Keystone logo
© BIMM University
Kingston University – School of Business

Kingston University – School of Business

Kingston University – School of Business

Εισαγωγή

Η Σχολή Επιχειρήσεων και Κοινωνικών Επιστημών συνδυάζει το Kingston Business School και το School of Law, Social and Behavioral Sciences. Μαζί καλλιεργούν την κριτική σκέψη και μια προσέγγιση επίλυσης προβλημάτων στη μάθηση, με διεθνή προοπτική.

Ενώ μελετάτε εδώ, μπορείτε να εξερευνήσετε τα μεγαλύτερα ερωτήματα της κοινωνίας από μια ποικιλία θεμάτων. Μπορείτε να αποκτήσετε γνώσεις από επαγγελματίες του κλάδου, του δημόσιου τομέα και των κοινοτικών υπηρεσιών, καθώς και ακαδημαϊκούς που δραστηριοποιούνται στην έρευνα και με ειδικούς τομείς εξειδίκευσης. Κυρίως, αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχετε στην ευρύτερη εικόνα και να αποφοιτήσετε με τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες που απαιτούνται για να ευημερήσετε σε προκλητικές σταδιοδρομίες.

Το Kingston Business School έχει λάβει την αναγνωρισμένη διεθνή διαπίστευση από την AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) ως αναγνώριση της αριστείας της επιχειρηματικής μας εκπαίδευσης. Αυτή η διαπίστευση έχει κερδίσει μόλις το 5% των σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο. Πολλά μαθήματα είναι επίσης διαπιστευμένα και αναγνωρισμένα από επαγγελματικούς φορείς, συμπεριλαμβανομένου του Association of MBAs και του Chartered Institute of Marketing.

Η Σχολή Νομικών, Κοινωνικών και Επιστημών Συμπεριφοράς προσφέρει μια σειρά από μαθήματα ψυχολογίας που είναι διαπιστευμένα από τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία (BPS). Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να σπουδάσετε ένα από τα λίγα πτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρουν πτυχίο ειδικού εγκληματολογικής ψυχολογίας. Τα μαθήματα πολιτικής και ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας διδάσκονται από διεθνείς επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένου του πρώην Διευθυντή Εκστρατειών της Διεθνούς Αμνηστίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και του σημερινού Διευθυντή του Βρετανικού Ινστιτούτου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Καινοτομούμε συνεχώς τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται και επιλύουν προβλήματα οι φοιτητές των επιχειρήσεων και των κοινωνικών επιστημών, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του ταχέως μεταβαλλόμενου κόσμου μας. Μελετήστε εδώ και γίνετε μέρος της διαμόρφωσης αυτού του κόσμου.

Kingston Business School

Πιστεύουμε ότι η επαγγελματική επιτυχία διαμορφώνεται με την ολοκλήρωση και την ανάπτυξη προσωπικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων, καθώς και του ακαδημαϊκού πλαισίου γνώσης, προκειμένου να προωθηθεί η ανάπτυξη και να επιτευχθεί επιτυχία. Μέσω επαγγελματικά πλούσιων μαθημάτων, που ασχολούνται με τους εργοδότες και ενημερώνονται για την έρευνα, εργαζόμαστε μαζί με τους μαθητές μας για να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν προσωπικούς στόχους και φιλοδοξίες σταδιοδρομίας. και αναγνωρίζονται για τις ξεχωριστές προσεγγίσεις και τη στάση τους απέναντι στις επιχειρήσεις.

Διαπιστεύσεις

Το Kingston Business School έχει βραβευτεί με την αναγνωρισμένη διεθνή διαπίστευση από το AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business). Αυτή η διαπίστευση έχει κερδίσει μόλις το 5 τοις εκατό των σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο και αναγνωρίζει την υψηλή ποιότητα και τα πρότυπα της επιχειρηματικής μας εκπαίδευσης.

Πολλά μαθήματα είναι επίσης διαπιστευμένα και αναγνωρισμένα από επαγγελματικούς φορείς, όπως η Ένωση MBAs (AMBA), το European Foundation for Management Development (EFMD) EPAS, το Chartered Institute for Professional Development (CIPD), το Chartered Institute of Marketing (CIM) και το Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

137845_pexels-photo-1438072.jpeg

Γιατί να επιλέξετε το Kingston Business School;

Οι μαθητές μας είναι περιζήτητοι, ηγέτες με επίκεντρο το μέλλον που προκαλούν ενεργά, αλλάζουν, δημιουργούν και συνεργάζονται προκειμένου να συνεισφέρουν στην κοινωνία και να επηρεάσουν την οικονομία ως παράγοντες επιρροής επιχειρήσεων και δημιουργοί θέσεων εργασίας.

Πρόκληση

Ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να αμφισβητήσουν αντιλήψεις και προοπτικές. Στοχεύουμε στους μαθητές μας να αναλύουν ενεργά, να αμφισβητούν, να ερμηνεύουν και να καινοτομούν.

Αλλαγή

Στο Kingston Business School κοιτάμε συνεχώς μπροστά για να ερμηνεύσουμε το μέλλον και να υποστηρίζουμε τους ανθρώπους να ανταποκριθούν στις αναδυόμενες προκλήσεις. Παρακινούμε τους μαθητές να λύσουν προβλήματα και να επηρεάσουν, οι οποίοι μπορούν να πάρουν το καλύτερο από τον εαυτό τους και τους άλλους.

Δημιουργώ

Καθώς ο αντίκτυπος της ψηφιοποίησης και της πληροφορικής επηρεάζει το επιχειρηματικό περιβάλλον και η αλλαγή συνεχίζει να επηρεάζει το μέλλον μας, προετοιμάζουμε τους μαθητές να καλλιεργήσουν και επιχειρηματική νοοτροπία για να εντοπίσουν και να αγκαλιάσουν πιθανές ευκαιρίες.

Συνεργάζομαι

Εξοπλίζουμε τους μαθητές να αναπτύξουν τη δημιουργική τους ικανότητα και μια συνεργατική στάση για να εργάζονται με επιτυχία σε πολυεπιστημονικές ομάδες και περιβάλλοντα.

Ready for Business: τα μαθήματά μας

Σχεδιάζουμε τα μαθήματά μας μαζί με κορυφαίους οργανισμούς τεχνολογίας, κατασκευής, υπηρεσιών και χρηματοοικονομικών οργανισμών για να διασφαλίσουμε ότι ευθυγραμμίζονται με τα ζητήματα, τις προκλήσεις και τις ανάγκες της σημερινής επιχείρησης. Αποκτάτε την κατανόηση, τη διορατικότητα, τις δεξιότητες και τα εργαλεία για πραγματικές ευκαιρίες κατά την αποφοίτηση.

Όραμα: Καινοτόμο, επιχειρηματικό και που αλλάζει τη ζωή

Να αναγνωριστεί παγκοσμίως για μια καινοτόμο και επιχειρηματική προσέγγιση στην εκπαίδευση και την έρευνα που δημιουργεί και πραγματοποιεί ευκαιρίες που αλλάζουν τη ζωή.

Αποστολή: Καθοδηγείται από διδασκαλία που βασίζεται στην έρευνα

Να δημιουργηθεί το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για το προσωπικό και τους μαθητές, το οποίο να είναι ποικίλο και χωρίς αποκλεισμούς, με επικεφαλής τη μάθηση, την επιχειρηματικότητα και την έρευνα.

Αξίες: Αριστεία σε προσωπικό και φοιτητική εμπειρία

Αριστεία: Εκτιμούμε την αριστεία στην εμπειρία του προσωπικού και των σπουδαστών, τη μάθηση και την έρευνα.

Καινοτομία και δημιουργικότητα: Εκτιμούμε την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την επιχειρηματική σκέψη στη δημιουργία και υλοποίηση ιδεών.

Σεβασμός: Εκτιμούμε τη διαφορετικότητα, τη συλλογικότητα και την υπευθυνότητα.

Τι μας ξεχωρίζει;

Το Kingston Business School έχει τέσσερα διακριτικά χαρακτηριστικά που συνδυάζονται για να το ξεχωρίζουν από άλλα πανεπιστήμια:

απασχολησιμότητα

Οι φοιτητές του Kingston Business School έχουν μεγάλη ζήτηση στο χώρο εργασίας. Η συνάφεια των μαθημάτων μας, οι στενοί μας δεσμοί με τη βιομηχανία, η αριστεία των Υπηρεσιών Καριέρας και Απασχολησιμότητας, εκδηλώσεις δικτύωσης με ηγέτες επιχειρήσεων και τοποθετήσεις εργασίας σημαίνουν ότι οι μαθητές μας είναι σε καλή θέση για απασχόληση.

Επιχειρηματικότητα

Η επιχειρηματική σκέψη είναι στο DNA μας. Είτε θέλετε να γίνετε μέλος μιας νεοφυούς επιχείρησης είτε να προωθήσετε την καινοτομία σε έναν οργανισμό, στο Kingston Business School γίνεστε μέλος μιας κορυφαίας σχολής επιχειρήσεων για την επιχειρηματικότητα.

Βαθμολογηθήκαμε ως το κορυφαίο πιο επιτυχημένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο για μεταπτυχιακές νεοσύστατες εταιρείες (Higher Education Business and Community Interaction Survey 2020/21). Το QS TopMBA.com μας βαθμολογεί νούμερο ένα στον κόσμο για τις νεοφυείς επιχειρήσεις μεταπτυχιακών σπουδών MBA.

Από το Kingston Business Incubator μέχρι τη δουλειά μας με το πρόγραμμα Small Business Charter Award, στο Kingston Business School είμαστε πρωτοπόροι στην καλλιέργεια και την ανάπτυξη καινοτόμου σκέψης. Φιλοξενούμε επίσης το διεθνώς αναγνωρισμένο Κέντρο Ερευνών Μικρών Επιχειρήσεων.

Διεθνείς κατατάξεις, διαπίστευση και ένταξη

Το Kingston Business School είναι ένα από τα μόλις 5 τοις εκατό των σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο που διαθέτουν πιστοποίηση από το AACSB International - το Association to Advance Collegiate Schools of Business.

Διαθέτουμε διαπίστευση από μια σειρά από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές ενώσεις διαπίστευσης σχολών επιχειρήσεων.

Εγκαταστάσεις

Το στοχευμένο μας Business School, αξίας 26 εκατομμυρίων λιρών, σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με γνώμονα τη βιωσιμότητα, ώστε να αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να εμπνέουμε, να εκπαιδεύουμε και να αναπτύσσουμε μαθητές που θα χρησιμοποιήσουν τις εμπειρίες τους από βιώσιμη συμπεριφορά στη μελλοντική εργασία και σταδιοδρομία τους.

Διαθέτουμε εγκαταστάσεις εκμάθησης αιχμής όπου μπορείτε να εφαρμόσετε τη θεωρία στην πράξη. Η υπερσύγχρονη αίθουσα συναλλαγών του Bloomberg είναι μια προσομοιωμένη αίθουσα συναλλαγών για επίδοξους χρηματοδότες. Το ολοκαίνουργιο Kingston Business Incubator είναι μια ειδικά σχεδιασμένη αίθουσα για φοιτητές που εργάζονται πάνω σε επιχειρηματικές ιδέες.

Η μελέτη σας υποστηρίζεται από διαδικτυακά εργαλεία εκμάθησης όπως το φοιτητικό ενδοδίκτυο και το Canvas. Και η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται 30 λεπτά από την καρδιά του κεντρικού Λονδίνου, δίνοντάς σας πρόσβαση στον κορυφαίο οικονομικό και επιχειρηματικό κόμβο στον κόσμο, ενώ όλα αυτά βρίσκονται στο ασφαλέστερο και πιο χαρούμενο μέρος για να ζήσετε της πρωτεύουσας.

Διεθνές Δεκαπενθήμερο

Όλοι οι φοιτητές του Kingston MBA συγκεντρώνονται για το ετήσιο Διεθνές Δεκαπενθήμερο. Λαμβάνοντας χώρα στην πανεπιστημιούπολη, κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Δεκαπενθήμερου θα μελετήσετε και θα συναναστραφείτε με φοιτητές MBA και Executive MBA που βασίζονται στις τοποθεσίες μας στο Kingston και στη Μόσχα. Με βάση τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει μέχρι στιγμής στο μάθημά σας, θα βυθιστείτε στην επιλογή των εξειδικευμένων εκλεκτικών ενοτήτων και θα ακούσετε από εμπνευσμένους προσκεκλημένους ομιλητές. Οι προηγούμενοι συμμετέχοντες είχαν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε συναρπαστικές επισκέψεις της εταιρείας.

Οι εγκαταστάσεις μας

Οι μαθητές μας επωφελούνται από μερικές από τις καλύτερες εγκαταστάσεις στη χώρα, όπως:

  • Η αίθουσα συναλλαγών του Bloomberg, που σας δίνει μια γεύση από την εργασία σε έναν πραγματικό χώρο συναλλαγών (το Kingston είναι ένα από τα λίγα πανεπιστήμια που το προσφέρουν).
  • Ειδικές σουίτες και χώρους εργασίας, εγκαταστάσεις πληροφορικής και κοινωνικοί χώροι για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές μας.
  • Ο κόμβος επιχειρηματικής έρευνας, συμπεριλαμβανομένου του Κέντρου Ερευνών Μικρών Επιχειρήσεων.
  • The Kingston Business Incubator, ένας χώρος θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων, με εγκαταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.
  • Το κέντρο μαθησιακών πόρων, ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα κατά τη διάρκεια του τριμήνου, με πρόσβαση σε βιβλιοθήκες, χώρους μελέτης και εγκαταστάσεις υπολογιστών. και μεγάλα κείμενα, περιοδικά και πακέτα εκμάθησης υπολογιστών, προσβάσιμα από περισσότερους από 200 δικτυακούς σταθμούς εργασίας.

Η πανεπιστημιούπολη Kingston Hill βρίσκεται στο Kingston Upon Thames, ψηφίστηκε το πιο ασφαλές προάστιο του Λονδίνου και το πιο χαρούμενο μέρος για να ζεις. Το κεντρικό Λονδίνο απέχει 30 λεπτά από το Kingston Upon Thames, προσφέροντας στους μαθητές πρόσβαση στη ζωντάνια, τον δυναμισμό και την πολιτιστική ποικιλομορφία μιας από τις σημαντικότερες επιχειρηματικές πρωτεύουσες του κόσμου.

Τοποθεσίες

  • Kingston upon Thames

    Kingston Hill, KT2 7LB, Kingston upon Thames

Ερωτήσεις