Keystone logo
National Tsing Hua University

National Tsing Hua University

National Tsing Hua University

Εισαγωγή

Εθνικό Πανεπιστήμιο Tsing Hua ιδρύθηκε στο Πεκίνο το 1911 ως "Tsing Hua Ακαδημία. "Το 1956, το Εθνικό Πανεπιστήμιο Tsing Hua συστάθηκε εκ νέου προς το παρόν τη θέση του στο Hsinchu, Ταϊβάν.

Από τη μεταστέγασή του, NTHU έχει εξελιχθεί σε ένα ολοκληρωμένο ερευνητικό πανεπιστήμιο που προσφέρει ένα πλήρες φάσμα των προγραμμάτων σπουδών στον τομέα της επιστήμης, της τεχνολογίας, της μηχανικής, των ανθρωπιστικών, κοινωνικών επιστημών, και τη διαχείριση. NTHU κατατάσσεται σταθερά ως ένας από τους αρχαιότερους πανεπιστημίων στην Ανατολική Ασία, και είναι ευρέως αναγνωρισμένη ως ο κορυφαίος θερμοκοιτίδα για τους μελλοντικούς ηγέτες. Εκκρεμών αποφοίτους μας υπογραμμίζουν την επιτυχία της NTHU φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων των Νόμπελ Φυσικής επιτυχόντων Dr. Cheng-Ning Yang και ο Δρ Τσουνγκ-Dao Lee, Νόμπελ Χημείας Νόμπελ Dr. Νικητής Yuan-Tseh Lee, και Wolf Βραβείο στα μαθηματικά Dr.Shiing-Shen Chern.

Γεγονότα και Στατική

ΣΧΟΛΗ

644 πλήρους απασχόλησης μέλη ΔΕΠ και 298 μέλη ΔΕΠ Π.Δ. Φοιτητής στους καθηγητές αναλογία 18: 1

Οι εγγραφές των σπουδαστών: 12,449 (ως το πρώτο εξάμηνο του 2014)

6.372 φοιτητές 6.077 απόφοιτοι (4.168 μεταπτυχιακούς φοιτητές, και 1909 επιδιώκουν διδακτορικούς τίτλους.

Νομπελίστες

3 Νομπελίστες εκκρεμών αποφοίτους μας υπογραμμίζουν την επιτυχία της NTHU φοιτητές, όπως Νόμπελ Φυσικής επιτυχόντων, ο Δρ Cheng-Ning Yang και ο Δρ Τσουνγκ-Dao Lee, Νόμπελ Χημείας Νόμπελ Dr. Yuan-Tseh Lee, και το Βραβείο Wolf νικητής στα μαθηματικά Dr. Shiing-Shen Χερν ..

ΕΡΕΥΝΑ

2.379 κυβέρνηση πρόγραμμα και 1.057 στο εξωτερικό υπό την αιγίδα έργα (έργα συσσωρευμένες 2011 με 2013) Συνολικός προϋπολογισμός: NT $ 5,561,304,68 (NT $ 5.5Billion)

CAMPUS

260 στρέμματα 87 μεγάλα κτίρια 60% των προπτυχιακών φοιτητών ζουν στην πανεπιστημιούπολη.

7 κολέγια και 1 ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Επιστήμη μηχανική Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες Επιστήμη της ζωής Πυρηνική Επιστήμη Διαχείριση Τεχνολογίας Της Επιτροπής, της Γενικής Παιδείας

Γιατί NTHU

Ακαδημαϊκής αριστείας

NTHU είναι ένας φημισμένος ολοκληρωμένο ερευνητικό πανεπιστήμιο στην Ταϊβάν.

World Class Σχολή

NTHU έχει το υψηλότερο ποσοστό της σχολής κερδίζοντας εθνική ακαδημαϊκή επευφημίες και οι δημοσιεύσεις τους αναφέρονται συχνότερα μεταξύ όλων των πανεπιστημίων στην Ταϊβάν.

Διεθνών Προγραμμάτων στα αγγλικά

International MBA στη διαχείριση της τεχνολογίας Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στα συστήματα πληροφορικής και εφαρμογές Διεθνής Ph.D. Πρόγραμμα στη Βιοϊατρική Τεχνολογία Διεθνής Ph.D. Πρόγραμμα χαμηλών εκπομπών άνθρακα στην Ενέργεια

Παγκόσμια Συνεργάτες

NTHU έχει δημιουργήσει στρατηγικές συνεργασίες με περισσότερα από 150 πανεπιστήμια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ευκαιρίες Υποτροφιών

NTHU παρέχει άφθονη οικονομικές βοηθούς να υποστηρίζουν τους σπουδαστές. Οι υποτροφίες και υποτροφίες χορηγούνται σε άξια βάση.

Στρατηγική θέση

NTHU βρίσκεται σε Hsinchu πόλη στο βόρειο τμήμα της Ταϊβάν, μία ώρα με το αυτοκίνητο για να Ταϊπέι, και περιβάλλεται από παγκόσμιας κλάσης εθνικά εργαστήρια και βιομηχανίες. Hsinchu είναι επίσης αναφέρεται ως η πόλη της επιστήμης, της υψηλής τεχνολογίας του κέντρου, και το Silicon Valley της Ταϊβάν.

Εγγυημένη Στέγαση

Θεωρούμε ότι η η εμπειρία του να ζεις στην πανεπιστημιούπολη αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της πανεπιστημιακής ζωής. Όλες οι διεθνείς φοιτητές θα έχουν εγγυημένη κατοικιών στην πανεπιστημιούπολη.

Τωρινή Κατάσταση

Εθνικό Πανεπιστήμιο Tsing Hua βρίσκεται σε Hsinchu, Ταϊβάν, 72 χιλιόμετρα νότια της Ταϊπέι. Η πανεπιστημιούπολη καλύπτει πάνω από 105 εκτάρια (260 στρέμματα) γης γραφικά, στο ίδιο επίπεδο με τις λίμνες και τα δέντρα. Campus ευκολία είναι υψίστης, γειτονική ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια, όπως: το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Βιομηχανικών Ερευνών (ITRI), Εθνικό Synchrotron Radiation Κέντρο Ερευνών (NSSRC), Εθνικό Κέντρο για την Πληροφορική υψηλών επιδόσεων (NCHC), Βιομηχανία Τροφίμων Ινστιτούτο Έρευνας και Ανάπτυξης (FIRDI), Εθνικό Πανεπιστήμιο Chiao Tung (NCTU), Chung-Hua Πανεπιστήμιο (Chu), Εθνικό Hsinchu Εκπαίδευσης Πανεπιστήμιο (NHEU), και η Hsinchu στηρίζονται σε επιστημονικά στοιχεία Industrial Park (HSIP). Hsinchu είναι επακριβώς γνωστά και ονομάστηκε ως η «πόλη Επιστήμη της Ταϊβάν».

NTHU έχει 7 σχολές, 17 τμήματα και 18 ανεξάρτητοι απόφοιτος Ινστιτούτα: το College of Science, Μηχανικής, Πυρηνικής Επιστήμης, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, Βιολογία, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών, και το Κολέγιο Διοίκησης Τεχνολογίας. Η Επιτροπή για τη Γενική Εκπαίδευση επιβλέπει γενικά προγράμματα σπουδών του πανεπιστημίου. NTHU απασχολεί πάνω από 644 μέλη ΔΕΠ πλήρους απασχόλησης. Περισσότεροι από 12.499 φοιτητές, περίπου 6.372 προπτυχιακούς φοιτητές, 4.168 πλοίαρχος υποψήφιοι και 1.909 για υποψήφιους διδάκτορες των δεδομένων του πρώτου εξαμήνου του 2014. Η αναλογία φοιτητών-διδασκόντων είναι 18: 1 και το αρσενικό στο θηλυκό μαθητές είναι 2,1: 1.

NTHU τονίζει διεπιστημονική προσέγγιση. Εκτός από την τήρηση των βασικών κανόνων, προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών σχεδιαστεί για μεγιστοποίηση της ευελιξίας, καθώς και την ένταξη. NTHU ξεπερνά τα προγράμματα σπουδών τους κανόνες, υπερβαίνοντας συλλογικότητα και τα σύνορα του τμήματος.

Υποτροφίες

Τοποθεσίες

  • Hsinchu

    No. 101, Section 2, Kuang-Fu Road, R.O.C., 30013, Hsinchu

    Προγράμματα

    Ερωτήσεις