Keystone logo
Prince Mohammad Bin Salman College

Prince Mohammad Bin Salman College

Prince Mohammad Bin Salman College

Εισαγωγή

MBSC έχει ως στόχο να αναπτύξει μια νέα γενιά μετασχηματιστική ηγέτες που σκέφτονται δημιουργικά και να ενεργούν με τόλμη. Το Βασίλειο χρειάζεται περισσότερους δημιουργούς θέσεων εργασίας και όχι μόνο τους καταναλωτές δουλειά. MBSC έχει σχεδιαστεί για να καλύψει αυτό το κενό δημιουργώντας επιχειρηματίες όλων των ειδών (EAK®).

Πρίγκιπας Mohammad Bin Salman College (MBSC) Επιχειρήσεων & Επιχειρηματικότητας είναι ένα νέο ιδιωτικό, ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τόσο για τους άνδρες και τις γυναίκες. Έχει αποδειχθεί μέσα από μια διεθνή σύμπραξη μεταξύ Emaar Η Οικονομική Πόλη, Babson Παγκόσμια (μια πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική της Babson College, USA), Lockheed Martin, υπό την αιγίδα της Οικονομικής Offset Program στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας και του ιδρύματος Misk.

MBSC

MBSC θα διαθέτουν μοναδική προσέγγιση Babson College στην επιχειρηματική εκπαίδευση που δεν βασίζονται σε παθητικά ακούγοντας διαλέξεις στην τάξη, αλλά θα επικεντρωθεί στην hands-on βιωματική μάθηση που είναι πρακτική και ρεαλιστική. Το πρόγραμμα σπουδών χρησιμοποιεί ένα σύνολο μαθημάτων βιωματικής υπογραφή που θα απαιτούν από τους σπουδαστές να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε προβλήματα του πραγματικού κόσμου ή να ξεκινήσετε νέες κοινωνικές ή επιχειρηματικές δραστηριότητες. Αυτό το είδος της μάθησης έργου με βάση θα συμπληρωθεί από ένα δίκτυο μεντόρων και συμβούλων. Ανάπτυξη των ατόμων θα συνεχίσει εκτός τάξης μέσω σκόπιμα δημιούργησαν σύνολο συνεργασία εξωσχολικές εμπειρίες που θα ενισχύσει και να οικοδομήσουμε τις επιχειρηματικές δεξιότητες ηγεσίας των μαθητών. MBSC θα έχουν μια κουλτούρα που αντανακλά το καλύτερο των ακαδημαϊκών παραδόσεων σε όλα τα παγκόσμιας κλάσης ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της οποίας χαρακτηριστικά θα περιλαμβάνει το σεβασμό των διαφορετικών απόψεων, τον επαγγελματισμό, την ακεραιότητα, και μια σταθερή δέσμευση για την αριστεία τόσο εντός όσο και έξω από την τάξη.

MBSC θα παρέχει παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευσης που πληρούν τα διεθνή πρότυπα από τα δεξιά εδώ στη Σαουδική Αραβία.

MBSC διεξήγαγε μια παγκόσμια αναζήτηση για την πρόσληψη διδακτικού προσωπικού που είναι τόσο ταλαντούχοι καθηγητές και εξέχοντες ερευνητές. Όλη η ίδρυση σχολής έχουν εκπαιδευτεί σε Babson College. Το ιδρυτικό σχολή θα συμπληρωθεί από μια ομάδα διακεκριμένων επισκεπτών καθηγητών από το Babson και άλλα κολέγια παγκόσμιας κλάσης και τα πανεπιστήμια. MBSC έχει δεσμευτεί να συμμορφωθεί με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, ακολουθώντας τα πρότυπα της τόσο σε τοπικό (NCAA) και την παγκόσμια πιστοποίηση από φορείς όπως NEASC και AACSB. Babson College θα συνεχίσει να παρέχει βοήθεια και υποστήριξη σε MBSC για τα επόμενα δέκα χρόνια στο ταξίδι του προς την αριστεία.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Για να είναι ο διαπρεπής ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που θα ξεκλειδώσει το επιχειρηματικό δυναμικό στη Σαουδική Αραβία για να δημιουργήσει τις θέσεις εργασίας του μέλλοντος και να συμβάλει στην οικονομία της γνώσης της Σαουδικής Αραβίας. Αυτό επιτυγχάνεται με το να γίνει μια ελίτ, διεθνώς αναγνωρισμένο ίδρυμα που επαναπροσδιορίζει την εκπαίδευση στη Σαουδική Αραβία και την περιοχή. Θα είναι ένα ζωντανό, μαθαίνοντας εργαστήριο που δημιουργεί και λανσάρει την επόμενη γενιά των ηγετών μετασχηματιστική.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η αποστολή της Ακαδημίας είναι να εκπαιδεύσει την επιχειρηματική ηγέτες που μπορούν να αναγνωρίζουν και τις ευκαιρίες σχήμα. Οι απόφοιτοι του Κολεγίου θα είναι σε θέση να παράγουν οικονομική και κοινωνική αξία όπου κι αν εργάζονται - όπως οι εργαζόμενοι σε μεγάλες ή μικρές επιχειρήσεις? ως ηγέτες της κυβέρνησης, κοινωνικών ή φιλανθρωπικούς οργανισμούς? ως ιδρυτές των νέων επιχειρήσεων? ή ως ηγέτες οικογένεια ανήκει και λειτουργεί επιχειρήσεις.

MBSC

CAMPUS & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η πανεπιστημιούπολη έχει σχεδιαστεί από HDR Inc. μία από τις κορυφαίες του κόσμου 100 Παγκόσμια Design Επιχειρήσεις για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που προωθεί την παράδοση της μοναδικό πρόγραμμα σπουδών Babson παγκόσμια, έχει χώρο για συνεργασία εξωσχολικές δραστηριότητες και αντικατοπτρίζει τη δέσμευση MBSC για έναν πολιτισμό της αριστείας. Μαζί ελπίζουμε να εμπνεύσει τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία και να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους.

Τοποθεσίες

  • Jeddah

    7082-BayLaSun-Juman St. Unit No. 1 King Abdullah Economic City 23964-2522 Kingdom of Saudi Arabia, , Jeddah

Ερωτήσεις