Keystone logo
© ©Nobel International Business School
Nobel International Business School

Nobel International Business School

Nobel International Business School

Εισαγωγή

Το NiBS είναι μια ιδιωτική σχολή επιχειρήσεων μπουτίκ στη Γκάνα. Ιδρύθηκε για να κάνει τη διαφορά με ένα νέο είδος εκπαιδευτικού μοντέλου που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των στελεχών. Το μοντέλο παράδοσης του προγράμματος NiBS έχει σχεδιαστεί γύρω από πολυάσχολα στελέχη, εύκολο στην εμπειρία, καινοτόμο και μελλοντοστραφή.

Η θεμελιώδης προϋπόθεση μας είναι ότι υπάρχει μια νέα αυγή για την Αφρική που απαιτεί ηγεσία δημιουργικότητα να αναδυθεί και να λάμψει. Η Αφρική χρειάζεται στελέχη με προηγμένες γνωστικές δεξιότητες ηγεσίας για να ανακαλύψει τους περιορισμούς των τρεχουσών ηγετικών πρακτικών, να αναπτύξει βαθιές γνώσεις για το τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί.

Γιατί το πτυχίο διδακτορικού είναι κατάλληλο για εσάς

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους στελέχη όπως εσείς αναλαμβάνουν αυτό το επαχθές καθήκον, γνωρίζοντας το χρόνο και τις οικονομικές απαιτήσεις τους για ένα πρόγραμμα υψηλότερου βαθμού. Οι συνεντεύξεις με τους μαθητές μας δείχνουν ότι:

 • Πολλοί θέλουν να αποδείξουν στον εαυτό τους ότι μπορούν να επιτύχουν τα υψηλότερα ακαδημαϊκά προσόντα και να γίνουν ηγέτες σκέψης στα επαγγέλματά τους.
 • Οι περισσότεροι θέλουν να αφήσουν μια διαρκή κληρονομιά - παράγουν μια διατριβή που δημιουργεί μια νέα συμβολή στη γνώση και την πρακτική της διαχείρισης των επιχειρήσεων στην Αφρική.
 • Μερικοί θέλουν να αποδείξουν στα παιδιά και τα εγγόνια τους την αξία της εκπαίδευσης και της σκληρής δουλειάς - ότι μπορείτε να επιτύχετε οτιδήποτε έχετε θέσει το μυαλό σας.
 • Άλλοι θέλουν να οικοδομήσουν νέες γνώσεις και δεξιότητες για να προχωρήσουν στην καριέρα τους, ή να μετατραπούν σε νέες καριέρες, όπως συμβουλευτικές υπηρεσίες ή διδασκαλία.
 • Άλλοι θέλουν να ξεπεράσουν την εκμάθηση της υπάρχουσας γνώσης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο - δημιουργία και ανταλλαγή νέων γνώσεων και πρακτικών για να αλλάξουν τον τρόπο λειτουργίας των εταιρειών.
 • Κάποιοι θέλουν σε κάποιο σημείο, να ακολουθήσουν μια ακαδημαϊκή καριέρα για να βοηθήσουν τους μαθητές να πληρούν τις προϋποθέσεις για τον πραγματικό κόσμο.
 • Όποια και αν είναι, οι λόγοι τους, όλοι οι μαθητές μας θέλουν να χτίσουν έναν καλύτερο κόσμο, θέτοντας νέες και ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, να ανακαλύψουν νέες απαντήσεις, νέες ιδέες, γνώσεις και πρακτικές για τη βελτίωση της επιχειρηματικής πρακτικής και της κοινωνίας.

Nobel International Business School","author_url":"","source":""}" alt="164150_164040_NiBS-0001.jpeg" />

164150_164040_NiBS-0001.jpeg

Γιατί να επιλέξετε το NiBS

Όλο και περισσότερα ανώτερα στελέχη επιλέγουν να ακολουθήσουν πτυχία διδακτορικού στο εξωτερικό με το NiBS, επειδή κατανοούμε τις ανησυχίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα πολυάσχολα στελέχη όταν αναλαμβάνουν το καθήκον να είναι φοιτητής διδακτορικού, συμπεριλαμβανομένων:

 • Ταχυδακτυλουργία, οικογένεια και προσπάθεια συμπίεσης στη διδακτορική μελέτη
 • Εάν θα λάβετε ή όχι την υποστήριξη που χρειάζεστε για να περιηγηθείτε στο πρόγραμμα
 • Εάν μπορείτε να ολοκληρώσετε με επιτυχία το πρόγραμμα
 • Εάν μπορείτε να κερδίσετε το πτυχίο σας στην απαιτούμενη χρονική περίοδο

Οραμα

Να αναγνωριστεί ως η κορυφαία σχολή επιχειρηματικών ερευνητικών δραστηριοτήτων στην Αφρική που αναπτύσσει, εκπαιδεύει και εκπαιδεύει επιχειρηματικούς ηγέτες και επαγγελματίες σε όλη τη σταδιοδρομία τους.

Αποστολή

Η αποστολή μας είναι να είμαστε ηγέτης στην ανάπτυξη ηγετών σκέψης που έχουν συνήθειες του νου - ταυτόχρονα ευέλικτοι και διορατικοί, ενημερωμένοι από την εμπειρία, αλλά προσανατολισμένοι προς την καινοτομία, ώστε να μπορούν να είναι παράγοντες τόσο της οικονομικής ευημερίας όσο και της μετασχηματιστικής κοινωνικής αλλαγής στην Αφρική.

Οι λύσεις μας για τις ανησυχίες και τις προκλήσεις σας

Πραγματοποιήσαμε πρωτοποριακό πρόγραμμα διδακτορικού στην Αφρική. Ως νέα σχολή επιχειρήσεων, ξεκινήσαμε από μια καθαρή πλάκα, οπότε κάναμε τα πράγματα διαφορετικά για να δημιουργήσουμε ένα μοντέλο φιλικό προς τα στελέχη Graduate-On -Time (GOT) που φροντίζει τις ανησυχίες και τις προκλήσεις σας, όπως

 • Σχεδιασμός και παράδοση δημιουργικού προγράμματος - έχοντας κατά νου το πολυάσχολο στέλεχος - Κάθε μάθημα παραδίδεται για 2-3 ημέρες (Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο) κάθε λίγους μήνες. Για πτυχίο διδακτορικού, παρακολουθείτε περίπου 35 ημέρες μαθήματα καθ 'όλη τη διάρκεια του τριετούς προγράμματος. Το πρόγραμμα του προγράμματος σας δίνεται πολύ νωρίτερα για να σας επιτρέψει να σχεδιάσετε το πολυάσχολο πρόγραμμά σας.
 • Πλήρης υποστήριξη Fellow Research Fellow - Σύμφωνα με συμφωνημένες οδηγίες πολιτικής, οι ερευνητές πλήρους απασχόλησης σας βοηθούν 24/7 στην έρευνα και την αναζήτηση άρθρων (εάν απαιτείται), τη συλλογή και ανάλυση δεδομένων, την ολοκλήρωση των εργασιών κ.λπ.
 • Έγκαιρη ολοκλήρωση - Ξεκινάτε τη διατριβή / έργο από την πρώτη ημέρα - σας βοηθάμε στην πρώτη τάξη να αναπτύξετε το θέμα σας - χωρίς σπατάλη χρόνου ψάχνοντας θέματα. Συνδυάζουμε τα μαθήματα με τη διατριβή διασφαλίζοντας ότι όλες οι εργασίες σας σχετίζονται με τη διατριβή σας. Το πρόγραμμα προσφέρεται στη Γκάνα τα τελευταία 5 χρόνια από την NiBS. Εβδομήντα στελέχη από τη Γκάνα, τη Νιγηρία και άλλες αφρικανικές χώρες έχουν ήδη αποφοιτήσει από το πρόγραμμα τα τελευταία 2 χρόνια.
 • Συνδυασμός εργασίας και διατριβής-Συνδυάζουμε τη δουλειά με τη συγγραφή διατριβής διασφαλίζοντας ότι όλες οι εργασίες σας σχετίζονται με τη διατριβή σας. Αυτό εξασφαλίζει ταχύτητα και έγκαιρη ολοκλήρωση αποφεύγοντας τα προβλήματα που σχετίζονται με την παραδοσιακή μέθοδο ολοκλήρωσης της διατριβής.
 • Εργαστήρια συγγραφής διατριβών - Σε παραδοσιακά σχολεία, η συγγραφή διατριβών είναι αδόμητη, ad hoc και μοναχική. Διοργανώνουμε εργαστήρια συγγραφής διατριβών, το καθένα διάρκειας δύο έως τριών ημερών κάθε φορά, για να παρέχουμε ευκαιρίες στους καθηγητές και ερευνητές να υποστηρίξουν τη συγγραφή της διατριβής σας σε ένα επίσημο σχολικό περιβάλλον.
 • Υψηλό ποσοστό αποφοίτησης - Μέχρι στιγμής έχουμε επιτύχει ποσοστό επιτυχίας περίπου 85% ανά κοόρτη. Τα τελευταία δύο χρόνια, έχουμε αποφοιτήσει 77 ανώτερα στελέχη από τη Γκάνα, τη Νιγηρία και άλλες αφρικανικές χώρες.
 • Υποτροφία - Προσφέρουμε υποτροφίες σημαντικής αξίας σε φοιτητές που πληρούν συγκεκριμένους όρους καθώς και ευέλικτους όρους πληρωμής.

Nobel International Business School","author_url":"","source":""}" alt="164151_164041_NiBS-0002.jpeg" />

164151_164041_NiBS-0002.jpeg

Τοποθεσίες

 • Accra

  Accra, Γκάνα

  Ερωτήσεις