Keystone logo
Neuroscience Business School

Neuroscience Business School

Neuroscience Business School

Εισαγωγή

Neuroscience Business School, που εδρεύει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, προσφέρει προγράμματα MBA, μεταπτυχιακά, πτυχία και επιδοτούμενα μαθήματα, διαδικτυακά ή/και πρόσωπο με πρόσωπο, για εταιρείες, τόσο στα ισπανικά όσο και στα αγγλικά.

Είμαστε η πρώτη σχολή επιχειρήσεων που ειδικεύεται σε προγράμματα Επιχειρήσεων με τη συμβολή των νέων τεχνολογιών νευροεπιστήμης σε όλα τα προγράμματα. Όλα τα προγράμματά μας περιλαμβάνουν ένα μέρος του Business Mindfulness, το οποίο βοηθά τους μαθητές μας να αυξήσουν την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητά τους.

Προετοιμάζουμε τους μαθητές μας να προσαρμοστούν στις παγκόσμιες αλλαγές στο επιχειρηματικό οικοσύστημα. Αναρωτιόμαστε γιατί η εκπαίδευση πρέπει να είναι η ίδια εάν η αλλαγή είναι σταθερή στον κόσμο μας. Αλλαγές απαιτεί και ο τομέας της Παιδείας! Και, Neuroscience Business School , προσφέρει εκπαίδευση προσαρμοσμένη στην πραγματική και τρέχουσα ζωή.

Neuroscience Business School είναι μια κοινότητα όπου μπορείτε:

 • Αποκτήστε εκπαίδευση για τον 21ο αιώνα
 • Αποκτήστε το μέγιστο προσωπικό, επαγγελματικό και κοινωνικό σας δυναμικό
 • Συνδεθείτε με άτομα που εκτιμούν τα ίδια πράγματα με εσάς
 • Αποκτήστε γνώσεις νευροεπιστήμης για επιχειρηματίες και ηγέτες
 • Μάθετε να παίρνετε αποτελεσματικές αποφάσεις

Τα βασικά χαρακτηριστικά της κοινότητας Neuroscience Business School :

 • Προσανατολισμός στόχου
 • Πάθος
 • Καινοτομία
 • Δημιουργικότητα
 • Ενσυναίσθηση
 • Ηγεσία
 • Το ανοιχτό μυαλό
Ειδικευόμαστε σε προγράμματα για ηγέτες και επιχειρηματίες του 21ου αιώνα

Διαφορά από Neuroscience Business School

Η διαφορά μεταξύ του Neuroscience Business School και άλλων σχολών επιχειρήσεων είναι ότι προσθέτουμε νέα εργαλεία νευροεπιστήμης σε επιχειρηματικά προγράμματα. Προσφέρουμε ενημερωμένη και πρακτική εκπαίδευση.

Όραμα του Neuroscience Business School

Σκοπός του NBS είναι να προσφέρει επιχειρηματική εκπαίδευση μέσω προηγμένων εργαλείων και τεχνικών.

Neuroscience Business School Αποστολή

Παρέχετε στους μαθητές την πιο ενημερωμένη μάθηση, ώστε να μπορούν να επιτύχουν μια επιτυχημένη επαγγελματική εμπειρία.

Εστιάζουμε στην ανάπτυξη των προσωπικών δεξιοτήτων και των επαγγελματικών δεξιοτήτων των μαθητών μας.

Διδάσκουμε στους μαθητές μας να εκπαιδεύονται σε πρακτικές που στοχεύουν στην προώθηση βασικών συνηθειών για να απολαμβάνουν τη βέλτιστη ψυχική και σωματική υγεία και να έχουν την ανθεκτική δύναμη και ενέργεια που απαιτούνται για δράση.

Neuroscience Business School Εκπαίδευση

Neuroscience Business School προσφέρει δύο τύπους μαθημάτων: πρόσωπο με πρόσωπο στη Βαρκελώνη της Ισπανίας και ζωντανά στο διαδίκτυο. Σε όλα μας τα μαθήματα έχουμε τον τέλειο συνδυασμό θεωρίας και πράξης. Τα μαθήματα είναι πολύ δυναμικά.

Neuroscience Business School έχει δημιουργήσει ένα σύστημα μαθημάτων ροής που κάνει τους μαθητές μας να νιώθουν σαν να παρακολουθούν μαθήματα πρόσωπο με πρόσωπο. Τα διαδικτυακά μαθήματα μοιάζουν πολύ με τα μαθήματα εκτός σύνδεσης, η μόνη διαφορά είναι ότι οι μαθητές μας δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν.

Οι αξίες μας

Εξατομικευμένη εκπαίδευση για κάθε μαθητή

Οι μαθητές μας όχι μόνο θα μάθουν να είναι βέλτιστα αναλυτικοί, δημιουργικοί, καινοτόμοι και δυναμικοί στη δράση, αλλά και να ενεργούν στο πλαίσιο των ηθικών αξιών που είναι παγκοσμίως αποδεκτές ως καλές για την πρόοδο της ανθρωπότητας.

Καινοτομία

Το εκπαιδευτικό σύστημα αλλάζει πολύ γρήγορα, αυτό που μάθατε πριν από ένα χρόνο μπορεί να μην έχει καμία βαρύτητα ή ακόμη και να είναι ξεπερασμένο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στο NBS προσαρμόζουμε τα προγράμματά μας κάθε εξάμηνο, ώστε οι μαθητές μας να μπορούν να λαμβάνουν την κατάλληλη εκπαίδευση.

Ευκαμψία

Έχουμε δημιουργήσει ένα μικτό σύστημα των προγραμμάτων μας που βοηθά τους μαθητές μας να μοιράζονται τις σπουδές τους με τη δουλειά τους. Ωστόσο, είμαστε αρκετά αυστηροί με το σύστημα των εργασιών και των προθεσμιών για να μπορέσουν οι μαθητές μας να πετύχουν τους στόχους τους.

Απασχόληση και πρακτική άσκηση

Η μελλοντική απασχόληση είναι ο στόχος κάθε εκπαίδευσης. Το NBS νοιάζεται για όλους τους μαθητές να είναι επιτυχημένοι επαγγελματικά και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το κάνουμε.

Από την πρώτη μέρα του μαθήματος, κάθε μαθητής έχει πρόσβαση στην Τράπεζα Εργασίας. Neuroscience Business School θα σας βοηθήσει:

 • προσαρμόστε το βιογραφικό σας.
 • Βρείτε πρακτική άσκηση ενώ σπουδάζετε.
 • να βρώ δουλειά.

Γνωρίζουμε τις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Συνεργαζόμαστε με πολλές εταιρείες για να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να βρουν την καλύτερη δουλειά.

Συνεργαζόμαστε επίσης με τους Michael Page, Page Personal και Club Marketing Barcelona. Αυτό βοηθά τους μαθητές μας να αποκτήσουν πρακτική άσκηση και θέσεις εργασίας. Όλοι οι φοιτητές και οι απόφοιτοι του Neuroscience Business School μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες Job Bank.

Προσφέρουμε:

 • Σύγχρονα προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της αγοράς.
 • Masterclasses για το πώς να βρείτε δουλειά.
 • Άμεση επαφή με διεθνείς εταιρείες και συστάσεις.
 • Υπηρεσία Εργασίας και Πρακτικής Άσκησης.
 • Φροντιστήρια.

Αν και πρέπει να τονίσουμε ότι η επαγγελματική επιτυχία εξαρτάται επίσης από τον μαθητή: τις δεξιότητές του, τη στάση του και την επιθυμία του να βρει δουλειά.

Διαπίστευση

Neuroscience Business School Τα προγράμματα είναι διαπιστευμένα από το SWISS School of Business Research που είναι διαπιστευμένο από την Eduqua, καθώς και από το UCAM, ένα αναγνωρισμένο από το κράτος πανεπιστήμιο στην Ισπανία. Το Eduqua είναι το πρώτο πιστοποιητικό ποιότητας στην Ελβετία για δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά κέντρα.

Εισαγωγές

Διαδικασία αίτησης:

Στάδιο 1 - Διαδικτυακή εφαρμογή

Για να υποβάλετε την ηλεκτρονική αίτηση: επισυνάψτε τα απαιτούμενα έγγραφα, εγγραφείτε για τη συνέντευξη βίντεο και πληρώστε ένα τέλος εγγραφής 30 ευρώ.

Κατάλογος εγγράφων:

 • Διαβατήριο ή ταυτότητα
 • Βιογραφικό (στα Αγγλικά ή Ισπανικά)
 • Τελευταίο ακαδημαϊκό αντίγραφο
 • Ενθαρρυντική επιστολή

Στάδιο 2 - Συνέντευξη βίντεο

Διάρκεια 30 min - 60 min. Δεν απαιτείται προετοιμασία.

Στάδιο 3 - Αποτέλεσμα της αίτησης

Μετά από δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες, αφού λάβετε τα αποτελέσματα των δοκιμών, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το εάν θεωρείστε επιλέξιμοι ή όχι. Σε περίπτωση θετικής απάντησης, θα έχετε 15 εργάσιμες ημέρες για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή για την κράτηση θέσης.

Στάδιο 4 - Κράτηση θέσης

Μόλις γίνετε δεκτοί στο πρόγραμμα, πρέπει να πληρώσετε το αντίστοιχο τέλος εγγραφής. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Πρέπει να πραγματοποιήσετε την πληρωμή πριν από την τελευταία ημερομηνία της προθεσμίας που αναφέρεται στο email εισαγωγής. Δεν επιστρέφεται το ποσό που καταβλήθηκε μετά την εγγραφή.

Σε περίπτωση απόρριψης βίζας που δεν καταλογίζεται στην NBS, το ποσό που ακυρώθηκε λόγω κράτησης θέσης δεν επιστρέφεται.

Στάδιο 5 - Τελική πληρωμή

Πρέπει να κάνετε την πλήρη πληρωμή. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Υπάρχουν δύο τρόποι πληρωμής:

 • Έκπτωση εφάπαξ πληρωμής. Τι πρέπει να γίνει 10 μέρες πριν την πρώτη μέρα έναρξης του μεταπτυχιακού
 • Πληρωμή με δόσεις. Πρέπει να γίνεται τις πρώτες 5 ημέρες κάθε μήνα. Ως προς αυτό, θα πρέπει να μας ενημερώσετε εάν προτιμάτε να πληρώσετε σε δόσεις πριν από την πρώτη ημέρα έναρξης του master και να μας παράσχετε το αντίστοιχο έγγραφο

Απαιτήσεις Βίζας

Παρέχουμε σε όλους τους φοιτητές μας την ευκαιρία να αποκτήσουν φοιτητική βίζα εάν είναι απαραίτητο για προγράμματα στην πανεπιστημιούπολη και υβριδικά προγράμματα.

Η διαδικασία είναι απλή:

 1. Κάντε αίτηση για το επιθυμητό πρόγραμμα στο NBS.
 2. Αφού λάβετε επιστολή αποδοχής και πληρώσετε το τέλος εγγραφής, σας αποστέλλουμε τα πρωτότυπα έγγραφα που απαιτούνται από το σχολείο μας για να αποκτήσετε τη φοιτητική βίζα.
 3. Στη συνέχεια, πρέπει να προετοιμάσετε και να παρουσιάσετε τα έγγραφά σας στην ισπανική πρεσβεία ή στο γενικό προξενείο στη χώρα σας. Η λίστα των εγγράφων μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Συμβουλευτείτε την πρεσβεία για να μάθετε τις απαιτήσεις.
 4. Όταν λάβετε μια απόφαση και το διαβατήριό σας, θα σας εκχωρηθεί μια βίζα που ισχύει για 90 ημέρες.

Τοποθεσίες

Τοποθεσίες
 • Passeig de Gracia, 21, 08001, Barcelona

Ερωτήσεις