεια αυτού του ευέλικτου μονοετούς προγράμματος, οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν σε μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων που επιτρέπουν τη συγκέντρωση σε ορισμένες πτυχές του δικαίου ή σε θέματα που σχετίζονται με το νόμο. Οι μαθητές μπορούν να ακολουθήσουν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών ή πιστοποιητικά.

Γιατί Penn State Dickinson Law ;

Η επιλογή του σωστού ιδρύματος είναι μια σημαντική απόφαση. Εδώ είναι μερικοί από τους πολλούς λόγους για τους οποίους το LL.M. οι μαθητές επιλέγουν Penn State Dickinson Law :

  • Η Πανεπιστημιούπολη μας. Ο νόμος Dickinson προσφέρει LL.M. φοιτητές ένα ιδανικό περιβάλλον με πρόσβαση σε παγκόσμιας κλάσης πόρους και ολοκληρωμένη σχολή. Η ιστορική μας πανεπιστημιούπολη προσφέρει μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση και μια σύγχρονη ερευνητική βιβλιοθήκη που προσφέρει πόρους που σχετίζονται με το νόμο και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που υποστηρίζουν την προώθηση της νομικής υποτροφίας.
  • Η προσέγγισή μας . Το Penn State διαθέτει μια ζωντανή πανεπιστημιακή κοινότητα με 24 πανεπιστημιουπόλεις σε όλη την Κοινοπολιτεία της Πενσυλβάνια και ένα παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων με περισσότερους από 700.000 αποφοίτους που προετοιμάζει τους φοιτητές να εργαστούν στην παγκόσμια οικονομία και εξασφαλίζει μια σύνδεση Penn State σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο.
  • Η Σχολή μας. LL.M. Οι μαθητές μαθαίνουν από μια ξεχωριστή και αφοσιωμένη σχολή πλήρους απασχόλησης που συμπληρώνεται από μια συμπληρωματική σχολή εν ενεργεία δικηγόρων και δικαστών. Οι καθηγητές μας έχουν περάσει χρόνια ασκώντας δικηγορία και ασχολούνται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο μέσω πρακτικής, έρευνας και υποτροφιών.
  • Το Πρόγραμμα Σπουδών μας. Η Penn State Dickinson Law προσφέρει ένα ευέλικτο LL.M για ένα έτος. πρόγραμμα που μπορεί να ξεκινήσει το φθινόπωρο (Αύγουστος) ή την άνοιξη (Ιανουάριος). Μελετώντας παράλληλα με φοιτητές JD, LL.M. Οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν σε μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων που επιτρέπουν τη συγκέντρωση σε ορισμένους τύπους δικαίου ή θέματα που σχετίζονται με το νόμο. Το πρόγραμμα σπουδών του Dickinson Law παρέχει όλα τα απαραίτητα μαθήματα για να συμμετάσχετε στις εξετάσεις δικηγόρων της Νέας Υόρκης.
  • Η τοποθεσία μας.Η πανεπιστημιούπολη Dickinson Law βρίσκεται στο Carlisle, η οποία βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία κοντά στο Harrisburg - την πρωτεύουσα της Κοινοπολιτείας της Πενσυλβάνια - και τα δικαστικά, νομοθετικά και εκτελεστικά γραφεία της. Η Φιλαδέλφεια, η Ουάσιγκτον, η Βαλτιμόρη και η Νέα Υόρκη είναι όλες εύκολα προσβάσιμες με αυτοκίνητο ή τρένο. Το Carlisle κατατάσσεται συνεχώς ως μία από τις πιο βιώσιμες μικρές πόλεις της χώρας στις ΗΠΑ, εν μέρει λόγω της ποικιλομορφίας των ανθρώπων και των ιδρυμάτων, των ανέσεων και της σειράς κοινοτικών δραστηριοτήτων. Το κόστος ζωής είναι σταθερά χαμηλότερο από τον μέσο όρο των ΗΠΑ, καθιστώντας το μια προσιτή, οικονομικά αποδοτική επιλογή για τη φοίτηση στη νομική σχολή. Γενικά, όλα όσα χρειάζεται κάποιος είναι σε κοντινή απόσταση με τα πόδια ή με ποδήλατο. Οι περισσότεροι LL.M. οι φοιτητές βρίσκουν κατοικίες σε λογικές τιμές κοντά στην πανεπιστημιούπολη.

Απαιτήσεις Βίζας

Τοποθεσίες

  • 150 South College St., Carlisle, PA 17013, , Carlisle

Ερωτήσεις