Keystone logo
Kelley School of Business Indiana University

Kelley School of Business Indiana University

Kelley School of Business Indiana University

Εισαγωγή

Το Kelley School προσφέρει μια κορυφαία επιχειρηματική εκπαίδευση επικεντρωμένη στο να σας καθοδηγήσει προς τη δική σας πραγματική επιτυχία. Στο Kelley School of Business, δραστηριοποιούμαστε στη δημιουργία δυναμικής σταδιοδρομίας. Οι μαθητές μας έχουν το ταλέντο να πετύχουν, την ταπεινότητα να μεγαλώνουν και την επιμονή να επιμείνουν. Αυτό το πνεύμα - σε συνδυασμό με μια εκπαίδευση που μπορεί να προσφέρει μόνο το ελίτ Kelley School - οδηγεί σε αποφοίτους με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση νέων προκλήσεων, για να καταστεί δυνατή η θετική αλλαγή και να συμβάλουν στους οργανισμούς τους από την πρώτη μέρα. Έχουμε τις ρίζες μας στο πρώτο επιχειρηματικό μάθημα που προσφέρθηκε στο Indiana College στο Bloomington το 1830. Το Indiana College έγινε το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα και η Σχολή Εμπορίου και Οικονομικών, που ιδρύθηκε το 1920, έγινε η Σχολή Επιχειρήσεων Kelley. Έχουμε προσφέρει επιχειρηματικά μαθήματα στην πανεπιστημιούπολη της Ινδιανάπολης από το 1916, εφαρμόσαμε εκτελεστική εκπαίδευση το 1952 και προωθώντας την επιχειρηματική εκπαίδευση σε παγκόσμια κλίμακα. Το χρονοδιάγραμμά μας παρουσιάζει περισσότερα από 100 χρόνια επιχειρηματικής αριστείας. Οι recruiters μας λένε ότι αναζητούν τους μαθητές και τους αποφοίτους μας για τη θετική, εργατική στάση τους και την εμπιστοσύνη τους που προέρχεται από τον πραγματικό κόσμο, την εφαρμοσμένη εκπαίδευση που παρέχει η σχολή μας σε κάθε επίπεδο πτυχίου. Τα μέλη της σχολής μας απαιτούν και κερδίζουν, το καλύτερο από τους μαθητές μας. Οι μαθητές Kelley μαθαίνουν πώς να οδηγούν τα αποτελέσματα. Αυτή η ποιότητα αντικατοπτρίζεται στα εξαιρετικά ποσοστά προσφοράς εργασίας των μαθητών μας, στη φήμη των υπηρεσιών σταδιοδρομίας μας και στην παγκόσμια θέση μας ως κορυφαία σχολή επιχειρήσεων.

about kelley
banner

Μετάβαση από στιγμή σε ορμή

Υπάρχουν στιγμές σημασίας στη ζωή. Συμβαίνουν οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Μια λάμψη έμπνευσης για μια νέα επιχείρηση, μια εισαγωγή σε έναν μέντορα, που οδηγεί στη μεγάλη δουλειά - είναι βασικές στιγμές που σας καθορίζουν. Και χωρίς την κατάλληλη εκπαίδευση και υποστήριξη, αυτό είναι το μόνο: στιγμές που τελειώνουν όταν τελειώνουν. Με την Kelley, αυτές οι στιγμές εξερράγησαν σε αλυσιδωτές αντιδράσεις ευκαιρίας. Δεν είστε απλώς προετοιμασμένοι για αυτούς. μπορείτε να τα πλοηγηθείτε για να καθοδηγήσετε τον εαυτό σας προς την αληθινή επιτυχία σας.

banner

Αποστολή

Η αποστολή του Kelley School of Business είναι να μεταμορφώσει τη ζωή των μαθητών, των οργανώσεων και της κοινωνίας μέσω της εκπαίδευσης και της έρευνας διαχείρισης. Στόχος μας είναι να παράγουμε: α) μαθητές που είναι πολίτες του κόσμου που έχουν θετικό αντίκτυπο στις οργανώσεις τους και στις κοινότητες στις οποίες ζουν, και β) έρευνα που προωθεί τόσο τη θεωρία όσο και την πρακτική. Τονίζουμε μια συνεργατική προσέγγιση που ενθαρρύνει τη δημιουργία συνεργασιών προστιθέμενης αξίας μεταξύ καθηγητών, φοιτητών, αποφοίτων, άλλων πανεπιστημίων και ακαδημαϊκών μονάδων στο IU, και με ιδιωτικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Στο Kelley School, δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε ένα σύστημα αξιών που βασίζεται σε:

 • Ηθική συμπεριφορά και ακεραιότητα
 • Αριστεία, επαγγελματισμός και υπερηφάνεια για όλα όσα κάνουμε
 • Προσωπική πρωτοβουλία και ατομική ευθύνη
 • Πλήρης συμμετοχή όλων των καθηγητών και του προσωπικού μας στην επιδίωξη της αποστολής του σχολείου
 • Συνεχής καινοτομία στα προγράμματα και τις υποτροφίες μας
 • Ένα πνεύμα συνεργασίας, ευγένειας, σεβασμού και συλλογικής συμπεριφοράς σε όλα τα πλαίσια
 • Ανοιχτή και άμεση επικοινωνία
 • Ποικιλομορφία και περιεκτικότητα και
 • Δίκαιη και δίκαιη αναγνώριση για την απόδοση

Μάθετε περισσότερα για: Kelley / Manchester Global MBA

Τοποθεσίες

 • Bloomington

  Godfrey Graduate and Executive Education Center 1275 E. 10th Street , 47405, Bloomington

 • Indianapolis

  801 W. Michigan Street , 46202, Indianapolis

Ερωτήσεις