Keystone logo
International Institute in Geneva

International Institute in Geneva

International Institute in Geneva

Εισαγωγή

Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στη Γενεύη της Ελβετίας, στο κέντρο της Ευρώπης και αποτελεί κόμβο για διεθνή πολιτική και επιχειρηματική δραστηριότητα, η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο και περίπου 5 χλμ. από το κέντρο της πόλης. Το IIG έχει φοιτητές που εκπροσωπούν περισσότερες από 60 εθνικότητες, παρέχοντας έτσι ένα πραγματικά πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

International Institute in Geneva δεσμεύεται για την αριστεία στην εκπαίδευση και την επαγγελματική βελτίωση.

Το πολυπολιτισμικό φοιτητικό σώμα, το διδακτικό προσωπικό και το δυναμικό περιβάλλον του Ινστιτούτου συμβάλλουν στη δημιουργία ενός πλαισίου μέσα στο οποίο οι φοιτητές αποκτούν παγκόσμια εκπαίδευση.

Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν μια υγιή ισορροπία μεταξύ θεωρητικών θεμελίων και πρακτικών εφαρμογών, μέσω της χρήσης πραγματικών επιχειρηματικών θεμάτων και επισκέψεων σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες της περιοχής.

Οι τάξεις είναι μικρές για να επιτρέπουν ομαδική συζήτηση και να παρέχουν πιο εξατομικευμένη προσοχή. International Institute in Geneva δεσμεύεται να βοηθά τους μαθητές να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Οι σχολές έχουν σχετική εμπειρία στη βιομηχανία και τις επιχειρήσεις σε ανώτερα επίπεδα, σε συνδυασμό με ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο.

Οι μέθοδοι διδασκαλίας στο International Institute in Geneva είναι καινοτόμες και υπογραμμίζουν τη σημασία της απόκτησης μιας διεθνούς προοπτικής σε θέματα διαχείρισης, ψηφιακών και διεθνών σχέσεων.

Η χρήση μεθόδων βιωματικής μάθησης, όπως ανάλυση περιπτώσεων και προσομοιώσεις επιχειρήσεων, διασφαλίζει την ανάπτυξη αναλυτικών δεξιοτήτων, οι οποίες είναι κρίσιμες στον σημερινό ανταγωνιστικό και ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο.

International Institute in Geneva τονίζει τη σημασία των διαπροσωπικών δεξιοτήτων, της ηγεσίας, της επικοινωνίας και της ικανότητας εργασίας σε πολυπολιτισμικές ομάδες, ενθαρρύνοντας την ενεργό συμμετοχή στην τάξη και κάνοντας τακτικές παρουσιάσεις για θέματα στρατηγικής διαχείρισης. Σε αυτό το πνεύμα, οι μαθητές αναμένεται να εργαστούν σε ομάδες, προκειμένου να προσομοιώσουν μια κατάσταση στην οποία αναπτύσσουν μια προορατική στάση και αποκτούν αποτελεσματικές δεξιότητες επικοινωνίας.

Η ακαδημαϊκή φιλοσοφία της IIG τονίζει την ανάπτυξη ενός επιχειρηματικού προσανατολισμού που σχετίζεται τόσο με τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, όσο και τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.

Δήλωση Οράματος

Για την ανάπτυξη διεθνών επαγγελματιών που δεσμεύονται να υπηρετούν μια βιώσιμη κοινωνία.

Δήλωση αποστολής

International Institute in Geneva είναι ένα Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που εποπτεύεται από την Ελβετική Ομοσπονδιακή Αρχή , το οποίο παρέχει ποιοτική εκπαίδευση για την επιτυχία των φοιτητών στην επιχειρηματική και διεθνή σταδιοδρομία.

Το Ινστιτούτο είναι αφιερωμένο σε:

 • Εκπαίδευση - Παρέχετε εκπαίδευση στις επιχειρήσεις, την επικοινωνία, τις διεθνείς σχέσεις και το εμπόριο με μια παγκόσμια προοπτική.
 • Αριστεία - Προώθηση μιας ισορροπίας ακαδημαϊκών και πρακτικών προγραμμάτων μέσω αποτελεσματικών διαδικασιών μάθησης, εξατομικευμένων φοιτητικών υπηρεσιών και μιας σχολής που είναι αφοσιωμένη στη διδασκαλία και την έρευνα.
 • Περιβάλλον - Προσφέρετε ένα δυναμικό περιβάλλον μάθησης, προάγοντας τη διαφορετικότητα και ανταποκρινόμενοι στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της διεθνούς κοινότητας.

Διεθνές Δίκτυο

International Institute in Geneva έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο, αναπτύσσοντας προγράμματα ανταλλαγών με διαπιστευμένα ακαδημαϊκά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα παρέχει ευκαιρίες σε φοιτητές από πανεπιστήμια εντός του δικτύου IIG σε:

 • Ευρώπη (π.χ. Πανεπιστήμιο του Πλύμουθ)
 • ΗΠΑ (π.χ. Πανεπιστήμιο της Βοστώνης)
 • Κεντρική και Νότια Αμερική
 • Ασία και Μέση Ανατολή
 • Αφρική

να παρακολουθήσουν ένα εξάμηνο στο IIG και να πιστωθούν στο ίδρυμά τους.

Επιτρέπει επίσης στους φοιτητές IIG (το πολύ δύο ανά έτος) να παρακολουθήσουν ένα εξάμηνο ή ένα θερινό εξάμηνο σε άλλο Πανεπιστήμιο και να πιστωθούν στο IIG.

Σε ορισμένα πανεπιστήμια, οι φοιτητές μπορούν να αποκτήσουν διπλό πτυχίο με το IIG.

Γενεύη, μια παγκόσμια πόλη

Η Γενεύη ανήκει σε μια επιλεγμένη ομάδα αληθινά «διεθνών» πόλεων του κόσμου, καθιστώντας την ιδανικό μέρος για σπουδές διεθνούς διαχείρισης, διεθνών σχέσεων και ψηφιακών μέσων.

Η πόλη φιλοξενεί τα Ηνωμένα Έθνη και εξειδικευμένους οργανισμούς όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου και συχνά αναφέρεται ως η πρωτεύουσα της ειρήνης και της διπλωματίας.

Πολλοί πολυεθνικοί οργανισμοί βρίσκονται στην περιοχή λόγω του εξαιρετικού υλικοτεχνικού δικτύου και της κεντρικής τοποθεσίας της Γενεύης.

Στην καρδιά της Ευρώπης, απέχει μόνο μία ώρα αεροπορικώς από το Λονδίνο, το Παρίσι, τις Βρυξέλλες και το Μιλάνο.

Η Γενεύη είναι ευρέως γνωστή ως ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή χρηματοοικονομικά κέντρα στον κόσμο, ειδικά για τη διαχείριση ιδιωτικών κεφαλαιουχικών περιουσιακών στοιχείων.

Η Γενεύη είναι ένα παράθυρο στον κόσμο της τεχνολογίας. Είναι το σπίτι σε παγκόσμιους ηγέτες όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), η Hewlett-Packard, η Nestlé, η Richemont, η Procter and Gamble, η Caterpillar και η Du Pont de Nemours.

Η Διεθνής Ένωση Τηλεπικοινωνιών και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Επικοινωνιών του Reuters επέλεξαν επίσης τη Γενεύη ως έδρα τους. Το CERN, που βρίσκεται στη Γενεύη, είναι όπου εφευρέθηκε ο Παγκόσμιος Ιστός.

Η ποιότητα και η ποικιλία της πολιτιστικής ζωής της Γενεύης, με τα πολυάριθμα θέατρα, τα μουσεία και τα διεθνή συνέδρια, την καθιστούν το κατάλληλο μέρος για να αποκτήσετε παγκόσμια εκπαίδευση.

Η πόλη είναι μια βιτρίνα για τα πιο διάσημα ονόματα της μόδας, των κοσμημάτων και της ωρολογοποιίας, και φιλοξενεί μεταξύ άλλων τη Rolex και την Patek Philippe. Σε ιδανική τοποθεσία στις όχθες της λίμνης Leman στους πρόποδες των Άλπεων, η Γενεύη προσφέρει εξαιρετικές υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες.

Ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας της πόλης, με σχεδόν 150 εθνικότητες από όλο τον κόσμο, κάνει όλους να νιώθουν σαν στο σπίτι τους.

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Κάθε χρόνο το Ινστιτούτο χορηγεί περιορισμένο αριθμό υποτροφιών. Τα κριτήρια επιλογής βασίζονται σε προηγούμενες ακαδημαϊκές επιδόσεις (ΣΔΣ) και οικονομικές ανάγκες. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να στείλουν μια επιστολή αίτησης μαζί με το υλικό της αίτησης.

Οι επερχόμενες εκδηλώσεις μας

Open House, παρουσίαση εταιρείας και πολλά άλλα!

Κατάταξη

Κατατάσσεται μεταξύ των δέκα κορυφαίων πανεπιστημίων στην Ελβετία, το International Institute in Geneva ( IUG ) είναι ένα διαπιστευμένο ακαδημαϊκό ίδρυμα που ειδικεύεται στην επιχειρηματική εκπαίδευση. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στις Διεθνείς Σχέσεις, στα ΜΜΕ και στην Επικοινωνία και στο Διεθνές Εμπόριο. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει έναν μοναδικό συνδυασμό θεωρητικής και πρακτικής διδασκαλίας, με ιδιαίτερη έμφαση στις διεθνείς επιχειρηματικές πρακτικές. Το πρόγραμμα διεθνών ανταλλαγών προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να σπουδάσουν σε διάσημα πανεπιστήμια παγκοσμίως. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στη Γενεύη της Ελβετίας, στο κέντρο της Ευρώπης και αποτελεί κόμβο για διεθνή πολιτική και επιχειρηματική δραστηριότητα, η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο και περίπου 5 χλμ. από το κέντρο της πόλης. Το IUG έχει μαθητές που εκπροσωπούν περισσότερες από 60 εθνικότητες παρέχοντας ένα πραγματικά πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

Μαρτυρίες Φοιτητών

Τοποθεσίες

 • Geneva

  International Institute in Geneva ICC 20, Rte de Pré-Bois, 1215, Geneva

 • Geneva

  Geneva, Ελβετία

  Ερωτήσεις