Keystone logo
© BIMM University
Nottingham Trent University

Nottingham Trent University

Nottingham Trent University

Εισαγωγή

Nottingham Trent University , που ιδρύθηκε το 1843, έχει μακρά ιστορία στο ξεκλείδωμα των δυνατοτήτων, στην κατάρριψη φραγμών και στην πραγματική διαφορά στις ζωές σε όλο τον κόσμο.

Με περισσότερους από 40.000 φοιτητές και προσωπικό που εκτείνεται σε πέντε πανεπιστημιακούς χώρους, Nottingham Trent University (NTU) είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαίνοντα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη χώρα. Είμαστε ένα πανεπιστήμιο που έχει δεσμευτεί να προωθήσει ουσιαστικές αλλαγές και έχουμε λάβει ένα ευρύ φάσμα κύρους βραβείων για την έρευνα, τον δυναμισμό και την καινοτομία μας.

Είμαστε περήφανοι που μας αναγνωρίζουν ως ένα πανεπιστήμιο που ανοίγει την αγκαλιά του σε όλους. Το ένα τέταρτο των φοιτητών μας προέρχονται από νοικοκυριά με συνδυασμένο εισόδημα £15.000 ή λιγότερο, και ήμασταν το πρώτο πανεπιστήμιο που εγγράφηκε στην υπόσχεση κοινωνικής κινητικότητας της κυβέρνησης, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή μας να βελτιώσουμε τις προοπτικές των νέων από μειονεκτικά περιβάλλοντα.

Διδασκαλία
Στο NTU, δεσμευόμαστε να παρέχουμε ένα διεγερτικό και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον μάθησης προς όφελος των μαθητών, των συναδέλφων και των κοινοτήτων μας.

Ερευνα
Εργαζόμαστε γύρω από πέντε βασικά ερευνητικά θέματα που ανταποκρίνονται σε μια σειρά προκλήσεων στις επιχειρήσεις, τη βιομηχανία, τα επαγγέλματα και την κοινωνία.

Επιχείρηση
Σε συνεργασία με ειδικούς σε όλο το NTU, καθώς και με τους συνεργάτες και τους υποστηρικτές μας, βοηθάμε τους φοιτητές, τους αποφοίτους, το προσωπικό και τα μέλη της κοινότητάς μας να αναπτύξουν τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν ως επιχειρηματίες.

Ανταλλαγή γνώσης
Φιλοδοξία μας είναι να αναγνωριστούμε ως δύναμη για το καλό. Είμαστε παθιασμένοι με τον μετασχηματισμό ζωών μέσω της ακαδημαϊκής και κοινωνικής δέσμευσης και εργαζόμαστε μαζί με επιχειρήσεις και κοινότητες για να αντιμετωπίσουμε μερικές από τις πιο δύσκολες προκλήσεις της κοινωνίας.

Αυτό είναι NTU. Αυτό είναι Πανεπιστήμιο, επανασχεδιασμένο.

Δημιουργούμε το πανεπιστήμιο του μέλλοντος.

 • Ένα πανεπιστήμιο που προσκαλεί, περιλαμβάνει και ακούει — όπου οι συνεργασίες εκτιμώνται, η γνώση μοιράζεται και οι ευκαιρίες είναι προσβάσιμες για όλους.
 • Ένα πανεπιστήμιο όπου η μάθηση συνδέεται άμεσα με τις ανάγκες της βιομηχανίας: όπου κάθε βραβείο και διάκριση αποτελεί επιδοκιμασία των καθημερινών προτύπων, αξιών και μεθόδων διδασκαλίας μας.
 • Ένα πανεπιστήμιο που διαταράσσει το status quo. που τολμά να κάνει προκλητικές ερωτήσεις, στο όνομα της διορατικότητας και της προόδου.
 • Ένα πανεπιστήμιο όπου η έρευνα εφαρμόζεται και όχι αφηρημένη — όπου υποστηρίζει τη διδασκαλία, παρέχει ουσιαστικές απαντήσεις και βελτιώνει την πραγματική ζωή σε πραγματικό χρόνο.
 • Ένα πανεπιστήμιο με τη δύναμη και το σκοπό να μεταμορφωθεί, δημιουργώντας καλύτερους ανθρώπους και όχι μόνο καλύτερους πτυχιούχους.

Το Πανεπιστήμιο του Μέλλοντος είναι ένα έργο για το παρόν, που βασίζεται σε έξι βασικές αρχές. Δείτε πώς λειτουργούν αυτές οι αρχές στο NTU.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Από την πολυσύχναστη πανεπιστημιούπολη μας στην πολυσύχναστη καρδιά του Nottingham μέχρι το ειδυλλιακό κτήμα της επαρχίας Brackenhurst, έχουμε μια σειρά από πανεπιστημιακές τοποθεσίες σε όλο το Nottingham και τις γύρω περιοχές.

Επενδύουμε συνεχώς στους χώρους, τα κτίρια και τις εγκαταστάσεις μας για να δημιουργήσουμε ένα διεγερτικό και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον μάθησης για να το βιώσουν και να το απολαύσουν όλοι.

Πανεπιστημιούπολη της πόλης
Από την εκπληκτική αρχιτεκτονική μέχρι τη βραβευμένη Ένωση Φοιτητών, το City Campus είναι η καρδιά του NTU που χτυπά.

Κλίφτον
Ζώντας και μαθαίνετε στο Κλίφτον; Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για το Campus που έχει πραγματικά τη δική του ζωή.

Brackenhurst
Η πανεπιστημιούπολη Brackenhurst βρίσκεται σε μια τοποθεσία 500 στρεμμάτων με χωράφια, δασικές εκτάσεις και νερό, η πανεπιστημιούπολη μας κόβει την ανάσα.

Κομφετί Νότιγχαμ
Ανακαλύψτε τι προσφέρεται στην Πανεπιστημιούπολη Confetti Nottingham, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα πολιτιστικά και ψυχαγωγικά σημεία της πόλης και σε μικρή απόσταση από την πανεπιστημιούπολη της πόλης του NTU.

Κομφετί Λονδίνου
Με βάση το μοντέρνο Whitechapel, το Confetti έχει πλέον ένα αφιερωμένο σπίτι στο Λονδίνο — μια από τις παγκόσμιες πρωτεύουσες των δημιουργικών βιομηχανιών και ένα κέντρο παγκόσμιας κλάσης για ταινίες, μουσική, gaming και νέα μέσα.

Mansfield Hub
Μία από τις νεότερες προσθήκες στην οικογένεια του NTU, το NTU στο Mansfield προσφέρει συναρπαστικές ευκαιρίες για ανθρώπους και επιχειρήσεις στο Mansfield και όχι μόνο.

  Απαιτήσεις Βίζας

  Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή άδεια/βίζα μετανάστευσης πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας.

  Η βραβευμένη ομάδα υποστήριξης φοιτητών μας παρέχει εξαιρετικές συμβουλές και πληροφορίες για θέματα μετανάστευσης και συμβουλές για το πώς να κάνετε μια επιτυχημένη αίτηση βίζας.

  Σας ενθαρρύνουμε να προετοιμαστείτε εκ των προτέρων για την αίτησή σας για βίζα και να κάνετε αίτηση αμέσως μόλις λάβετε το CAS σας.

  Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για Φοιτητική βίζα έως και έξι μήνες πριν από την έναρξη του μαθήματος του ακαδημαϊκού πτυχίου σας.

  Λάβετε υπόψη ότι το CAS σας μπορεί να δηλώνει ακόμη τρεις μήνες, επειδή πρόκειται για πρόσφατη αλλαγή, αλλά μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το CAS σας για να κάνετε αίτηση έως και έξι μήνες πριν από την έναρξη του μαθήματός σας.

  Μπορείτε να εισέλθετε στο Ηνωμένο Βασίλειο μόνο αφού εκδοθεί η βίζα σας. Μπορείτε να φτάσετε έως και 1 μήνα πριν από την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων (για μαθήματα διάρκειας άνω των έξι μηνών). Δεν πρέπει να ταξιδέψετε στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από την ημερομηνία έναρξης που αναγράφεται στη βίζα σας, ανεξάρτητα από το πότε ξεκινά η πορεία σας.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε μια σειρά από διεθνείς υποτροφίες σε νέους διεθνείς και Ευρωπαίους φοιτητές. Θα βρείτε επίσης τις διεθνείς χρεώσεις μας σε αυτήν την ενότητα, μαζί με συμβουλές για την πραγματοποίηση διεθνών πληρωμών.

  Κατάταξη

  • Είμαστε ένα από τα πιο δημοφιλή πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου
   κατάταξη στην 3η θέση για τον αριθμό των προσφορών που έγιναν δεκτές, με βάση τα δεδομένα αποδοχής του UCAS του 2022
  • Σύγχρονο Πανεπιστήμιο της Χρονιάς
   Το NTU είναι περήφανο που είναι το The Times και το The Sunday Times Modern University of the Year 2023.
  • Πανεπιστήμιο της Χρονιάς
   Whatuni Student Choice Awards 2023, δείχνοντας τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε μια φοιτητική εμπειρία όπως καμία άλλη.
  • 2ο πιο βιώσιμο πανεπιστήμιο στον κόσμο
   2022 UI GreenMetric World University Rankings.

  Τοποθεσίες

  • Nottingham

   Shakespeare Street, 50, NG1 4FQ, Nottingham

   Προγράμματα

   Ερωτήσεις